• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Boğazınız ağrıyorken, hastayken Boğaz Vurumu iyi olan atomizer kullanmamak daha iyi.
Ubertooth uta hastayken bogazımı törpüledi.
Şimdi yanımda kayfun prime olsaydı daha keyifli olurdu.

Oxelight abimizin youtube kanalından damladım. Öncelikle herkese hayırlı forumlar diliyorum.. Kayfun v5 SubTwo klonu kullanmaktayım ve atomizerin camını kırdım.. Üstüme kayfun v5 atomizer camı fırlatabilecek birini arıyorum :D

Hocam ilgin için teşekkür ediyorun normalde tüm siparişlerimi ali'den geçiyorum zaten fakat iş atomizer camı olunca güvenemedim çünkü tüm satıcıların cam satış sayfalarına baktım, yorumlara da baktım yorumlarda birkaç kişi haricinde yazan olmamış onlar da hep "uymadı atomizere" gibilerinden yazmışlar, fotoğraf paylaşan eden yok o yüzden o topa girmek istemiyorum hiç..

Hocam ilgin için teşekkür ediyorun normalde tüm siparişlerimi ali'den geçiyorum zaten fakat iş atomizer camı olunca güvenemedim çünkü tüm satıcıların cam satış sayfalarına baktım, yorumlara da baktım yorumlarda birkaç kişi haricinde yazan olmamış onlar da hep "uymadı atomizere" gibilerinden yazmışlar, fotoğraf paylaşan eden yok o yüzden o topa girmek istemiyorum hiç..
Arkadaşım eğer hala bulamadı iseniz aşağıdaki linkteki site sağlamdır, ben de zaman zaman alış-veriş yaparım, aradığınız cam da stok da var görünüyor.
Byvape

merhaba arkadaşlar 3 aydır bırakmıştım e sigarayı tüm malzemelerimi de satmıştım şimdi pico artı major v1 bir set kurdum 6 mg ile tekrar kullanıyorum bi yedek daha set kurmak istiyorum sizce yeni sette major dan şaşmamalı mıyım yoksa yeni bir set mi yapayım bu arada efkar likit tekrar üretimde mi diye bakarken bu yeni forumu keşfettim hayırlı olsun

merhaba arkadaşlar 3 aydır bırakmıştım e sigarayı tüm malzemelerimi de satmıştım şimdi pico artı major v1 bir set kurdum 6 mg ile tekrar kullanıyorum bi yedek daha set kurmak istiyorum sizce yeni sette major dan şaşmamalı mıyım yoksa yeni bir set mi yapayım bu arada efkar likit tekrar üretimde mi diye bakarken bu yeni forumu keşfettim hayırlı olsun
Yedeği de major maşallah hocam hayırlı olsun, bi biz bulamıyoruz sanırım major...

Böyle bir klüp varken burdan sorayım MTLye geçmek istiyorum en iyi fiyat performans olarak nasıl kapatırız bu işi?

Geri