Nduro klon kimin acaba ????Sxk nin hiç squape klonladigini görmedim enteresan
Nduro ile Arise arasında ciddi bir hit farkı olduğunu okuyunca pas geçtim. ????Facebookta gordum ben de. 189 euro. Global satis 31/08 ????????????????
Arise feve yakin vurumlu olsun yeter. Daha fazlasinda gozum yok ????Nduro ile Arise arasında ciddi bir hit farkı olduğunu okuyunca pas geçtim. ????
Ciddi ciddi bu paraları verip buhar mı üfluyorsunuz.????????????Arise feve yakin vurumlu olsun yeter. Daha fazlasinda gozum yok ????
Kumarim sigaram yok ustat bi buhar ayda yilda bir ickim var ????????????Ciddi ciddi bu paraları verip buhar mı üfluyorsunuz.????????????
İnsalık akıl tutulması yaşıyor herhalde.????
Sana değildi ama boşa gitmemiş sözüm..????Kumarim sigaram yok ustat bi buhar ayda yilda bir ickim var ????????????
Yorumlar gelir kesin bu konuda. Radarda dursun bakalım. ????Arise feve yakin vurumlu olsun yeter. Daha fazlasinda gozum yok ????
Yorumlar gelir kesin bu konuda. Radarda dursun bakalım. ????
Tam sordum, aynı anda cevap gelmiş. ???? 8ml kit’le benzer seviyeye geldiyse, sağlam fark var demek. ???? Puanlamaya bile gerek kalmıyor resmen.Bence fevlede pek yakin degil bogaz vurumu, 8 ml kitini aldim daha yeni o sekilde fevle benzer seviyelere geldi diyebilirim. Suana kadar icimi en cok hosuma giden ato oldu 8 ml arise boyuda nduro ve flash ayarinda.
@Egzl Nduro’daki hit’i 10 varsaysak, Arise kaç alıyor?
Mea culpa al )) kuma da iyi vurumuVeee son… vurum fevden bu kadar dusukse gerek yok o fiyati vermeye ????
Veee son… vurum fevden bu kadar dusukse gerek yok o fiyati vermeye ????
???? FeV X gelir belki diyelim. ????Veee son… vurum fevden bu kadar dusukse gerek yok o fiyati vermeye ????