murcix
Council
hocam 3.30 volt civarı kullanırım genelde, zincir çekim yapıyorum bu bi etken ama gevşek pamulama denedim sonuç yine aynıydı, bana da garip geldi açıkçası.. fiber n cotton kullanmaya başladım belki pamukla ilgili bi sorun yaşıyorumdur.. biraz daha deneme yapmam gerek sanırım.
Sorun pamuk kurulumu yada pamugun kendisi. Bende CB prime kullanmayi denedigim zamanlarda ayni sorunu yasiyordum. Pamuk likiti emip sisiyor ve hava akisini kesiyordu sanirim. Dolayisiyla yeni besleme yapamiyor, ic kisimdaki pamuk kuruyordu ve yanik tadi gelmeye basliyordu. Likit dolum yerini actigimda yada tanki azicik gevsettigimde kocaman kocaman baloncuklar cikiyor ve normale donuyordu. Fakat 5-6 cekim sonra yeniden ayni sorun oluyordu. O nedenle ben Prime kullanamadim. Belki Fiber N Cotton'da ayni karakterdedir ve benim daha once yasadigim sorunu yasiyorsunuzdur. elinizde baska pamuk cinsi varsa onunla deneyin isterserniz.
Bir test icin tetikleme yapmadan hizlica cekim yapin 3-4 kez ve tanki gozlemleyin, Sizde de kocaman baloncuklar cikiyor mu?