• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam 3.30 volt civarı kullanırım genelde, zincir çekim yapıyorum bu bi etken ama gevşek pamulama denedim sonuç yine aynıydı, bana da garip geldi açıkçası.. fiber n cotton kullanmaya başladım belki pamukla ilgili bi sorun yaşıyorumdur.. biraz daha deneme yapmam gerek sanırım.

Sorun pamuk kurulumu yada pamugun kendisi. Bende CB prime kullanmayi denedigim zamanlarda ayni sorunu yasiyordum. Pamuk likiti emip sisiyor ve hava akisini kesiyordu sanirim. Dolayisiyla yeni besleme yapamiyor, ic kisimdaki pamuk kuruyordu ve yanik tadi gelmeye basliyordu. Likit dolum yerini actigimda yada tanki azicik gevsettigimde kocaman kocaman baloncuklar cikiyor ve normale donuyordu. Fakat 5-6 cekim sonra yeniden ayni sorun oluyordu. O nedenle ben Prime kullanamadim. Belki Fiber N Cotton'da ayni karakterdedir ve benim daha once yasadigim sorunu yasiyorsunuzdur. elinizde baska pamuk cinsi varsa onunla deneyin isterserniz.

Bir test icin tetikleme yapmadan hizlica cekim yapin 3-4 kez ve tanki gozlemleyin, Sizde de kocaman baloncuklar cikiyor mu?

Sorun pamuk kurulumu yada pamugun kendisi. Bende CB prime kullanmayi denedigim zamanlarda ayni sorunu yasiyordum. Pamuk likiti emip sisiyor ve hava akisini kesiyordu sanirim. Dolayisiyla yeni besleme yapamiyor, ic kisimdaki pamuk kuruyordu ve yanik tadi gelmeye basliyordu. Likit dolum yerini actigimda yada tanki azicik gevsettigimde kocaman kocaman baloncuklar cikiyor ve normale donuyordu. Fakat 5-6 cekim sonra yeniden ayni sorun oluyordu. O nedenle ben Prime kullanamadim. Belki Fiber N Cotton'da ayni karakterdedir ve benim daha once yasadigim sorunu yasiyorsunuzdur. elinizde baska pamuk cinsi varsa onunla deneyin isterserniz.

Bir test icin tetikleme yapmadan hizlica cekim yapin 3-4 kez ve tanki gozlemleyin, Sizde de kocaman baloncuklar cikiyor mu?
bildiğin kadarıyla fiber pamuk likit emdikçe muji gibi küçülüyor ama akşam bunu bi deniycem hocam,muhtemelen sıkı olduğu için böyle bi problem var biraz daha gevşek sarmayı deneyeceğim..

bir de yeni pico kullanmaya başladım içinde arctic fox yüklü muhtemelen preheat özelliği buna sebep oluyor

bildiğin kadarıyla fiber pamuk likit emdikçe muji gibi küçülüyor ama akşam bunu bi deniycem hocam,muhtemelen sıkı olduğu için böyle bi problem var biraz daha gevşek sarmayı deneyeceğim..

bir de yeni pico kullanmaya başladım içinde arctic fox yüklü muhtemelen preheat özelliği buna sebep oluyor
Preheat kapatıp nedeme yaptınız mı..
Birde pamuk boyunu kısaltması deneyin, Çok uzun pamuk ta sorun yaratabilir..

Preheatı kapatamıyorum hocam, değerleri düşürdüm, pamuğu gevşek ve kısa kesip iyice tiftikledim kullanmaya başladım 1 2 saate belli eder kendini..
Neden kapatamıyorsunuz..
ArcticFox
Ayarlar Profil de ateşleme, sonra 3 tane eksi, preheat menüsüne ateşleme ile girer..
Menüde ilerleyin Time kısmını time off yapınca kapanıyor..

