murcix
Council
153.70 e dusmus Hazar, yabistirrr ????fiyatı da bıraksana ????
153.70 e dusmus Hazar, yabistirrr ????fiyatı da bıraksana ????
Bishopun sahibi yoksa ve elden çıkacak ise ben talip olayım ona ????Kendim için alıyorsan namerdim.birtek uyarsa aromamizer klasik veya auguse eradan biri kalacak diğerlerinin ambalajı bile açılmayacak.hele Bishopu öyle bir gömdün ki.mezar taşı bile yok.elimdekilerin hepi topu bunlar biri senden gelmişti zaten demirbasim oldu???? Ekli dosyayı görüntüle 60756
112 ye buldum ????153.70 e dusmus Hazar, yabistirrr ????
Anladım .Ben marjinal içiciler sınıfında olmadığım için bazı beklentiler benim ilgi alanımda değil.söz gelimi vurum hiç ilgilendiğim bir kriter değil.. ato .kullandığım likitleri değiştirmesin .akıtmasın .boğulmasın sıcaklık değerlerini dışa yansıtmada sorun çıkarmasın ,.birde derli toplu olsun yeter ..Vurum (+1-2 puan) ve aroma profili (brighter?) biraz farklılaşabilir belki diye düşünmüştüm. ????
sc bunların hiçbirine uymayacak gibi ama bana inanma üstatAnladım .Ben marjinal içiciler sınıfında olmadığım için bazı beklentiler benim ilgi alanımda değil.söz gelimi vurum hiç ilgilendiğim bir kriter değil.. ato .kullandığım likitleri değiştirmesin .akıtmasın .boğulmasın sıcaklık değerlerini dışa yansıtmada sorun çıkarmasın ,.birde derli toplu olsun yeter ..
Abi sende minor de vardi sankiKendim için alıyorsan namerdim.birtek uyarsa aromamizer klasik veya auguse eradan biri kalacak diğerlerinin ambalajı bile açılmayacak.hele Bishopu öyle bir gömdün ki.mezar taşı bile yok.elimdekilerin hepi topu bunlar biri senden gelmişti zaten demirbasim oldu???? Ekli dosyayı görüntüle 60756
Sen de fena gömdün.sc bunların hiçbirine uymayacak gibi ama bana inanma üstat
????cu o yapar ????Sen de fena gömdün.
dedim ya üstat bana inanma diyeSen de fena gömdün.
Evet bir de tauren elite var yıkandılar paklandılar yatıyorlar.. ???? ????Abi sende minor de vardi sanki
sana uymaz bence. boşuna heveslenmeBishopun sahibi yoksa ve elden çıkacak ise ben talip olayım ona ????
Era ve Bishop’tan değerlendirmelerinden sonra ben de aynı yola girdim sayılır. Detaya kendim bakıp çıkıyorum. ???????? Kayfun X, VG Kronos pas geçtim… Hala paketi açılmamış bir iki şey daha var. ????Anladım .Ben marjinal içiciler sınıfında olmadığım için bazı beklentiler benim ilgi alanımda değil.söz gelimi vurum hiç ilgilendiğim bir kriter değil.. ato .kullandığım likitleri değiştirmesin .akıtmasın .boğulmasın sıcaklık değerlerini dışa yansıtmada sorun çıkarmasın ,.birde derli toplu olsun yeter ..
@murcix bunamı yürüsem bende ????Evet bir de tauren elite var yıkandılar paklandılar yatıyorlar.. ???? ????
en guzeli kisinin kendi kriterlerine gore yakin gordugu parcayi alip denemesi. kimse kimseye klavuz olamiyor cogu zaman ????Era ve Bishop’tan değerlendirmelerinden sonra ben de aynı yola girdim sayılır. Detaya kendim bakıp çıkıyorum. ???????? Kayfun X, VG Kronos pas geçtim… Hala paketi açılmamış bir iki şey daha var. ????
@murcix bunamı yürüsem bende ????
O zaman seni aşağıdakini bir araştırmaya davet ediyorum.cthuluhu aio boyutlarında dicodes çipli boro mod yapsınlar tüm aroma atolarımı satarım 3 tanesi hariç ????