• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son düzenleme:
Alan olur onu, sırf merakımdan takip ederim sonuçları. ???? Şunu paylaşmışlar,
Ekli dosyayı görüntüle 49397

Fıskiye de düşmüş piyasaya! ???? Yorumsuz adım atmazdım bunun için. O hava kanalı klonlarda ürkütücü. ????‍♂️ Ses olabilir, yanlış açılmış olabilir..., ve bunların hepsi beni bulabilir. ????
Bugün aklıma takıldı bu oto kurcalıyomda bir yere varamadım deneme şansın oldumu hiç :)

bu era rta değil mi .prosu ile farkı nedir .o da var sende diye biliyorum. :)
abi Era Fev'e yakin kullanima ve icime sahip, lakin ben fev'den daha cok begeniyorum ki ona gore bazi artilari da mevcut. Era pro da ise bazi gelistirmeler yapilmis fakat sonucunda farkli bir atoya evrilmis. en iyi gelistirme de zaten hava vidalarinda. cok sessiz calisiyorlar. fakat deck tarafi ve yanma odasi tamamen degistigi icin Era ile pek alakasi olmayan bir ato haline gelmis.

Bugün aklıma takıldı bu oto kurcalıyomda bir yere varamadım deneme şansın oldumu hiç :)

kisa bir donem kullandim. genel kullanim ve aroma yorumunu begenmistim. ozellikle tatli likitler krema/vanilya tarafinda epey iyiydi. fakat 3 farkli bolgeden hava girisleri oldugu icin yogusma terleme olayi canimi sikmisti. surekli nemli bir ato kullanmak istemedim ve yolcu ettim kendisini.

abi Era Fev'e yakin kullanima ve icime sahip, lakin ben fev'den daha cok begeniyorum ki ona gore bazi artilari da mevcut. Era pro da ise bazi gelistirmeler yapilmis fakat sonucunda farkli bir atoya evrilmis. en iyi gelistirme de zaten hava vidalarinda. cok sessiz calisiyorlar. fakat deck tarafi ve yanma odasi tamamen degistigi icin Era ile pek alakasi olmayan bir ato haline gelmis.

kisa bir donem kullandim. genel kullanim ve aroma yorumunu begenmistim. ozellikle tatli likitler krema/vanilya tarafinda epey iyiydi. fakat 3 farkli bolgeden hava girisleri oldugu icin yogusma terleme olayi canimi sikmisti. surekli nemli bir ato kullanmak istemedim ve yolcu ettim kendisini.
Meraktan sormuştum.pro aldım da postahanede bekliyor sizde.grevdeymişsiniz.????????????

aynen abi tum ulke sirayla grev yapiyor. aylardir metro/tren calisanlari yapiyordu, otobusler de eklendi son donemde. simdi de sira royal mail'de ???? gerci bugun resmi tatilden dolayi calismiyorlar.

bu arada benim anliklardaki fotodaki era deck uzeri era pro tank :LOL: ben de oyle gelistirdim:p

aynen abi tum ulke sirayla grev yapiyor. aylardir metro/tren calisanlari yapiyordu, otobusler de eklendi son donemde. simdi de sira royal mail'de ???? gerci bugun resmi tatilden dolayi calismiyorlar.

bu arada benim anliklardaki fotodaki era deck uzeri era pro tank :LOL: ben de oyle gelistirdim:p
Banada bir garip geldi Doğan görünümlü şahin olmuss.????
Ay sonuna kadar halledersin bu grevleri herhalde hava alanında kalmayalım.????

cok haklisin
aslinda bu ekip dikkatli bir uretim surecinden gecirmis olsaydi yine harika bir urun cikarmis. zira benim nazarimda Era'nin kusurlari:
•bobin altindaki 510 vidasi sizinti yapabiliyor ve ayrica vida delikleri hava girisine kusursuz bakmiyor, dolayisiyla sesli calisiyor.
•yan vidalar sesli calisiyor
•tank kismini yanma odasina takarken bazen kolayca takilmiyor
•likit besleme vidalari bazen kontrol istiyor.

bu sorunlari da bu ekip auguse V2 ve Era proyu yaparken cozmus. o nedenle keske Era ilk urun olmasaydi keske ???? benim Era'da sadece pro tanki yok, hava vidalari da pronun ????

Kullanan herkez çok havadar olduğundan bahsetmiş hocam benim gibi aceminin elinde dahada mındar olur o :)

Kayfun x alcam sanırım görüşüm o yönde.

Kullanan herkez çok havadar olduğundan bahsetmiş hocam benim gibi aceminin elinde dahada mındar olur o :)

Kayfun x alcam sanırım görüşüm o yönde.
asla katilamam, cok opsiyonlu hava seceneklerine sahip bir ato. 0.8mm den baslayan bir sistem havadar olarak nitelendirilemez.

yalniz Era tecrube ve uyum isteyen bir ato. herkese gore degil fakat Pro daha kararli ve stabil.

eeee, sadede gelelim artik ????
Ben fev de boğaz vurumu var sanıyordum :) yiter mi devam edeyim mi hocam :)image.jpg
Şu an meyveli likitlere sardım. Strawberry bikini koydum içine yaklaşık olarak 1 hafta demlenmiş meyvedede başarısız değil sarım 28 ga ni80 5 tur (uzinin aparatı ile) 0.70ohm (ben daha önce meyveli likit ile hiç bir mtl ato denemedim belkide ondandır integrayıda meyvede denemedim).
Gelelim tütün konusuna elime aldığım gibi 28 ga k1 6 tur aralıklı (uzi aprt) 1 ohm civarı likit Black note - American Blend en sevdiğim 3 tütünden biridir :)
Aslanhan driptip ile gayet serin buhar ve vurum aldım. Hatta çok iyi bir sigara similasyonu olarakta hissettim demek yanlış olmaz. Tütün tadını çok net aldım. Gelelim vuruma kendi driptipi ile 3 puff sonrasında doyum oluyordu ancak boğaz vurumu okadar hissedilir gelmiyordu aslanhan driptipi taktıktan sonra çok güçlü bir vurum aldım. Dipnot vurum fazla bile geldi bir sonraki sarımım yani ni80 sarımımda coil mtlpine bi hayli yaklaştırdım.

Son düzenleme:
Geri