GaziHazar
Admin
yaw gene mi edit ayıp yawBak yazmisim buraya siralamayi
yaw gene mi edit ayıp yawBak yazmisim buraya siralamayi
ne manipülasyonu ben direk söylüyom; sen miyim ben ???? ları ???? gibi göstereyim ????beceremedigi atolari ???? layan manipulasyoncu Hazar'a bak hele ????
o da kiymetlimisssSteam Crave Aromamizer Classic dermiş golü yermişsin ???? ???? ????
hacivat değişse de sen hep karagöz kalacaksın ????ne manipülasyonu ben direk söylüyom; sen miyim ben ???? ları ???? gibi göstereyim ????
bir gun tas olacaksin ki o gunu bekliyoruz ihtiyarla birlikte. daha kolay yontulursun ????ne manipülasyonu ben direk söylüyom; sen miyim ben ???? ları ???? gibi göstereyim ????
o çekiç, o keski yok sende... alınma kimsede yok bi bende var beni yontacak çekiç ve keski ????bir gun tas olacaksin ki o gunu bekliyoruz ihtiyarla birlikte. daha kolay yontulursun ????
Steam Crave Aromamizer Classic az önce onuda sipariş verdim.Hatta komutanım dediki @murcix e diyeyim merlini göreve çağırsın didi ben dimedim komutanım didi
kelin ilaci kelde de yok demek ki ???? tamam boyle kabul ettik seni zaten, keyifli oliiiiio çekiç, o keski yok sende... alınma kimsede yok bi bende var beni yontacak çekiç ve keski ????
bu cevapla zehircibaşı olduğunu itiraf ta ettin ???? ????o da harika ato, biraz farkli bir yapisi var ama performansi muazzam.
zehir boyle birsey iste, sirayet ediyor ???? ihtiyar, @Elvis ve ????cu dan sonra sira sana gelmis demek ki ????
Şimdi bakındım 4-5 siteye ama bulamadım red burley sanırım tr de yokma siparis falan verirken aklinda olsun. varsa at sepete.
sağol cınımskelin ilaci kelde de yok demek ki ???? tamam boyle kabul ettik seni zaten, keyifli oliiiii
o çekiç, o keski yok sende... alınma kimsede yok bi bende var beni yontacak çekiç ve keski ????
godfather dan bahsediyozbaş @Elvis değil miydi yaw?