yyavuz1907
Community
Bence Tesla wye 85 - major ( Boğaz vurumcuysanız )Böyle bir klüp varken burdan sorayım MTLye geçmek istiyorum en iyi fiyat performans olarak nasıl kapatırız bu işi?
Bence Tesla wye 85 - major ( Boğaz vurumcuysanız )Böyle bir klüp varken burdan sorayım MTLye geçmek istiyorum en iyi fiyat performans olarak nasıl kapatırız bu işi?
majör güzel seçimde majörü nerden bulacak. eskiler bulamıyorBence Tesla wye 85 - major ( Boğaz vurumcuysanız )
Haklısınız hocam o konuda ama sizin ve major grubundaki arkadaşların baskılarıyla üretecektir elbet yakın zamandamajör güzel seçimde majörü nerden bulacak. eskiler bulamıyor
Bir Yunani kaybettik deseneÜrünlerini, Calix RTA, kullanmamıştım, fakat ECF’de gezinirken denk geldiğim haberi paylaşayım dedim: By Leo kapandı.
Ekli dosyayı görüntüle 21431
ECF sayfası
Bir Yunani kaybettik desene
Saf kan mtl üretiyordu
Ama zordu akıtması çok kolaydi
Squape Nduro DLC versiyonu çıkmış,
Ekli dosyayı görüntüle 24067
Firmayla ilgili bir haberi de ekleyeyim,
Bu adamlar “ematalised aluminium” işlemi de yapıyor/yaptırıyor galiba. Bir röportajda bu işlemin de pahalı olduğundan bahsediyorlardı.Bu arada DLC deniyor ama ne olduğunu merak eden varsa şayet, kendisi "Diamond-like Carbon Coating" demek. Oksidasyon ve aşınmaya karşı koruma amaçlı geliştirilmiş bir kaplama sistemi ve ağırlıklı olarak motor parçalarında kullanılıyor. Günümüzde haliyle saatlerden, atomizerlere kadar metal içerikli bir çok farklı alana genişledi. Hiç ucuz bir uygulama değil DLC genel olarak karakteristik bir renge sahip olduğu için benzer antrasit renklere de DLC color deniyor ama aynı şey değil. Mat, yarı mat ve parlak olarak uygulanabiliyor.
Aleyküm selam.Selamın aleyküm
Tütünlü likit gurubu için mtl atomizer önerisi alırım veya Mevcut ta 2ml (ION S) kullanıyorum yeni bir atomizer arayışına gitmeme gerek varmı
Hocam mevcut olarak Spica Pro (tütün ağırlıklı kullanım için) kullanıyorum. Gayet başarılı. Tilemahos Armed tütün aromalı likitler için efsane diyebilirim, ama boğaz vurumu çok yüksektir. Taifun Gt2 başarılıdır.Selamın aleyküm
Tütünlü likit gurubu için mtl atomizer önerisi alırım veya Mevcut ta 2ml (ION S) kullanıyorum yeni bir atomizer arayışına gitmeme gerek varmı
Teşekkür ederim hocamHocam mevcut olarak Spica Pro (tütün ağırlıklı kullanım için) kullanıyorum. Gayet başarılı. Tilemahos Armed tütün aromalı likitler için efsane diyebilirim, ama boğaz vurumu çok yüksektir. Taifun Gt2 başarılıdır.
Teşekkür ederim hocam spica yı denedim fakat majör deneme şansım olmadıAleyküm selam.
Çoğu kişi Majör ve Spica Pro’nun tütünlü likitleri iyi yorumladığı konusunda hemfikirdir.
hocam 3.30 volt civarı kullanırım genelde, zincir çekim yapıyorum bu bi etken ama gevşek pamulama denedim sonuç yine aynıydı, bana da garip geldi açıkçası.. fiber n cotton kullanmaya başladım belki pamukla ilgili bi sorun yaşıyorumdur.. biraz daha deneme yapmam gerek sanırım.@Rİck Sanchez
Bu sorunun olusma sebebi aralikli sarim degil ki surekli aralikli sarim kullaniyorum ben.
Bence pamugunuz cok siki ve besleme sorunu var. zincir cekim yapiyorsaniz hele pamuk likiti emip hazir hale gelemeden bobinin ortasi kuru kaldigi icin yanma basliyor olabilir. Bir miktar daha gevsek pamuk kullanip yuvalara giren uclari da iyice tiftikleyip bir deneyin isterseniz. Ayrica uyguladiginiz watt ayarini da gozden gecirin derim. Fazla geliyor olabilir.