murcix
Council
duruldum iste ama durmadim tabiDuruldu derken! ????
shu aldim yine, yaninda da ne alayim derken girdi sepete????
duruldum iste ama durmadim tabiDuruldu derken! ????
Hazar noktayı koyar yakında: Orijinal FeV arıyormuş. ????????Durulmuş hali bu.. Yoksa @GaziHazar olur. ????
İkinci Shu?!? Elimde parça olmasa, binerdim o trene! ????duruldum iste ama durmadim tabi
shu aldim yine, yaninda da ne alayim derken girdi sepete????
bu arada ben Shu al dedigimde X de yoktu ortada ????İkinci Shu?!? Elimde parça olmasa, binerdim o trene! ????
Fıskiye muhabbetini hatırlatmayayım! ????????bu arada ben Shu al dedigimde X de yoktu ortada ????
bir de bu X icin biri guclu bogaz vurumu demis. napak, inanak mi
Çok şikayet vardı bu yüzden sepetten çıkardım.ilki ihtiyarda artik
cidden sevdim ben atoyu. likit besleme vidasini cikartip, 1.5mm hava vidasini da takinca tam istedigim gibi bir ato oldu. hem guvenilir hem pratik.
ek bilgi olarak ucusta bile akmadi bishop ise tutamamis cisini ????
performansini da cok begendim.
senin icin tek sikinti SS yok. matt kalmis sadece satista
daha elimde değil Londra da yatıyorlar. ay sonunda kısmetseYok ya bir yerde gördüm de hatırlamıyorum şimdi. Belki de klon yorumudur, orcik bakacak halim yok ya, racona aykırı ????
Sevdin mi peki X i
Bu dörtlü arasından SC classic tahta oturur. Fakat bobin kurulumuna alışman lazım abi. Sonrası muazzam. Bu sene durgunum ato konusunda, denemediğim atolar var ama SC yılın en iyisi olma ihtimali yüksek. En azından benim gözümde ????Çok şikayet vardı bu yüzden sepetten çıkardım.
Alberich -Era -Bishop- aromamizer klasik -Mixx beni gömer herhalde
Kanthal a yazmıştım ???? araya senin mesaj girmiş. Karışmış o yüzden.daha elimde değil Londra da yatıyorlar. ay sonunda kısmetse
Valla Atolardan yana pek gol yemedim ama demleme işinden sıtkım sıyrıldığı için hazrr likid bulmakta zorlanıyorum sadece.Bu dörtlü arasından SC classic tahta oturur. Fakat bobin kurulumuna alışman lazım abi. Sonrası muazzam. Bu sene durgunum ato konusunda, denemediğim atolar var ama SC yılın en iyisi olma ihtimali yüksek. En azından benim gözümde ????
Era pro da çok iyi ato, sana da uyar muhtemelen. Alberich de ortalama gibi. Bishop için yorumum yok ???? onu da kavuşunca sen anlatırsın ????
Başarılı bence —sevdim. ???? Onuncu yıl ürünü olarak da güzel iş yapmışlar bence.Yok ya bir yerde gördüm de hatırlamıyorum şimdi. Belki de klon yorumudur, orcik bakacak halim yok ya, racona aykırı ????
Sevdin mi peki X i
Bak ya. Bana 2 ve 3 aldırdı. Ama 1. Pas gecirtmis. ????????Bak yazmisim buraya siralamayi
Abi hiç bir sorun olmaz.Valla Atolardan yana pek gol yemedim ama demleme işinden sıtkım sıyrıldığı için hazrr likid bulmakta zorlanıyorum sadece.
Hazır yeri gelmişken gümrükte problem çıkmaz umarım bunlar ile ne dersin
Yok ki piyasada ????Bak ya. Bana 2 ve 3 aldırdı. Ama 1. Pas gecirtmis. ????????
Ama Milenium ve Era konusunda lafını dinlemiştim.Yok ki piyasada ????
Hem mutlaka söylemişimdir. Sen de majör bana yetiyor demişsindir ????????????
Fıskiye muhabbetini hatırlatmayayım! ????????
Güçlü boğaz vurumu ilginç olmuş bence. YouTube’de mi geçiyor? Aroma olarak da KF21 ile aynı denmişti (YouTube) ki not düşmüştüm bu yorumu. Daha ilk AP testinde net fark görebilmek mümkün. ????