• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepinize geçmiş olsun yaban ellerde ????
Teşekkürler! ????
Ben x için, serin olmuşsa iyi yeni lite lar yerine tutulur diyorum.

Sesi, Sıcaklığı ve Vurumu nasılsa ona göre yol alır gider. Bu haberleri bekleyen çok kişi vardır eminim
Araya hastalık girince not tutmadan, direkt, kullanmaya başladım. Bishop ve Era’yı değerlendirdiğim gibi detaylı bakamadım. ???? Ne yazsam tutarsız olabilir. Genel anlamda başarılı buldum. Dengenin koyuya yakın bölgesinde netlik ve yoğunluk kazanmış bir aroma profili? İzlenimim bu yönde şu ana kadar. ????‍♂️ Buhar sıcaklığı konusundaysa referans alma fırsatım hiç olmadı maalesef —ama klasik Kayfun derdim.

Teşekkürler! ????

Araya hastalık girince not tutmadan, direkt, kullanmaya başladım. Bishop ve Era’yı değerlendirdiğim gibi detaylı bakamadım. ???? Ne yazsam tutarsız olabilir. Genel anlamda başarılı buldum. Dengenin koyuya yakın bölgesinde netlik ve yoğunluk kazanmış bir aroma profili? İzlenimim bu yönde şu ana kadar. ????‍♂️ Buhar sıcaklığı konusundaysa referans alma fırsatım hiç olmadı maalesef —ama klasik Kayfun derdim.
Bu kadar politik olmayaydın iyiydi ????

bir suru soru isareti ekledin mevcutlara ????????

Teşekkürler! ????

summary ???? don't take, don't mind ???? #antikayfunforce #sövdegeçmestro :cool:

Bir onuncu yıl parçası daha. Ağustos ayı sonunda satışa çıkacakmış,
A99BF844-05CC-4042-A7FC-2DE80888371C.jpeg
Today is Switzerland’s birthday and we take this as an opportunity for an official announcement. We are very happy to present you the new SQuape A[rise] 22mm MTL. The A[rise] „X“ is the small version of the well-known SQuape A[rise] from 2020 and also our 10th anniversary model. This model offers a classic MTL solution and takes us back to our origin with the developments and experiences of 10 years StattQualm.

Diameter: 22mm
Height: 36mm
Air nozzles (stainless steel): 0.8 to 2.5mm
Sales start: approx. end of August 2022

Bir onuncu yıl parçası daha. Ağustos ayı sonunda satışa çıkacakmış,
Ekli dosyayı görüntüle 60437
Today is Switzerland’s birthday and we take this as an opportunity for an official announcement. We are very happy to present you the new SQuape A[rise] 22mm MTL. The A[rise] „X“ is the small version of the well-known SQuape A[rise] from 2020 and also our 10th anniversary model. This model offers a classic MTL solution and takes us back to our origin with the developments and experiences of 10 years StattQualm.

Diameter: 22mm
Height: 36mm
Air nozzles (stainless steel): 0.8 to 2.5mm
Sales start: approx. end of August 2022
işte ???????? beklediğim ürün. Jübile yapıcam bunla ????????????

Bu kadar politik olmayaydın iyiydi ????

bir suru soru isareti ekledin mevcutlara ????????

Kayfun tanimlanamaz, ancak tadina bakman lazim, anlaman lazim, hissetmen lazim, öyle çan çin çon degil, ruhunla hissetmen lazim. Bunu sadece #kayfunsever ler anlar :D

summary ???? don't take, don't mind ???? #antikayfunforce #sövdegeçmestro :cool:

Kiskançlik başka bisi :D

Sataşma var yine! ???? #svoemestorules :cool:

Tanimlamasi yukaridadir, biz az olalim, öz olalim ama tam olalim. Onlarda çatlasinlar :D

#kayfunbrotherhood ;)

işte ???????? beklediğim ürün. Jübile yapıcam bunla ????????????

Buna inanacak adam daha portakalda vitamim bile değil, elektonlari dünyaya degil, bizim uzay sistemimize bile girmedi :D

Kayfun tanimlanamaz, ancak tadina bakman lazim, anlaman lazim, hissetmen lazim, öyle çan çin çon degil, ruhunla hissetmen lazim. Bunu sadece #kayfunsever ler anlar :D

v4 yollıyım sana geçer bu heves ????????

Buna inanacak adam daha portakalda vitamim bile değil, elektonlari dünyaya degil, bizim uzay sistemimize bile girmedi :D

ben de pek inanmadım yazarken ???????? ama minor gibi yükseldiğim bir atomizer arise ????????

Tabi görürsem söylerim, jubile yapacakmış ????
Ama bende jubileye eşlik etmek isterim, sırf 24 diye diğer tanklara sulanmamıştım ????

iletirsen memnun olurum ????????. Benim arise 24 almama sebebim reduce mantığını sevmiyorum. Bi ato yaptık; bacasını daraltıp daha dar bi drip takınca mtl oluyor ????. Bir atomizer ya dldir ya mtl. dl dediğin de 810 dripli olur. Rdl nedir yahu ????

Edit: Değiştiremiyoruz galiba nick’i. ????

sana yassak ????

Geri