comandante
Council
ne güzel bir haber. ???? çok sevinirim üstat.Üstadım pazartesi veya salı beklik düzü tarafında olacağım size uyar ise elden vereyim.
beraber bi kahve içip iki lafın belini kıralım (muronun dedikodusunu yaparız) ????
ne güzel bir haber. ???? çok sevinirim üstat.Üstadım pazartesi veya salı beklik düzü tarafında olacağım size uyar ise elden vereyim.
önümüzdeki ay için de görüşelim.Bishopun sahibi yoksa ve elden çıkacak ise ben talip olayım ona ????
dicodes çipli değilmiş yawO zaman seni aşağıdakini bir araştırmaya davet ediyorum.
Crit Box, C-Bot aio????
Marjinal ilginç gelince yazdım. Renk iyidir benim için. ESF’yi esas öldüren şey farklılığa, yeni şeylere dirençti mesela. ???? Kılavuzluk da değil mesele yani. Hobi, detay, renk, eğlence, gırgır…en guzeli kisinin kendi kriterlerine gore yakin gordugu parcayi alip denemesi. kimse kimseye klavuz olamiyor cogu zaman ????
acilmamislar ne bakim ????
Bir daha bakmanı rica ediyorum. Piyasadaki en ufak boro ????dicodes çipli değilmiş yaw
ExV1.4
Hobi, detay, renk, eğlence, gırgır…
@GaziHazar etrafin sarildi teslim olBir daha bakmanı rica ediyorum. Piyasadaki en ufak boro ????
Extreme v3 çip var fakat biraz modifiye edilmiş. Up down tuşları eklenmiş, bf60’ı döver ????yazıda dico nife tellerle optimize edilmiş yazıyor. bir de çıkan çip böyle olunca emin olamamıştım. belki dani mini çipi takılıdır
Ekli dosyayı görüntüle 60765
Ekli dosyayı görüntüle 60764
aman beni dövmesin üstat ben bildiğim yoldan şaşmayayım ???? elimde patlamasın (kelimenin tam anlamıyla) ????Extreme v3 çip var fakat biraz modifiye edilmiş. Up down tuşları eklenmiş, bf60’ı döver ????
He yaa boş ver hep para tuzağı ????aman beni dövmesin üstat ben bildiğim yoldan şaşmayayım ???? elimde patlamasın (kelimenin tam anlamıyla) ????
boro deneyelim ama ucuz yollu deneyelim ????He yaa boş ver hep para tuzağı ????
Biz ato ve moda devam edelim.
Kıçı kırık boro’lar atolardan pahalı ????
açmadığım ExV1.4 var
Uzakmı durayım yani komutanım oysa ben o ato için ss pico aldım ????sana uymaz bence. boşuna heveslenme
Sen ne ara yanlis kararlar almaya basladin boyle ????Uzakmı durayım yani komutanım oysa ben o ato için ss pico aldım ????