Limelight wicket aio bf60 hayirli olsun ozaman ????cthuluhu aio boyutlarında dicodes çipli boro mod yapsınlar tüm aroma atolarımı satarım 3 tanesi hariç ????
ben de onu buldum fiyat etiketi 419,90 eurocuk ???? ????Limelight wicket aio bf60 hayirli olsun ozaman ????
v3 olmaz bf60 olmalı ????
Güzelmiş ama —itiraf et! ????v3 olmaz bf60 olmalı ????
güzelmiş gerçekten minnacık ????Güzelmiş ama —itiraf et! ????
Sxk bb ye tugla gibi diyorlar ????neyse sxk bb neyimize yetmiyor ???? çok da şeetmemek lazım ????
diğerleri de kalın hocam (fiziksel olmasa da mecazen genişleten bir yapısı var) ????Sxk bb ye tugla gibi diyorlar ????
Sizlerin günahı çok biz unumuzu ???? eledik eleğimizi astık iyi ki.
Kendim için alıyorsan namerdim.birtek uyarsa aromamizer klasik veya auguse eradan biri kalacak diğerlerinin ambalajı bile açılmayacak.hele Bishopu öyle bir gömdün ki.mezar taşı bile yok.elimdekilerin hepi topu bunlar biri senden gelmişti zaten demirbasim oldu????bunu diyen 4 ato 1 mod almis bu arada ????
Bence yeni elek lazim ????
Kanthal’ın kahvesini beğenmeyip, dinlemeyip gidip almıştı bi’ de! ???? ????hele Bishopu öyle bir gömdün ki.mezar taşı bile yok.
Limelight wicket ilgimi cekiyor boyut olarak belki ilerde bi deneme yapabilirim ????diğerleri de kalın hocam (fiziksel olmasa da mecazen genişleten bir yapısı var) ????
He ya.aleme verir talkımı kendi yutar salkımı ..Kanthal’ın kahvesini beğenmeyip, dinlemeyip gidip almıştı bi’ de! ???? ????
O kadar anlattım ona. Bak dedim Svoemesto kullanan yanıltmaz. Niye diye soruyor bi’ de! E daha iyisi yok da ondan. Video bile çekip gönderdim. Bak biz yenilikleri böyle kayda alıyoruz seyret dedim,He ya.aleme verir talkımı kendi yutar salkımı ..