Planlamıştım, vaktim de vardı şu aralar; fakat araya pek de hafif geçmeyen sağlık sorunları girdi. ????X yorumlarını kaçırdım mı ben ????????
Cok afedersin de bende niye bu kadar parca yok ????????. Oringlere kadar sokersen bir cok ato bu kadar parcali cikar yahu ????????
Parça sayısı bana da az gelmeye başlamıştı zamanla —tamamen sökmeye üşendiğim vakitlerde! ????Cok afedersin de bende niye bu kadar parca yok ????????. Oringlere kadar sokersen bir cok ato bu kadar parcali cikar yahu ????????
Geçmiş olsun kardeşim. ???? Bi sıkıntı kalmadı dimipek de hafif geçmeyen sağlık sorunları girdi. ????
Teşekkürler komutanım! ???? Covid. Ben üç-dört günde toparlandım, fakat eşim ve çocuğum için biraz zorluydu.Geçmiş olsun kardeşim. ???? Bi sıkıntı kalmadı dimi
Çok geçmiş olsun ????Teşekkürler komutanım! ???? Covid. Ben üç-dört günde toparlandım, fakat eşim ve çocuğum için biraz zorluydu.
Sana ve Ailene geçmiş olsun kardeşim ,tez zamanda toparlarsınız umarım.Teşekkürler komutanım! ???? Covid. Ben üç-dört günde toparlandım, fakat eşim ve çocuğum için biraz zorluydu.
Teşekkürler! ???? Fena bir şeymiş, zor yoldan öğrenmiş olduk. ????????Sana ve Ailene geçmiş olsun kardeşim ,tez zamanda toparlarsınız umarım.
Fiyat 18,59 $ sourcemore.com Kupon koduyla...
..
Teşekkürler komutanım! ???? Covid. Ben üç-dört günde toparlandım, fakat eşim ve çocuğum için biraz zorluydu.