comandante
Council
sana merdiven altı tobleron düşer ???? ???? fazla kabarma yılbaşı yaklaşıyo kim yolduya gidersin ????hahayttt artık hay ent ürün deniycem. klon mlon tırt o işler ????
sana merdiven altı tobleron düşer ???? ???? fazla kabarma yılbaşı yaklaşıyo kim yolduya gidersin ????hahayttt artık hay ent ürün deniycem. klon mlon tırt o işler ????
Özgür’e mi sorsak ????bulursam ben de bekleyeceğim ????
aklıma gelmedi değilÖzgür’e mi sorsak ????
Bu ara bir iki kaşıntım var, sanırım ona başvuracağım gibi duruyor.aklıma gelmedi değil
ben yeteri kadar kaşındım bu sene bi arise x kaşıntım kaldı ona da kısmet diyeyimBu ara bir iki kaşıntım var, sanırım ona başvuracağım gibi duruyor.
İstersen beraber başvuru yapabiliriz ????Bu ara bir iki kaşıntım var, sanırım ona başvuracağım gibi duruyor.
benim için baya bir erken. bu yılı kapatmam lazım artık ocak şubat ancakİstersen beraber başvuru yapabiliriz ????
Acaba sonradan 5ml halini satışa koyar mı? Ben o kısımda emin olamıyorum, çünkü 2.5 ml hali ile almak ekstra 5ml tank masrafı yapacağım. Yada parça parça kendim toplayacağım oda nasıl olacak bilemiyorumben yeteri kadar kaşındım bu sene bi arise x kaşıntım kaldı ona da kısmet diyeyim
zaten yarın satışa çıkıyor. biraz dönsünler. nasılsa ilk alacak biz olamayızAcaba sonradan 5ml halini satışa koyar mı? Ben o kısımda emin olamıyorum, çünkü 2.5 ml hali ile almak ekstra 5ml tank masrafı yapacağım. Yada parça parça kendim toplayacağım oda nasıl olacak bilemiyorum
içtiğin sek nbase içine 1 damla aromalı likit. kendini soktuğun hale bak. al bisopunu otur yerine yawww ????Acaba sonradan 5ml halini satışa koyar mı? Ben o kısımda emin olamıyorum, çünkü 2.5 ml hali ile almak ekstra 5ml tank masrafı yapacağım. Yada parça parça kendim toplayacağım oda nasıl olacak bilemiyorum
Sende haklısın abi, insan can sıkıntısından sarıyor işte ????içtiğin sek nbase içine 1 damla aromalı likit. kendini soktuğun hale bak. al bisopunu otur yerine yawww ????
bi haltı yok deniz kenarına dani microp götüremeytince kullanmalık ???? ama sen de sb var ona say onuBide şu nalet pico pro’yu çok merak ediyorum????
Öle deme sb bir iki güne dna60 lı olacak inşallah. Oda kıymete biniyor ????bi haltı yok deniz kenarına dani microp götüremeytince kullanmalık ???? ama sen de sb var ona say onu
bi haltı yok deniz kenarına dani microp götüremeytince kullanmalık ???? ama sen de sb var ona say onu
o zaman tamam deniz kenarı niyetine al pico plus / pico pro ????Öle deme sb bir iki güne dna60 lı olacak inşallah. Oda kıymete biniyor ????
kendin yapacaksan foto paylas, ilham olur milleteÖle deme sb bir iki güne dna60 lı olacak inşallah. Oda kıymete biniyor ????
o zaman tamam deniz kenarı niyetine al pico plus / pico pro ????
bf60 çipi aratmıyor fazla
Evet inşallah sva’da yaptığım gibi bunuda kendim çevireceğim inşallah, zaten çip ve ekran boyutları birebir aynı. 4 adet kablo lehim sökülüp yeni çipe lehimlenecek hepsi o ???? Bi tek kafamı kurcalayan kısım çipe enerji vermeden usb bağlantısı ile bir kaç ayar değiştirmek istiyorum. Acaba olur mu bilen birikeri belki yardım eder. @Epek bir etiketleyim belki bilgisi vardır.kendin yapacaksan foto paylas, ilham olur millete