• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu arada DLC deniyor ama ne olduğunu merak eden varsa şayet, kendisi "Diamond-like Carbon Coating" demek. Oksidasyon ve aşınmaya karşı koruma amaçlı geliştirilmiş bir kaplama sistemi ve ağırlıklı olarak motor parçalarında kullanılıyor. Günümüzde haliyle saatlerden, atomizerlere kadar metal içerikli bir çok farklı alana genişledi. Hiç ucuz bir uygulama değil :) DLC genel olarak karakteristik bir renge sahip olduğu için benzer antrasit renklere de DLC color deniyor ama aynı şey değil. Mat, yarı mat ve parlak olarak uygulanabiliyor.

Bu arada DLC deniyor ama ne olduğunu merak eden varsa şayet, kendisi "Diamond-like Carbon Coating" demek. Oksidasyon ve aşınmaya karşı koruma amaçlı geliştirilmiş bir kaplama sistemi ve ağırlıklı olarak motor parçalarında kullanılıyor. Günümüzde haliyle saatlerden, atomizerlere kadar metal içerikli bir çok farklı alana genişledi. Hiç ucuz bir uygulama değil :) DLC genel olarak karakteristik bir renge sahip olduğu için benzer antrasit renklere de DLC color deniyor ama aynı şey değil. Mat, yarı mat ve parlak olarak uygulanabiliyor.
Bu adamlar “ematalised aluminium” işlemi de yapıyor/yaptırıyor galiba. Bir röportajda bu işlemin de pahalı olduğundan bahsediyorlardı.

Selamın aleyküm
Tütünlü likit gurubu için mtl atomizer önerisi alırım veya Mevcut ta 2ml (ION S) kullanıyorum yeni bir atomizer arayışına gitmeme gerek varmı

Selamın aleyküm
Tütünlü likit gurubu için mtl atomizer önerisi alırım veya Mevcut ta 2ml (ION S) kullanıyorum yeni bir atomizer arayışına gitmeme gerek varmı
Hocam mevcut olarak Spica Pro (tütün ağırlıklı kullanım için) kullanıyorum. Gayet başarılı. Tilemahos Armed tütün aromalı likitler için efsane diyebilirim, ama boğaz vurumu çok yüksektir. Taifun Gt2 başarılıdır.

konuya bi hort yapayım :D
WhatsApp Image 2020-01-06 at 08.59.49.jpeg
Şöyle bi sorunum var, akşam pamuklayıp 10 15 dakika kullanıp yatıyorum, sabah kullanmaya başladığımda öğlene kadar hatta bazen 2 saat sonra coil ortadan kararıp karamelize olmuş likit tadı alıyorum, bu sorunu aralıklı sarıma geçtikten sonra yaşamaya başladım daha önce böyle bi sorun yaşayan var mıdır?

@Rİck Sanchez
Bu sorunun olusma sebebi aralikli sarim degil ki surekli aralikli sarim kullaniyorum ben.
Bence pamugunuz cok siki ve besleme sorunu var. zincir cekim yapiyorsaniz hele pamuk likiti emip hazir hale gelemeden bobinin ortasi kuru kaldigi icin yanma basliyor olabilir. Bir miktar daha gevsek pamuk kullanip yuvalara giren uclari da iyice tiftikleyip bir deneyin isterseniz. Ayrica uyguladiginiz watt ayarini da gozden gecirin derim. Fazla geliyor olabilir.

@Rİck Sanchez
Bu sorunun olusma sebebi aralikli sarim degil ki surekli aralikli sarim kullaniyorum ben.
Bence pamugunuz cok siki ve besleme sorunu var. zincir cekim yapiyorsaniz hele pamuk likiti emip hazir hale gelemeden bobinin ortasi kuru kaldigi icin yanma basliyor olabilir. Bir miktar daha gevsek pamuk kullanip yuvalara giren uclari da iyice tiftikleyip bir deneyin isterseniz. Ayrica uyguladiginiz watt ayarini da gozden gecirin derim. Fazla geliyor olabilir.
hocam 3.30 volt civarı kullanırım genelde, zincir çekim yapıyorum bu bi etken ama gevşek pamulama denedim sonuç yine aynıydı, bana da garip geldi açıkçası.. fiber n cotton kullanmaya başladım belki pamukla ilgili bi sorun yaşıyorumdur.. biraz daha deneme yapmam gerek sanırım.

Geri