• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kumarim sigaram yok ustat bi buhar ayda yilda bir ickim var ????????????
Sana değildi ama boşa gitmemiş sözüm..????
Valla bu dediklerin bende de yok ama bir atoya verdiğim en büyük para Lösemi vakfına giden minör mezatında verdiğim 700 gayme sadece .
Değil 190 Euro 90 Euro bile vermem elin işviçrelisine,????????????

Son düzenleme:
Bence fevlede pek yakin degil bogaz vurumu, 8 ml kitini aldim daha yeni o sekilde fevle benzer seviyelere geldi diyebilirim. Suana kadar icimi en cok hosuma giden ato oldu 8 ml arise boyuda nduro ve flash ayarinda.
Tam sordum, aynı anda cevap gelmiş. ???? 8ml kit’le benzer seviyeye geldiyse, sağlam fark var demek. ????‍♂️ Puanlamaya bile gerek kalmıyor resmen.

Veee son… vurum fevden bu kadar dusukse gerek yok o fiyati vermeye ????

Bu arada ben 6 mg nikotinle iciyorum, bogaz vurumu cogu atoda biraz az bu sebeple. Cunku nduroda ustu icilmiyor ????

Arise i cok sevmemin sebebi bence vurumu gun icinde kullanima cok uygun ve aromayi en iyi veren atomizerim bana gore. Malzeme kalitesi inanilmaz iyi. 4 ml ile 9-12 mg nikotinde bogaz vurumu gozle gorulur sekilde artiyor, kimseyi yaniltmak istemem. Dvarw, edge tarzi 15 mg da koysan bogaz vurumu dusuk olan bir ato degil

Geri