KeaSH07
Council
Hocam o kısım alıntıda slika zamanında bende kullandımKullanabileceğiniz en zararlı bileşen de silikadır bu arada onu da belirtin de sıkıntı olmasın sonrasında
dediğiniz gibi ufak partiküller yüzünden daha zararlı olabilir
Hocam o kısım alıntıda slika zamanında bende kullandımKullanabileceğiniz en zararlı bileşen de silikadır bu arada onu da belirtin de sıkıntı olmasın sonrasında
Lafı açılmışken silika nereden bulabilirim? Qheating marka silikam var, Troy'da iki defa sardım yanık pamuk tadı aldım. Ya da ben mi yapmayı beceremedim. Bunun için başlıkta açtım ama maalesef geri dönüş alamadım. Merak ettiğim bir materyal silika.
silikayı kullanmadan önce pürüzle yakmanız lazım, yoksa kötü tattan kurtulamazsınız. zamanında zivpf'in sitesinde iyi silikalar satılıyordu ama hala var mıdır bilmiyorum. troy vs rda'lar için 2 mm silika olmalı yanlış bilmiyorsam.
Saolun hocam forumumuzda da bir mtl başlığı olmalıydıHayırlı olsun hocam sizle özdeşleşen başlığınız Konunun ordan oraya taşınmayacağını bilmenin verdiği rahatlıkla keyifli sohbetler dilerim. Arada bir uğrarız melez kullanıcı olarak
Öneri derken memnun mu değilsiniz? Bu olay çok kişisel. Kendiniz deneyip kendi doğrunuzu bulmalısınız. Mesela ben 26ga 2.5mm üzerine 6 tur sarıyorum 0.70 ohm çıkıyor 19watt’da kullanıyorumSiren v2 kullanıcıyısım temco 28ga tel 3 mm kılavuz 6 tur kullanıyorum.varsa tavsiyeniz alırım.
2 mm klavuza aralıklı sarım yaparak yine 6 tur sar dene 28 awgdeSiren v2 kullanıcıyısım temco 28ga tel 3 mm kılavuz 6 tur kullanıyorum.varsa tavsiyeniz alırım.
Hocam 2 mm denemajör, penodat, spica pro ve troy,
temco 28ga (2,5 mm aralıklı 6 sarım), jellyfish / CB Prime pamuk yeter.
gerisi keyfe keder
Hocam 2 mm dene
Özellikle spica ve troyda
Dene alışırsan vazgeçemezsin2 mm.de çok ufak geliyor deliği. gözler gitti pamuğu geçirmekte zorlanıyorum ????
ona dürbün lazım bana. yakın gözlüğüm bile kurtarmazDene alışırsan vazgeçemezsin
Ben Troy rda da 1,5 mm kullanıyorum
Merhaba, bir çok atomizer kullandım, fakat hala eski seri Troya L ve M'den vazgeçemiyorum. Hiç bir atomizer bunlar kadar zevk vermiyor