• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu SQ olunca…YouTube’de SQ ekibinin klonlar için notu,

59CED03B-256E-4603-A869-342E85C9A6F0.jpeg

“Attenzione: questo è un prodotto contraffatto e non originale. Il prodotto contraffatto ha un deck e closing ring che è stato verniciato con qualche tipo di vernice o spray allo zinco. Mettiamo espressamente in guardia contro l'uso di questo plagio (clone)! L'autentico SQuape A[rise] ha un Deck ematalizzato per alimenti.”

Konu SQ olunca…YouTube’de SQ ekibinin klonlar için notu,

Ekli dosyayı görüntüle 60459

“Attenzione: questo è un prodotto contraffatto e non originale. Il prodotto contraffatto ha un deck e closing ring che è stato verniciato con qualche tipo di vernice o spray allo zinco. Mettiamo espressamente in guardia contro l'uso di questo plagio (clone)! L'autentico SQuape A[rise] ha un Deck ematalizzato per alimenti.”

küfretmiyosa haklı

@GaziHazar Köylü güzelini göndermişsin! ???? SQ veya Taifun var sırada galiba. ????

taifundan ziyade arise uzun zamandır merak ettiğim bir atomizerdi. Arise x dört gözle bekliyorum ????????

Gol yemelere doyamadı kardeşim.:)

doymak üzereyim ama bana belli olmaz ????????

Fena çıktı Hazar! En son Perseus vardı —affetmez harcar onu da! ????

harcayamam sahibi döver ????????

Hazır piyasadayken nduro çalışılır bence. ????‍♂️ Arise 1-2 sene daha bulunur rahatlıkla.

nduro nun vurumu tedirgin edici, piyasada temiz bulmak sıkıntı, bulduğunda da o fiyat eder mi sorusu iç tırmalıyor. Arise modelini çok sevemedim; yok baca daralt yok bilmem ne. X güzel bir tek bana göre. Daha önce dediğim gibi, söylemti döneminde bile, minor gibi görmeden yükseldiğim bir ato oldu kendisi

Geri