sotw
Council
Onun ki goygoy değil, doy"doyamama" ???? ???? ????
Goygoy heryerde diosun ????????????
Goygoy heryerde diosun ????????????
Kurulum hic önemli değil neleri sardim.Öncelikle hangi özellikte ato aradığını söylersen ben de bir iki öneri sunayım. Kolay kurulum, aroma ,boğaz vurumu, buhar sıcaklığı ...
İki ato ekleyeyim listene ; aroma yüksek, vurum orta gus (sıkı deck, minimo veya et9) fiyat uygun olsun dersen (biraz havadar ama) yftk 2.2ur klon, yine benzer denge de taifun gtr (vapeson hariç bütün klonları iyi denebilir)Kurulum hic önemli değil neleri sardim.
Aroma ve boğaz vurumu onemli dengeli de olsa olur
Ama aromayi oyle örtmesin degistirmesin farklilastirmasin doggy gibi corba etmesin alev topuna donmesin ağzımızda ????
Goygoy değil, benim bakış açım bu ????????Goygoy heryerde diosun ????????????
Dvarw benim baş atomizerim. Çoklu tank alırsanız 2ml ile meyve, 3.5ml ile pastane ve meyveli tütün(mango-tütün güzel oluyor),5ml ile de tütünlü kullanıyorum çok memnunum. Aromadan yana sıkıntı yok. Boğaz vurumu için PG ve Nic ile çözdüm diyebilirim. Normalde 80/20-70/30 6mg kullanırdım 60/40 9mg ile çözdüm hatta. Sıkılık için afc kit ile her türlü yola geliyor.Bende bir ara dvarw kullandim ama klondu,gecti gitti elimden, orjinaliyle arasinda fark var mi acaba?
Tekrar alsam mi bilemedim
Kafamda iki uc ato var
Dvarw,penodat,troya m serisinden biri...
Hali hazirda 2 majör,brskr mini v1.5,kayfun v3mini var
Hic gipraşma derseniz de fena olmaz hani ????????????
Degerli yorumun icin teşekkürler aradigimi buldum diyebilirim yorumunla kardeşim...gerçekten cok makbule geçti ????Dvarw benim baş atomizerim. Çoklu tank alırsanız 2ml ile meyve, 3.5ml ile pastane ve meyveli tütün(mango-tütün güzel oluyor),5ml ile de tütünlü kullanıyorum çok memnunum. Aromadan yana sıkıntı yok. Boğaz vurumu için PG ve Nic ile çözdüm diyebilirim. Normalde 80/20-70/30 6mg kullanırdım 60/40 9mg ile çözdüm hatta. Sıkılık için afc kit ile her türlü yola geliyor.
Penodat 3-4 hafta kullandım. Kurulum basit. Aroma-boğaz vurumu ortalama. İşçilik idare eder. Sıkılık yerinde.
Troya M, tankın sonuna doğru karamelize olan likiti beslemeden tanka geri sızdırıyordu ve tankın sonuna doğru likitin tadı değişmeye başlıyordu. Tütünlülerle güzeldi ama pastanede dediğim gibi tankın sonunda likitin tadı değişmesini çözemediğimden satmıştım.
Not: Majörden memnunsanız penodat ve Troya M gereksiz olur bence. Majör daha başarılı. Normal ss chimney ile tütünlü likitlerde Troya M'den, Drop kit ile de pastane tarzında Penodattan daha başarılı Majör. Dvarw hakkında ne söylemez olmaz çünkü ben çok seviyorum yanlış yönlendirmiş olmak istemem ama bana kalırsa her açıdan başarılı bir ato Dvarw
Sonuç : Hiç gıpraşma
Edit : Dvarw zaten kullanmışsınız, Dvarw hakkında yazdıklarımı dikkate almayınız.
@Nacruno kardeşimin söylediğine katılıyorum. Majör ve drop kit yetiyor. Macera aramaya gerek yok. ???? Soğuk sıkı kolay nazlı. Başka söze gerek yok. Noktayı koy. ????Degerli yorumun icin teşekkürler aradigimi buldum diyebilirim yorumunla kardeşim...gerçekten cok makbule geçti ????
@sotw sana da teşekkür ederim
Gus orjinaline hic yukselmiyim ???? zira biraz aroma hissiyati aradigimda
Tc imdadima yetişiyor
Bunun dışında da pek 1 ohm altinda kullanmam diğer yandan
Gt3 mini kullanmis biri olarak bu atonun hakkini yiyemem ancak mtl kitsiz bütün keyfi kaçırıyordu tabi bunu bir arkadas vasitasiyla sadece deneme firsati buldum benim değildi malesef.
