• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada ben 6 mg nikotinle iciyorum, bogaz vurumu cogu atoda biraz az bu sebeple. Cunku nduroda ustu icilmiyor ????

Arise i cok sevmemin sebebi bence vurumu gun icinde kullanima cok uygun ve aromayi en iyi veren atomizerim bana gore. Malzeme kalitesi inanilmaz iyi. 4 ml ile 9-12 mg nikotinde bogaz vurumu gozle gorulur sekilde artiyor, kimseyi yaniltmak istemem. Dvarw, edge tarzi 15 mg da koysan bogaz vurumu dusuk olan bir ato degil
Ben fevde 6mg sek iciyorum iyi geliyor. Ustu olmasina gerek yok ama o kadar vurumla aroma da iyi olsa iyi olurdu. Kismet diyelim. Bu durumda fiyata degmez gibi benim icin

Bishop MTL RTA presentation + build
KUMA RTA MTL BY ENNEQUARDO MODS
Vapefly Alberich MTL RTA
PHEVANDA A2 RDL RTA
Auguse ERA Pro RTA
Flash e-Vapor V4.5S+ Styled RTA VS..

Kullananlar arkadaşlarımız
Boğaz vurumu
Aroma
Kurulum
İşçilik
Fiyat performans değerlendirmelerini paylaşır ise kullanıcılara karşılaştırma yapmaları konusunda yararlı bir hizmet vermiş olurlar .şahsen ben FEV dışında hiç birini kullanmadım henüz.:):):)

Son düzenleme:
Alberich tanıtım sırasında epey merak uyandırmıştı bende. Kurulum alanının tasarımını ve besleme şeklini başarılı buluyorum.
3CD7E4F8-3A67-4D85-BEFD-58DA9DEE5150.jpeg
Daha önceden Era RTA (V1) kullanmıştım. Benziyorlar bayağı,
D86B8C9E-8A6A-4804-83DB-9F5192273EEC.jpeg
Alberich’e yandan havayı da ekleseler —tasarım benzerliği olarak— Era V1 olacak sanki. ???? Era V1’i sadece alttan hava (0.8mm) olarak kullanmıştım. Yüksek hit (hatta harsh kulvarı?) vardı ve stabildi. Alberich de böyle mi merak ediyorum fakat rüzgarı dinmiş gibi duruyor.

Geri