Nduroda cam var standart tankinda, baska bir tankmi vardi sizdeaRise henüz deneyemedim, muhtemelen denemem de ama nDuro vurumu çılgınlık seviyesinde, üstelik ilginç bir şekilde aromayı da öldürmeden verebiliyor. Sırf cam yok diye satmıştım tabi :}
Nduroda cam var standart tankinda, baska bir tankmi vardi sizdeaRise henüz deneyemedim, muhtemelen denemem de ama nDuro vurumu çılgınlık seviyesinde, üstelik ilginç bir şekilde aromayı da öldürmeden verebiliyor. Sırf cam yok diye satmıştım tabi :}
Uzun zaman oldu. O zaman hazneden değil deckten dolayı gitmiştir, malum termoplastik ile dolu ve klondu. Tank hazinesinden daha kötü benim açımdan. Çok nazlıyımdır.Nduroda cam var standart tankinda, baska bir tankmi vardi sizde![]()
Amazier,
Ekli dosyayı görüntüle 60679
Fotoğraf kalitesini değiştiremiyorum. Net fotoğraflar ve ek bilgi için,
Bugün aklıma takıldı bu oto kurcalıyomda bir yere varamadım deneme şansın oldumu hiçAlan olur onu, sırf merakımdan takip ederim sonuçları. ???? Şunu paylaşmışlar,
Ekli dosyayı görüntüle 49397
Fıskiye de düşmüş piyasaya! ???? Yorumsuz adım atmazdım bunun için. O hava kanalı klonlarda ürkütücü. ????Ses olabilir, yanlış açılmış olabilir..., ve bunların hepsi beni bulabilir. ????
Maalesef olmadı. ????Bugün aklıma takıldı bu oto kurcalıyomda bir yere varamadım deneme şansın oldumu hiç![]()
abi Era Fev'e yakin kullanima ve icime sahip, lakin ben fev'den daha cok begeniyorum ki ona gore bazi artilari da mevcut. Era pro da ise bazi gelistirmeler yapilmis fakat sonucunda farkli bir atoya evrilmis. en iyi gelistirme de zaten hava vidalarinda. cok sessiz calisiyorlar. fakat deck tarafi ve yanma odasi tamamen degistigi icin Era ile pek alakasi olmayan bir ato haline gelmis.bu era rta değil mi .prosu ile farkı nedir .o da var sende diye biliyorum.![]()
Bugün aklıma takıldı bu oto kurcalıyomda bir yere varamadım deneme şansın oldumu hiç![]()
Meraktan sormuştum.pro aldım da postahanede bekliyor sizde.grevdeymişsiniz.????????????abi Era Fev'e yakin kullanima ve icime sahip, lakin ben fev'den daha cok begeniyorum ki ona gore bazi artilari da mevcut. Era pro da ise bazi gelistirmeler yapilmis fakat sonucunda farkli bir atoya evrilmis. en iyi gelistirme de zaten hava vidalarinda. cok sessiz calisiyorlar. fakat deck tarafi ve yanma odasi tamamen degistigi icin Era ile pek alakasi olmayan bir ato haline gelmis.
kisa bir donem kullandim. genel kullanim ve aroma yorumunu begenmistim. ozellikle tatli likitler krema/vanilya tarafinda epey iyiydi. fakat 3 farkli bolgeden hava girisleri oldugu icin yogusma terleme olayi canimi sikmisti. surekli nemli bir ato kullanmak istemedim ve yolcu ettim kendisini.
Banada bir garip geldi Doğan görünümlü şahin olmuss.????aynen abi tum ulke sirayla grev yapiyor. aylardir metro/tren calisanlari yapiyordu, otobusler de eklendi son donemde. simdi de sira royal mail'de ???? gerci bugun resmi tatilden dolayi calismiyorlar.
bu arada benim anliklardaki fotodaki era deck uzeri era pro tankben de oyle gelistirdim
![]()
Kullanan herkez çok havadar olduğundan bahsetmiş hocam benim gibi aceminin elinde dahada mındar olur oabi Era Fev'e yakin kullanima ve icime sahip, lakin ben fev'den daha cok begeniyorum ki ona gore bazi artilari da mevcut. Era pro da ise bazi gelistirmeler yapilmis fakat sonucunda farkli bir atoya evrilmis. en iyi gelistirme de zaten hava vidalarinda. cok sessiz calisiyorlar. fakat deck tarafi ve yanma odasi tamamen degistigi icin Era ile pek alakasi olmayan bir ato haline gelmis.
kisa bir donem kullandim. genel kullanim ve aroma yorumunu begenmistim. ozellikle tatli likitler krema/vanilya tarafinda epey iyiydi. fakat 3 farkli bolgeden hava girisleri oldugu icin yogusma terleme olayi canimi sikmisti. surekli nemli bir ato kullanmak istemedim ve yolcu ettim kendisini.
asla katilamam, cok opsiyonlu hava seceneklerine sahip bir ato. 0.8mm den baslayan bir sistem havadar olarak nitelendirilemez.Kullanan herkez çok havadar olduğundan bahsetmiş hocam benim gibi aceminin elinde dahada mındar olur o
Kayfun x alcam sanırım görüşüm o yönde.
Aynı şey aklımdan geçmişti! ???? Sessiz kaldılar bu aralar. Değişik bir şeyler çıkar artık yakında. ????keske Era ilk urun olmasaydi keske ????
Fena değil Kayfun X.Kayfun x alcam sanırım görüşüm o yönde.
Ekli dosyayı görüntüle 60687
Dani mini - Persues - American Blend
Denemem için kargolayan @GaziHazar ve ürün sahibi @comandante çooook çook Teşekkür ederim
Ben fev de boğaz vurumu var sanıyordumeeee, sadede gelelim artik ????

Ben fev de boğaz vurumu var sanıyordumyiter mi devam edeyim mi hocam
![]()
cıks ben bu işi öğrenemiycem ????