comandante
Council
Mundar etmeyin atoyu, beğenmiyorsanız gönderin bana. Yedek dursun ????Sana o satırları bu şekildeyken yazdım. Gerisini sen düşün ????
Ekli dosyayı görüntüle 60768
niye kutusunda sanıyon. zaten yolcu ????Mundar etmeyin atoyu, beğenmiyorsanız gönderin bana. Yedek dursun ????
O zaman taaaamm ????niye kutusunda sanıyon. zaten yolcu ????
Bir resim gördüm çok hoşuma gitti ????????Sen ne ara yanlis kararlar almaya basladin boyle ????
Satıldımı uff tam istediğim gibi ss ????Sana o satırları bu şekildeyken yazdım. Gerisini sen düşün ????
Ekli dosyayı görüntüle 60768
Azıcık daha negatifi verirler ise vazgeçeceğimönümüzdeki ay için de görüşelim.
Sarmayı beceremioz demiyorlarda ehy anlatsın diyor????E ama bunları Pikachu ile anlattık, kafeinsiz kahve ile anlattık ????
@ehy anlatsın yoksa titreme gelir ????????
Yoğuşma diyorlar, yoğuşmanın y’si yok bende. @murcix şahit. Vurum yok diyorlar, var var ben alıyorum. Hatta zaman zaman flash’tan daha çok
Yok yok çokomel değil olsa olsa ne olur bilemedim???? ama benim gerçeklerim????bu çokomelli yerleri okuyunca aklıma neden pinokyo geldi ki ????
Vuuuu harika atoymuş, zehri yedik ben de alayım bir tane ????????Sarmayı beceremioz demiyorlarda ehy anlatsın diyor????
Yoğuşma diyorlar, yoğuşmanın y’si yok bende. @murcix şahit. Vurum yok diyorlar, var var ben alıyorum. Hatta zaman zaman flash’tan daha çok ???? tatlılık kısmına yorum yapmayım yanlış olur, çünki base kullanıyorum.
Daha var mı eksik????
Edit: Bir de yakışıklı tank yaw ????
seninki elmadan hep ????Yok yok çokomel değil olsa olsa ne olur bilemedim???? ama benim gerçeklerim????
Tabi harika (bana göre)????Vuuuu harika atoymuş, zehri yedik ben de alayım bir tane ????????
Özledim elmayıda ama bu aralar aroma kullanmıyorum. Küçük bir operasyon geçirdim ne olur ne olmaz diye böbrekleri zorlamıyorum????seninki elmadan hep ????
vurum yok.
aroma (hoş senin için bu ilgisiz) ve içim keyfi SC den daha düşük bana göre.
ayrıca çok narin, camı çıkarırken üstünde kırdım ki o şekil 3 küsur yılda kırdığım tek cam
alt alta koyunca benlik değil dedim @CmZ
Ben vazgeçtim bile.Azıcık daha negatifi verirler ise vazgeçeceğim
@murcix @comandante neyini begenmediniz acaba bir iki cümle ile ben kaçırdım sanırım
geçmiş olsun yawww. varmı bi sıkıntı. yapabileceğim bişey filan kardeşimÖzledim elmayıda ama bu aralar aroma kullanmıyorum. Küçük bir operasyon geçirdim ne olur ne olmaz diye böbrekleri zorlamıyorum????
Abi çok teşekkür ederim. Sol böbrekte kanalda düşmek bilmeyen bir taş vardı. En son böbrek tıkanmasın diye ameliyat olmam gerekti. Geçtiğimiz cuma günü bir operasyonla kırdılar. Şimdilik iyileşmeye çalışıyorum, biraz zorluyor tabi. Ama yatıp dinlenmekten başka bir çare yok şimdilik. Çok teşekkür ederimgeçmiş olsun yawww. varmı bi sıkıntı. yapabileceğim bişey filan kardeşim
Ben çok fırsat verdim, hatta İstanbul'da 3 hafta aralıksız kullandım. Yoğuşma olayı senin kullanımında farkedilmiyor ama benim atodaki yoğuşmayı gördün ????????Tabi harika (bana göre)????
Kıymetini bilmediniz, hiç fırsat vermediniz ????