Nduro içemeyen adam var etrafımda. Bence o kadarına gerek yok ????????
Nduro’da hit konusu sağlam diye çok rastlamıştım yorumlarını tararken. Bu arada, @otgunz ’un bir listesi vardı. Arise da bayağı bir yukarıdaydı hit olarak.
Konu SQ olunca…YouTube’de SQ ekibinin klonlar için notu,
Ekli dosyayı görüntüle 60459
“Attenzione: questo è un prodotto contraffatto e non originale. Il prodotto contraffatto ha un deck e closing ring che è stato verniciato con qualche tipo di vernice o spray allo zinco. Mettiamo espressamente in guardia contro l'uso di questo plagio (clone)! L'autentico SQuape A[rise] ha un Deck ematalizzato per alimenti.”
Ciddi fark olduğunu bilmiyordum. Bu güzel bir not oldu. ????Mevcutta 2 arise 1 nduro kullaniyorum, arise in bogaz vurumu nduronun yanina yaklasamaz ????
Zaten klon almam arkadaş anlaşamıyom ben klonlarla ????????????Ciddi fark olduğunu bilmiyordum. Bu güzel bir not oldu. ????
@GaziHazar Çinko boya gibi bir şeyden bahsetmişler.
Kısaca ???? ☣????
????
Fev benzeriSxk klonlaya klonlaya en iyi mtl atoyu mu üretti dersiniz?
Artan malzemeler olmuş onlardan yapmışlar ????????Fev benzeri
Birşey olmuş tasarımıda kopyalamışlar ????
Gol yemelere doyamadı kardeşim.@GaziHazar Köylü güzelini göndermişsin! ???? SQ veya Taifun var sırada galiba. ????
Fena çıktı Hazar! En son Perseus vardı —affetmez harcar onu da! ????Gol yemelere doyamadı kardeşim.![]()
@GaziHazar Köylü güzelini göndermişsin! ???? SQ veya Taifun var sırada galiba. ????
Gol yemelere doyamadı kardeşim.![]()
Fena çıktı Hazar! En son Perseus vardı —affetmez harcar onu da! ????
Hazır piyasadayken nduro çalışılır bence. ????taifundan ziyade arise uzun zamandır merak ettiğim bir atomizerdi. Arise x dört gözle bekliyorum ????????
Gönder evrenin karanlığına affetme!!! ????harcayamam sahibi döver ????????
Hazır piyasadayken nduro çalışılır bence. ????Arise 1-2 sene daha bulunur rahatlıkla.
Facebookta gordum ben de. 189 euro. Global satis 31/08 ????????????????