• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E ama bunları Pikachu ile anlattık, kafeinsiz kahve ile anlattık ????

@ehy anlatsın yoksa titreme gelir ????????
Sarmayı beceremioz demiyorlarda ehy anlatsın diyor????
Yoğuşma diyorlar, yoğuşmanın y’si yok bende. @murcix şahit. Vurum yok diyorlar, var var ben alıyorum. Hatta zaman zaman flash’tan daha çok ???? tatlılık kısmına yorum yapmayım yanlış olur, çünki base kullanıyorum.
Daha var mı eksik????

Edit: Bir de yakışıklı tank yaw ????

Sarmayı beceremioz demiyorlarda ehy anlatsın diyor????
Yoğuşma diyorlar, yoğuşmanın y’si yok bende. @murcix şahit. Vurum yok diyorlar, var var ben alıyorum. Hatta zaman zaman flash’tan daha çok ???? tatlılık kısmına yorum yapmayım yanlış olur, çünki base kullanıyorum.
Daha var mı eksik????

Edit: Bir de yakışıklı tank yaw ????
Vuuuu harika atoymuş, zehri yedik ben de alayım bir tane ????????

seninki elmadan hep ????

vurum yok.
aroma (hoş senin için bu ilgisiz) ve içim keyfi SC den daha düşük bana göre.
ayrıca çok narin, camı çıkarırken üstünde kırdım ki o şekil 3 küsur yılda kırdığım tek cam
alt alta koyunca benlik değil dedim @CmZ ;)
Özledim elmayıda ama bu aralar aroma kullanmıyorum. Küçük bir operasyon geçirdim ne olur ne olmaz diye böbrekleri zorlamıyorum????

geçmiş olsun yawww. varmı bi sıkıntı. yapabileceğim bişey filan kardeşim
Abi çok teşekkür ederim. Sol böbrekte kanalda düşmek bilmeyen bir taş vardı. En son böbrek tıkanmasın diye ameliyat olmam gerekti. Geçtiğimiz cuma günü bir operasyonla kırdılar. Şimdilik iyileşmeye çalışıyorum, biraz zorluyor tabi. Ama yatıp dinlenmekten başka bir çare yok şimdilik. Çok teşekkür ederim☺️

Geri