Vtc mini ile kullanoyorum arctic foxu uzun zamandir hemde
picom olmadigi icin hic kullanmadim vtc ile cok memnunum o kadar alistim ki kendi arayüzü hosuma gitmiyor artik
Arctic foxun karmasik gibi gorunen tum ayarlarini mod uzerinden yapabilme imkani vermesi de cok iyi
Bazen cok basit bir ozellik (coili atodan sokmeden tekrar okutma) cok faydali oluyor misal ????
19ACB7FE-7EF0-48E5-AAD9-164E5693908C.jpeg

Arctic fox gerçekten çok pratik ve etkili. Birçok giriş ve orta sınıf moda sınıf atlattırıyor. En ince ayara kadar mod üzerinden ulaşıldığı için bilgisayara gerek kalmıyor. Doğrusu çoğu zaman bilgisayar üzerinden DNA75 çipli cihazımın ayarı ile uğraşmaya üşenip, Arctic fox yüklü cihazda ohm ile az ileri az geri oynayıp oturtuyorum düzeni. Keşke DNA chip için de benzer kullanım olsa.

Arctic fox gerçekten çok pratik ve etkili. Birçok giriş ve orta sınıf moda sınıf atlattırıyor. En ince ayara kadar mod üzerinden ulaşıldığı için bilgisayara gerek kalmıyor. Doğrusu çoğu zaman bilgisayar üzerinden DNA75 çipli cihazımın ayarı ile uğraşmaya üşenip, Arctic fox yüklü cihazda ohm ile az ileri az geri oynayıp oturtuyorum düzeni. Keşke DNA chip için de benzer kullanım olsa.
Vt75 nano ve vtc mini arasinda secim yaptirdi bana arctic fox ????????????
Tabi kronik pil kapağı sorunu olan vt75 in selasini verdim gitti ????????????????

konuya bi hort yapayım :D
Ekli dosyayı görüntüle 25164
Şöyle bi sorunum var, akşam pamuklayıp 10 15 dakika kullanıp yatıyorum, sabah kullanmaya başladığımda öğlene kadar hatta bazen 2 saat sonra coil ortadan kararıp karamelize olmuş likit tadı alıyorum, bu sorunu aralıklı sarıma geçtikten sonra yaşamaya başladım daha önce böyle bi sorun yaşayan var mıdır?
Eğer yanlış görmedi isem atomizer spica pro. Baca yapısı sonucu sek nbase'de bile karemalizasyon oluyor. Her dolumda bacanın içini silmek nispeten azaltıyor.

Tek pilli, küçük ve ateşlemesi iyi f/p olarak hangi modları önerirsiniz? (tc/watt karışık kullanım)

Tek pilli, küçük ve ateşlemesi iyi f/p olarak hangi modları önerirsiniz? (tc/watt karışık kullanım)
Eger arctic fox ile kullanmayi dusunurseniz
•evic vtc lerden herhangi biri
•wismec p80
•puma baby
•tesla wye 85
•aegis solo
•uwell nunchaku
•vaporesso luxe nano
•vaporesso armour pro
•obs cube
bunlarin bir tik ustu derseniz
•asmodus tribeaut
•voopoo rex
•voopoo drag mini
•jacvapour seriesb dna 75
•sbody macro

benim aklima gelenler şimdilik ????

Benim tavsiyem de Aegis Solo ve Arctic Fox yüklü CB80 :)

İkisinin de kendine göre artıları var.

CB80 hızlı şarj, miniklik(en küçük 18650 pilli modlardan kendisi) ve Arctic Fox ile;

Aegis Solo ergonomisi, sağlamlık hissi, geniş çaplı atomizer kullanılabilmesi ve dayanıklılığıyla öne çıkıyor.

Arctic Fox size makul fiyatlı ürünlerde Escribe benzeri bir software ve DNA tipi bir kullanımın yanı sıra, Curve/Preheat/Punch gibi ek ve kullanıma doğrudan etki eden özellikler de sunuyor.

Bu iki mod için de aklıma gelen tek olumsuz özellik yüksek discharge limitleri. Ek olarak CB80'de 22mm üstü atolar haliyle taşma yapıyor, kimi kullanıcı negatif bir özellik olarak görebilir diye belirtmek istedim.

Geri