• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lafı açılmışken silika nereden bulabilirim? Qheating marka silikam var, Troy'da iki defa sardım yanık pamuk tadı aldım. Ya da ben mi yapmayı beceremedim. Bunun için başlıkta açtım ama maalesef geri dönüş alamadım. Merak ettiğim bir materyal silika.

silikayı kullanmadan önce pürüzle yakmanız lazım, yoksa kötü tattan kurtulamazsınız. zamanında zivpf'in sitesinde iyi silikalar satılıyordu ama hala var mıdır bilmiyorum. troy vs rda'lar için 2 mm silika olmalı yanlış bilmiyorsam.

4 yil oldu bi ben gecemedim heralde mtl ye darlaniyorum mtl denerken oksurtuyor.Elimde bi tek mtl namina troy rda kaldi onuda en buyuk hava tupunu takip likit tadimlarinda kullaniyorum.Dipnot:Nasil pazarlamislardi bu rda yi(troy) hala pek randiman almasamda yillardir kullaniyorum, ama elimdende cikaramiyorum

silikayı kullanmadan önce pürüzle yakmanız lazım, yoksa kötü tattan kurtulamazsınız. zamanında zivpf'in sitesinde iyi silikalar satılıyordu ama hala var mıdır bilmiyorum. troy vs rda'lar için 2 mm silika olmalı yanlış bilmiyorsam.

2mm braided (örgü biçiminde yani) elimdeki, bir dakika kadar pürmüzlememe rağmen kötü tat gitmedi. Sorunlu sanırım bendeki.

Bende sürekli 2mm çap kullanıyorum ve 2,5 mm'ye göre hem lezzet hemde boğaz vurumu bana daha tatminkar geliyor.
Ni80 28GA 6 tur,
Khantal 28GA 6 tur,
SS316L 30GA 8 tur kullanıyorum.
Hepsi aralıklı sarımlar.
Boş vakitlerimde bunlardan sarıp sarıp istifliyorum :) değişim zamanı gelince kolaylık oluyor.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Geri