• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bishop MTL RTA presentation + build
KUMA RTA MTL BY ENNEQUARDO MODS
Vapefly Alberich MTL RTA
PHEVANDA A2 RDL RTA
Auguse ERA Pro RTA
Flash e-Vapor V4.5S+ Styled RTA VS..

Kullananlar arkadaşlarımız
Boğaz vurumu
Aroma
Kurulum
İşçilik
Fiyat performans değerlendirmelerini paylaşır ise kullanıcılara karşılaştırma yapmaları konusunda yararlı bir hizmet vermiş olurlar .şahsen ben FEV dışında hiç birini kullanmadım henüz.:):):)
Era pro için fev killer gibi bir tabir duymuştum. Ama alakası yok kanaatimce üstat.
gerçi ben olsam beni dinlemem ama yine de yazayım dedim ????????????

@GaziHazar Era V1 için aslında FeV killer denebilir. Lanet şeyin likitle temas eden yerleri boyalı olmasa fena olmazdı. Era Pro’da ise, Nduro-Arise farkına benzer, biraz daha smooth çalışmışlardı bana göre.

Auguse mods cesur (farklı?) işler yapıyor bu arada. Umarım devam ederler bu şekilde.

Tuhaflıklar da mevcut tabi,
DCED58B7-B99F-4DEF-B559-B5EED1C06A77.jpeg
????

Son düzenleme:
Vurum olarak sıralama bence
Nduro-tilemahos -kuma - fev - aromamizer - bishop

Aroma olarak sıralama bence
Bishop - aromamizer classic -kuma -fev

Uzun olanlar en soğuk zaten
Benim merak ettiğim Bishop -kuma gibi drcklerinin yüksekliği çok az olan atoların tellemenin moda yakın konumlamanmış olmaları nedeni ile seri çekimlerde modun ısısının yükselmesine sebep oluyor mu acaba,

Son düzenleme:
Hatırladığım kadariyla bishop daha çabuk ısınıyor, tabi malzeme kalitesi de önemli bir etken
Hatırladığım kadariyla bishop daha çabuk ısınıyor, tabi malzeme kalitesi de önemli bir etken
Teşekkürler .Boğaz vurumu gibi bir derdim olmadığı için galiba aromamizer classic kullanımıma uygun bir ato gibi görünüyor. takıldığım noktalar düz teller ve 0.95 üstü ohmlarda performansında yeterli bilgiye ulaşamamış olmam .birde altdan besleme nedeni ile deck alt kapağının içinde birikien likitin tek oring li koruma nedeni ile 510 pininden sızıntı yapma olasılığı..:)

Geri