Elvis
Community
Sen nasıl almazsın mea culpa gümrük yok birsey yok???? FeV X gelir belki diyelim. ????
Sen nasıl almazsın mea culpa gümrük yok birsey yok???? FeV X gelir belki diyelim. ????
Nasıl bir şey ki? Yorum görmedim hiç burada. ????Sen nasıl almazsın mea culpa gümrük yok birsey yok
Ben fevde 6mg sek iciyorum iyi geliyor. Ustu olmasina gerek yok ama o kadar vurumla aroma da iyi olsa iyi olurdu. Kismet diyelim. Bu durumda fiyata degmez gibi benim icinBu arada ben 6 mg nikotinle iciyorum, bogaz vurumu cogu atoda biraz az bu sebeple. Cunku nduroda ustu icilmiyor ????
Arise i cok sevmemin sebebi bence vurumu gun icinde kullanima cok uygun ve aromayi en iyi veren atomizerim bana gore. Malzeme kalitesi inanilmaz iyi. 4 ml ile 9-12 mg nikotinde bogaz vurumu gozle gorulur sekilde artiyor, kimseyi yaniltmak istemem. Dvarw, edge tarzi 15 mg da koysan bogaz vurumu dusuk olan bir ato degil
Müsait bir zamanda izleyeyim, epey merak ettim. ???? aldık yine, hadi bakalım.????
şu fevi bi alamadım. ama sınav bitsin ilk önceliğim. bakalım herkesin methettiği kadar var mı? ????Ben fevde 6mg sek iciyorum iyi geliyor. Ustu olmasina gerek yok ama o kadar vurumla aroma da iyi olsa iyi olurdu. Kismet diyelim. Bu durumda fiyata degmez gibi benim icin
Kayfun sever bir kac kisi sevdi bunu ????. Ben corbaci olmadigim icin teget gectim ????????Müsait bir zamanda izleyeyim, epey merak ettim. ???? aldık yine, hadi bakalım.????
Ben hic ovmedim, aksine cok sovup dovdum. Daha flort asamasindayiz ????????şu fevi bi alamadım. ama sınav bitsin ilk önceliğim. bakalım herkesin methettiği kadar var mı? ????
Fevin devri kapaniyor herhalde bir sürü benzer ato çıktı vurum için kuma , aroma için bishop yada aromamizer classic alınır hem kısa hem yakışıklı atolarşu fevi bi alamadım. ama sınav bitsin ilk önceliğim. bakalım herkesin methettiği kadar var mı? ????
hocam ben en önce soğuk buhar arıyorum. sonra da aroma ve vurum bakıyorum. acaba bu durum için ne dersiniz?Fevin devri kapaniyor herhalde bir sürü benzer ato çıktı vurum için kuma , aroma için bishop yada aromamizer classic alınır hem kısa hem yakışıklı atolar
hocam ben en önce soğuk buhar arıyorum. sonra da aroma ve vurum bakıyorum. acaba bu durum için ne dersiniz?
o da bir seçenek tabii ki hocam ama atodan çözmeyi tercih ederim.Dani mod + nife30 tel, istedigin ato ????
Fev, ida rba, ion v2 4ml onerilerim olur. Ama fev vurum ve soguklukta gayet basarili.hocam ben en önce soğuk buhar arıyorum. sonra da aroma ve vurum bakıyorum. acaba bu durum için ne dersiniz?
teşekkürler.O zaman fev
teşekkürler.Fev, ida rba, ion v2 4ml onerilerim olur. Ama fev vurum ve soguklukta gayet basarili.