• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kendim için alıyorsan namerdim.birtek uyarsa aromamizer klasik veya auguse eradan biri kalacak diğerlerinin ambalajı bile açılmayacak.hele Bishopu öyle bir gömdün ki.mezar taşı bile yok.elimdekilerin hepi topu bunlar biri senden gelmişti zaten demirbasim oldu????

SC ve Era pro arasindan gozu kapali SC derim ama kurulum biraz farkli. bazilarinin beceremedigi bir ato ???? (anladiniz kim oldugunu)
kuruluma falan alisinca gerisi selamet. deck ulasimi zaten iki atoda da ayni sayilir. zahmet kismi esit sayilir o nedenle :LOL:

Kanthal’ın kahvesini beğenmeyip, dinlemeyip gidip almıştı bi’ de! ????‍♂️ ????

ya evet ama ciktigi donem bu para verilmez, uygun denk gelince alirim demistim. sozumu tuttum diyelim :LOL:
gorunum ve sessizlik harici hic begenmedim desem yeridir.
ne vurum (yok gibi benim icin)
ne aroma (tatlilik hat safhada)
ne kurulum (sarim vidasi kullandigim icin cok sikisma yapiyor) bana gore degildi.
ustelik fazla yogusma yapmasi ve ustten besleme oldugu halde tanka fazlaca geri kusma yapmasi da bonus oldu.
(kizarik gorunen yerler kusma)
Screenshot_2.png

bishop kullanimini @ehy iyi cozmus. nbase uzeri 1-2 damla aroma ile kullaniyor.

Bak dedim Svoemesto kullanan yanıltmaz

????:devilish:

bazilarinin beceremedigi bir ato ???? (anladiniz kim oldugunu)

kurulum sorunu yok ki likit doldururken hava kanallarından tükürüyor meret. aynı durum aromamizer plus v2 de de vardı. likit besleme kapat hava kanalı kapat doldur. sonra geri aç pehhhh ????

Bu toplara girme bence bunlar kendi aralarında paslaşır dönüp seni topa tutarlar sonra.. ???? ???? ????
valla öyle abi boş buldular mı santradn gol atarlar ???? ????

Bu kayfun x de pas gecilecek bir ato anladigim. Hangi yorumu okusam lite plus varsa almayin, prime varsa gerek yok diyor. Memnun olanlarda sanirim lite plus kullanmayan kisiler tam anlayamadim hala :D
Evet zaman zaman böyle kafa karışıklığı yaratan yorumlar olabiliyor.fazla saapmamak lazım.mesela Bishopta gaza gelerek ben kendi kaleme gol atmışım gibi oldu ama yapacak birşey yok sevenini. bulamazsak üvey evladımız olur.????????????

Bu arada aromamizer classic varken bishop anca yedek parca olarak yer bulabilir. Orta klasman denilen 30-50 dolar atolar icinde denedigim en iyisi. Ulton klonu kumada iyiydi ama o pc cam butun isi bozdu :D
aha bir SC sever daha cikti ????????

kuma bana cok vasat geldi ama orada da bishop ise yaradi. cunku bishop cami kumaya tam uyumlu ???? neyse ki ikisini de el ele adadan ugurladik ????

Bishop için uzatma parçaları çıkmıştı aslında. Fark yaratabilir diye düşünmüştüm. ????‍♂️ Kahve gelmedi kimseden bu konuda tabii. ????

@ehy kullaniyor iste. balance ile de harika bir setup yapmis. vurum biraz ileri gitmis ve serinlik iyiydi. yakin sarimlar kullaniyoruz onunla. o nedenle yorum yaptim ????

@
ehy
ehy kullaniyor iste. balance ile de harika bir setup yapmis. vurum biraz ileri gitmis ve serinlik iyiydi. yakin sarimlar kullaniyoruz onunla. o nedenle yorum yaptim ????
Yoruma rastlamamıştım; bu iyi oldu. ????:coffee: Bishop kullananlar için alternatif olması güzel haber.

Geri