• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi çok teşekkür ederim. Sol böbrekte kanalda düşmek bilmeyen bir taş vardı. En son böbrek tıkanmasın diye ameliyat olmam gerekti. Geçtiğimiz cuma günü bir operasyonla kırdılar. Şimdilik iyileşmeye çalışıyorum, biraz zorluyor tabi. Ama yatıp dinlenmekten başka bir çare yok şimdilik. Çok teşekkür ederim☺
Çok geçmiş olsun, çabucak iyileşirsin umarım ????????????

Abi çok teşekkür ederim. Sol böbrekte kanalda düşmek bilmeyen bir taş vardı. En son böbrek tıkanmasın diye ameliyat olmam gerekti. Geçtiğimiz cuma günü bir operasyonla kırdılar. Şimdilik iyileşmeye çalışıyorum, biraz zorluyor tabi. Ama yatıp dinlenmekten başka bir çare yok şimdilik. Çok teşekkür ederim☺
Çok çok geçmiş olsun. ???? Bi telefon yeter biliyorsun ;)

Ben çok fırsat verdim, hatta İstanbul'da 3 hafta aralıksız kullandım. Yoğuşma olayı senin kullanımında farkedilmiyor ama benim atodaki yoğuşmayı gördün ????????‍♂️

Bana uymadı vesselam ama Elvis zehir saça saça kullanıyor ????
Yoğuşma kısmına gerçekten anlam veremiyorum. Belki likit yoğunluğu vs olabilir. Beni biliyorsun işte 80/20 base kullanıyorum. Sarım zaten yakın seninle. Harici çok ısınmadığı sürece keyifli benim için????
Elvis’in yorumu ne bishop için?

Geri