Nduro içemeyen adam var etrafımda. Bence o kadarına gerek yok ????????
Nduro’da hit konusu sağlam diye çok rastlamıştım yorumlarını tararken. Bu arada, @otgunz ’un bir listesi vardı. Arise da bayağı bir yukarıdaydı hit olarak.
Konu SQ olunca…YouTube’de SQ ekibinin klonlar için notu,
Ekli dosyayı görüntüle 60459
“Attenzione: questo è un prodotto contraffatto e non originale. Il prodotto contraffatto ha un deck e closing ring che è stato verniciato con qualche tipo di vernice o spray allo zinco. Mettiamo espressamente in guardia contro l'uso di questo plagio (clone)! L'autentico SQuape A[rise] ha un Deck ematalizzato per alimenti.”
Ciddi fark olduğunu bilmiyordum. Bu güzel bir not oldu. ????Mevcutta 2 arise 1 nduro kullaniyorum, arise in bogaz vurumu nduronun yanina yaklasamaz ????
Zaten klon almam arkadaş anlaşamıyom ben klonlarla ????????????Ciddi fark olduğunu bilmiyordum. Bu güzel bir not oldu. ????
@GaziHazar Çinko boya gibi bir şeyden bahsetmişler.
Kısaca ???? ☣????
????
Fev benzeriSxk klonlaya klonlaya en iyi mtl atoyu mu üretti dersiniz?
Artan malzemeler olmuş onlardan yapmışlar ????????Fev benzeri
Birşey olmuş tasarımıda kopyalamışlar ????
Gol yemelere doyamadı kardeşim.@GaziHazar Köylü güzelini göndermişsin! ???? SQ veya Taifun var sırada galiba. ????
Fena çıktı Hazar! En son Perseus vardı —affetmez harcar onu da! ????Gol yemelere doyamadı kardeşim.
@GaziHazar Köylü güzelini göndermişsin! ???? SQ veya Taifun var sırada galiba. ????
Gol yemelere doyamadı kardeşim.
Fena çıktı Hazar! En son Perseus vardı —affetmez harcar onu da! ????
Hazır piyasadayken nduro çalışılır bence. ???? Arise 1-2 sene daha bulunur rahatlıkla.taifundan ziyade arise uzun zamandır merak ettiğim bir atomizerdi. Arise x dört gözle bekliyorum ????????
Gönder evrenin karanlığına affetme!!! ????harcayamam sahibi döver ????????
Hazır piyasadayken nduro çalışılır bence. ???? Arise 1-2 sene daha bulunur rahatlıkla.
Facebookta gordum ben de. 189 euro. Global satis 31/08 ????????????????