murcix
Council
evet, ortalik siyah beyazdi. Tesekkurler.
evet, ortalik siyah beyazdi. Tesekkurler.
Sorma şimdi patlak verir uc bes tane baslik mtl de ictiginiz likitler,mtl de en guzel tütünlü likitler vs ????????mtl de en iyi giden likitleri yazmamışınız
çayla kahveyle yemeğin arkasına ne gider, diğer zamanlarda hangileri yakışır..bunlardanda bahsedilebilinirdi, nitekim en önemli mesele aslında likit..
sen ne içiyon ki ???? ???? ????Sorma şimdi patlak verir uc bes tane baslik mtl de ictiginiz likitler,mtl de en guzel tütünlü likitler vs ????????
Genelde arion likitleri severim ????sen ne içiyon ki ???? ???? ????
başka bişi eklemiyon içine dimi ???? ???? ????Genelde arion likitleri severim ????
kamuranı merak ediyon dimiiiii. seni gidi köftehor seni.Şu bizim @yobb un tarifini merak etmiyo diilim
Cevabina gelecek olursak yok ekli sevmiiim ????
Gıpraşma desek dinlicen sanki ????????Bende bir ara dvarw kullandim ama klondu,gecti gitti elimden, orjinaliyle arasinda fark var mi acaba?
Tekrar alsam mi bilemedim
Kafamda iki uc ato var
Dvarw,penodat,troya m serisinden biri...
Hali hazirda 2 majör,brskr mini v1.5,kayfun v3mini var
Hic gipraşma derseniz de fena olmaz hani ????????????
iyi bilir kendisi. "başgıpraşık okus" bu alemde adı ???? ????Gıpraşma desek dinlicen sanki ????????
Ben dicektim sankim kendisi Tekirdağ dan İstanbul lara holdingin is seyahatı icin gidio diye amaiyi bilir kendisi. "başgıpraşık okus" bu alemde adı ???? ????
Arada bir gıpraşmak iyidir dimi????????Gıpraşma desek dinlicen sanki ????????
sende demi var kurtçukArada bir gıpraşmak iyidir dimi????????
Arada bir kriz geliyor Ya kendiliğinden geçiyor ya da pammık eller cebe ????????????sende demi var kurtçuk
Sorunun cevabını benden duymak istersen; penodat çok güzel ato onu mutlaka al, dwarv dersen o da çok güzel onu da al, troya da güzeldir herhalde sonuçta o da ato, onu da al ????Benim soruyu arada kaynattiniz ama yaa ????????????
Öncelikle hangi özellikte ato aradığını söylersen ben de bir iki öneri sunayım. Kolay kurulum, aroma ,boğaz vurumu, buhar sıcaklığı ...Benim soruyu arada kaynattiniz ama yaa ????????????
Goygoy heryerde diosun ????????????Sorunun cevabını benden duymak istersen; penodat çok güzel ato onu mutlaka al, dwarv dersen o da çok güzel onu da al, troya da güzeldir herhalde sonuçta o da ato, onu da al ????