• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende öyle abarttıkları kadae ahım şahım bir boğaz vurumu alamadım.Golden kimyanın 12mg diye bize sattığı ne olduğu belli olamayan nbaselerindendir belki.haftaya sürekli aldığım ilke den alıp deneyeceğim boğaz vurumu tatmin etmez ise satıp bishopla expro 2.1 ile devam edecem(exproyu 2 yıl kullandım ondan aldığım zevki başka atodan alamadım)
Vurum var da zamanla azalıyor hocam. 3-4 gün ara verdim, yine vurum aldım ama azalıyor kullandıkça. Golden'ı bir kere tercih ettim acemilikle, sonra da sitelerine dahi girmedim. Nbase alınacak bir yer değil. Nikotinin yazanla alakası yok.

Bu işlerin içerisine çok fazla girmek istemiyor olsam da podların çok nazlı olmasından kaynaklı sağı solu kurcalıyorum. Geçenlerde paylaşılan videoda buharı çekerken gaza gelip drip tipi çiğneyen adamda canımı çektirdi, insan merak ediyor modları. Sanırım genel olarak tercih edilen Pico, bu yüzden 4 model listeledim. Ayrıca Mod ve Atomizer sayfasında gözünüze çarpan neler var. Görsel olarak muazzam cihazlar gözüme çarptı ama pratikte çöp de olabilirler. Bu sayfalar sayfanın altından ilerlenebiliyor, daha çok çeşit bakılabiliyor. Bazı ürünler stok değil elbette ama yine de fikir vermeye yeter. Site güvenilir mi yada orada böyle dertler var mı bilmiyorum yakın gelecekte oradan gelecekler var belki fırsat değerlendiririm belki de değerlendirmem emin değilim. Size de beyin fırtınası yapacak belki de görmediğiniz bir şeyleri görme fırsatı çıkar. MTL için tel sarılıp içinden pamuk geçirilen tanklı olanlar RTA oluyor sanırım. En kolay zahmetsiz olanı anladığım kadarıyla bu, belki ilerleyen günlerde ihtiyaç olur elimin altında birkaç fikir olsun. Pico ile Swap 2 mukayese edenler var mesela yorumunuz ne?

Eleaf iStick Pico LE
Eleaf iStick Pico Plus
Eleaf iStick Pico 2
Eleaf iStick Pico X 75W TC Box

Mod

Atomizer
Pico herşeye güzel gidiyor fiyat performans için sevdiğim mod

Geri