• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o kadar iyi diyorsun yani ! ????

Evet inşallah sva’da yaptığım gibi bunuda kendim çevireceğim inşallah, zaten çip ve ekran boyutları birebir aynı. 4 adet kablo lehim sökülüp yeni çipe lehimlenecek hepsi o ???? Bi tek kafamı kurcalayan kısım çipe enerji vermeden usb bağlantısı ile bir kaç ayar değiştirmek istiyorum. Acaba olur mu bilen birikeri belki yardım eder. @Epek bir etiketleyim belki bilgisi vardır.

ben sevmiştim baya :)

bu arada yanlış hatırlamıyorsam pil takmadan usbden açılabiliyordu. zaten dnada kapatma diye bir şey yok yanlış hatırlamıyorsam :)

ikinci siradaki baglanti.

bu da usb dongle.
benzer baglantiya sahip usb board ile olur mu denemek lazim.

bilemedim bu olmadan nasil olur :unsure:????‍♂️
Usb bağlantı parçasını aldım, sadece moda bağlamadan yani çipe pil takmadan usb bağlantısı çalışır mı onu merak ettim. Kafamda o soru işareti çünkü moda bağladıktan sonra usb aparatını kullanmak meşakkatli olacak

USB tarafını lehimle (eğer dongle değilse) fakat cipe lehim yapmana gerek yok. yerine temas etmesi yeterli. Bilgisayara taktığın zaman çipi görürse ne ala, yoksa başka formül lazım. O kısmı hatırlayamıyorum maalesef ????

YouTube üzerinde gördüm ben bunun yapılışını ama bulamıyorum videoyu.

USB tarafını lehimle (eğer dongle değilse) fakat cipe lehim yapmana gerek yok. yerine temas etmesi yeterli. Bilgisayara taktığın zaman çipi görürse ne ala, yoksa başka formül lazım. O kısmı hatırlayamıyorum maalesef ????

YouTube üzerinde gördüm ben bunun yapılışını ama bulamıyorum videoyu.
Tırnak lehimlicem dongle gibi yapacağım usb kısmını. Bi takıp denicem, şu ateşleme tuşuna basınca ekran parlıyor, ona gıcık oluyorum onu değiştircem. Yoksada artı eksi kutba kablo lehimleyip pili bağlarım artık????

Usb bağlantı parçasını aldım, sadece moda bağlamadan yani çipe pil takmadan usb bağlantısı çalışır mı onu merak ettim. Kafamda o soru işareti çünkü moda bağladıktan sonra usb aparatını kullanmak meşakkatli olacak
Chipe pil takmadan direk usb ile pc ye baglantı yaptığındada chip aktif hale geliyor üstad tecrübe ile sabittir :)
Eğer benim balance gelirse içindeki chipi sevmez isem chip için kapını çalarım peşinen söyliim :)

Chipe pil takmadan direk usb ile pc ye baglantı yaptığındada chip aktif hale geliyor üstad tecrübe ile sabittir :)
Eğer benim balance gelirse içindeki chipi sevmez isem chip için kapını çalarım peşinen söyliim :)
Amanın iyi oldu bu:) Çok teşekkür ederim üstad.
Tabi ki ben hallederim üstad, çipi alırız o iş bende. Sevmeyeceğine eminimde ????
Mod gelince haber vermen yeter, çipi ben alırım gelince takar gönderirim ????

Son düzenleme:
balance usb port deliği açıp dna bağlanmadan benim gözümde ???? ????????

???? 'çu başı ayağınıza geldi dostlar. ???? 'lamak istediğiniz ürünleri söyleyin yeter ????
İçine bi bakmak lazım, müsait alan varsa koyarız senin için ☺️
ama moduda delmek istemiyorum, böyle sade ve güzel. Alttan iki vida söküp usb yi takıp istediğimizi yaparız.
Bak stratum v10 dada öyle ????

Geri