• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben fev de boğaz vurumu var sanıyordum :) yiter mi devam edeyim mi hocam :)Ekli dosyayı görüntüle 60696
Şu an meyveli likitlere sardım. Strawberry bikini koydum içine yaklaşık olarak 1 hafta demlenmiş meyvedede başarısız değil sarım 28 ga ni80 5 tur (uzinin aparatı ile) 0.70ohm (ben daha önce meyveli likit ile hiç bir mtl ato denemedim belkide ondandır integrayıda meyvede denemedim).
Gelelim tütün konusuna elime aldığım gibi 28 ga k1 6 tur aralıklı (uzi aprt) 1 ohm civarı likit Black note - American Blend en sevdiğim 3 tütünden biridir :)
Aslanhan driptip ile gayet serin buhar ve vurum aldım. Hatta çok iyi bir sigara similasyonu olarakta hissettim demek yanlış olmaz. Tütün tadını çok net aldım. Gelelim vuruma kendi driptipi ile 3 puff sonrasında doyum oluyordu ancak boğaz vurumu okadar hissedilir gelmiyordu aslanhan driptipi taktıktan sonra çok güçlü bir vurum aldım. Dipnot vurum fazla bile geldi bir sonraki sarımım yani ni80 sarımımda coil mtlpine bi hayli yaklaştırdım.
evet kendi driptipi sıkıntılı. çok kısa yapmışlar. daha uzun bir driple daha iyi oluyor, dudağın atoya yapışmıyor.
kendi dripinde ağzına atoyu sokmuşsun gibi duruyor ????

rotasyon demisken gecenlerde boyle bir liste yapmistim. asla degismeyecek gibi gorunenler.

Perseus RTA V1 by Golden Greek (SXK)
Millennium RTA V1.5 by VGC (Coppervape)
Auguse ERA
Shu RTA by DMBK (ULTON)
ByKA SE / V8 by Vape System (SXK)
Classic MTL RTA by Steam Crave
Scale RTA by Aivape
Ion V2 by Fakirs Mod
Major RTA V2 by Uzi mods
Minor RTA by Uzi mods
FEV 4.5
Cloud 2 RTA by Cloud mods (Coppervape)