• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilki ihtiyarda artik :love:
cidden sevdim ben atoyu. likit besleme vidasini cikartip, 1.5mm hava vidasini da takinca tam istedigim gibi bir ato oldu. hem guvenilir hem pratik.

ek bilgi olarak ucusta bile akmadi :love: bishop ise tutamamis cisini ????

performansini da cok begendim.

senin icin tek sikinti SS yok. matt kalmis sadece satista

bu arada ben Shu al dedigimde X de yoktu ortada ????

bir de bu X icin biri guclu bogaz vurumu demis. napak, inanak mi:LOL:
Fıskiye muhabbetini hatırlatmayayım! ????????

Güçlü boğaz vurumu ilginç olmuş bence. YouTube’de mi geçiyor? Aroma olarak da KF21 ile aynı denmişti (YouTube) ki not düşmüştüm bu yorumu. Daha ilk AP testinde net fark görebilmek mümkün. ????‍♂️

ilki ihtiyarda artik :love:
cidden sevdim ben atoyu. likit besleme vidasini cikartip, 1.5mm hava vidasini da takinca tam istedigim gibi bir ato oldu. hem guvenilir hem pratik.

ek bilgi olarak ucusta bile akmadi :love: bishop ise tutamamis cisini ????

performansini da cok begendim.

senin icin tek sikinti SS yok. matt kalmis sadece satista
Çok şikayet vardı bu yüzden sepetten çıkardım.:)
Alberich -Era -Bishop- aromamizer klasik -Mixx beni gömer herhalde :)

Çok şikayet vardı bu yüzden sepetten çıkardım.:)
Alberich -Era -Bishop- aromamizer klasik -Mixx beni gömer herhalde :)
Bu dörtlü arasından SC classic tahta oturur. Fakat bobin kurulumuna alışman lazım abi. Sonrası muazzam. Bu sene durgunum ato konusunda, denemediğim atolar var ama SC yılın en iyisi olma ihtimali yüksek. En azından benim gözümde ????

Era pro da çok iyi ato, sana da uyar muhtemelen. Alberich de ortalama gibi. Bishop için yorumum yok ???? onu da kavuşunca sen anlatırsın ????

Bu dörtlü arasından SC classic tahta oturur. Fakat bobin kurulumuna alışman lazım abi. Sonrası muazzam. Bu sene durgunum ato konusunda, denemediğim atolar var ama SC yılın en iyisi olma ihtimali yüksek. En azından benim gözümde ????

Era pro da çok iyi ato, sana da uyar muhtemelen. Alberich de ortalama gibi. Bishop için yorumum yok ???? onu da kavuşunca sen anlatırsın ????
Valla Atolardan yana pek gol yemedim ama demleme işinden sıtkım sıyrıldığı için hazrr likid bulmakta zorlanıyorum sadece.:)
Hazır yeri gelmişken gümrükte problem çıkmaz umarım bunlar ile ne dersin

Valla Atolardan yana pek gol yemedim ama demleme işinden sıtkım sıyrıldığı için hazrr likid bulmakta zorlanıyorum sadece.:)
Hazır yeri gelmişken gümrükte problem çıkmaz umarım bunlar ile ne dersin
Abi hiç bir sorun olmaz.
Tek setup gel buraya gelirken.
Mixx ile bir atoyu yengeye verirsin getirdiğini de sen al eline, geri kalanı da valizlere paylaştır. Geçen yıl gelirken 7-8 şişe 100luk likit de koymuştum valize.

Fıskiye muhabbetini hatırlatmayayım! ????????

Güçlü boğaz vurumu ilginç olmuş bence. YouTube’de mi geçiyor? Aroma olarak da KF21 ile aynı denmişti (YouTube) ki not düşmüştüm bu yorumu. Daha ilk AP testinde net fark görebilmek mümkün. ????‍♂️

Kf21 ile fark cok gozukmuyor gibi, o yuzden ben kf21 e oncelik verecegim sanirim. X yeni sonucta daha aliriz sonucta :) ama hakkaten guzel yapmislar.

Geri