Sanirim @Nacruno kardesimin yorumu dogrultusunda elimdekilerin kiymetini bilip bunlarla gercekten defteri kapatmis olacağım
Soruyu sormamdaki maksadim da buydu emin olmak icin diyebilirim
Çünkü bilen vardir elimdekilerin uzerine majör alinca olayi kapatmakti niyetim
Uzun oldu biraz kusura bakmayin
Sağolun varolun ????????
Mesaj bile ben kadan hızlı ulaşamaz sana ???? gıpraşma otur yerinde ????????Yani kısaca gıpraşma diyonuz ???? Ama gıpraşan olursa da bir mesaj kadar uzakltayız ????????????
Başlık güncellemesi yapayım Renk gelsin
Alpha RTA
Ekli dosyayı görüntüle 28904
Ekli dosyayı görüntüle 28905
Ekli dosyayı görüntüle 28906
27ga 2mm 6-7 turElimde 27 ga temco ve 26 ga vireman tel var majör için me önerirsiniz sarım olarak
Pamuk muji mi?bir soruda ben sorayım daha öncede çok sordum araştırdım ama bir türlü tam bir yanıt bulamadım. aromalı yada aromasız ilk 5 yada 6 çekimler hep berbat ve boğaz yakan bir tat alıyorum sonrasında düzeliyor. mtl kendim sarıyorum şuanda penodat kullanıyorum likit oxi siegfried 6 mg pg kullanmıyorum bu ilk çekimler herkesde aynımı oluyor bunun bir çaresi yokmu
hayır hocam fiber dedikleri tel kanthal 28 ga 2,5 mm 8 tur 1.40 ohmPamuk muji mi?
ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilk 5 yada 6 çekimler
bir soruda ben sorayım daha öncede çok sordum araştırdım ama bir türlü tam bir yanıt bulamadım. aromalı yada aromasız ilk 5 yada 6 çekimler hep berbat ve boğaz yakan bir tat alıyorum sonrasında düzeliyor. mtl kendim sarıyorum şuanda penodat kullanıyorum likit oxi siegfried 6 mg pg kullanmıyorum bu ilk çekimler herkesde aynımı oluyor bunun bir çaresi yokmu
Hocam @#ff0000 ustadin bilgilerine (oksidasyon ve nem)ilaveten likitinizin ph degerleri istenilenin dışına çıkmış olabilirSabah? Eğer sabahları oluyorsa, okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla, nikotin oksidasyonu ve/veya pg-vg’nin nem çekme özelliği (hygroscopic) gibi şeylerden bahsediliyordu.
Bu tarz tahrişe yol açabilecek durumlar içinse, ‘purge’ denen metodu önerenlerin olduğunu hatırlıyorum: buharı çekmek yerine tanka üflüyorsunuz, gibi (nasıl bir cümle oldu bu????).
Bunun yanında, bazı kullanıcılar sigarayla mukayese edip, sigara yapmıyor böyle bir şey, bu nasıl yapıyor diye sorabiliyor. Bu sorunun cevabını, konferans gibi bir yerde güzel izah etmişlerdi (link/bağlantıyı bulamadım şu an). Yüzde yüz emin olmamakla beraber, bunu, sigara içiresinde kullanılan tahrişi engelleyeci/yatıştırıcı kimyasallar, ve bu tip kimyasalların esigarada bulunmaması diye hatırlıyorum. Buhar çekim süresinin ve şeklinin etkisinden de bahsedildiğini de ekleyeyim.
Bahsettiğiniz atomizerlerin hussar ve patibulum da dahil olmak üzere hepsini kullandım/kullanıyorum, bu aralar Expromizer v4'ü aroma olarak beğeniyorum, yine de tadını çok iyi bildiğiniz bir likitle denemeden yorumlara bakarak hiç bir atomizeri almayın.Merhaba, kısa bir atomizer özgeçmişiyle başlamak istiyorum
Siren v2 ile rta macerama başladım / Ijustgibi AIO serisinden sonra deli dehşet gelmişti.
Berserker kısa baca kullandım sonrasında vurum yok denecek kadar azdı fakat aroma olarak sirenden sonra çok tatmin etti.
Sxk kayfun prime denedim fazla havadar geldiği için pek anlaşamadım/ uygun sarım içim ayarlayamadım.
Hemen akabinde Ion v2 ile tanıştım ve her şey seviye atladı. Her anlamda mutlu eden bir atomizer oldu benim için ama likit besleme için baca çevirme derdi, driptip altına birikme ve ağırlığı bir süre sonra canımı sıkmaya başladı. Majör için elimden çıkarmak zorunda kaldım üzülerek.
Arkadaşlara sipariş verdiğim vapefly galaxies i almaktan vazgeçtiklerinde ben kullanmaya başladım ve bana sxk kayfun+berserker den daha iyi bir tecrübe yaşattı. Beklediğim kadar çok aroma alamasam da genel hatlarıyla iyi diyebilirim. Özellikle afc kısmını istediğimiz gibi ayarlama durumu çok başarılı.
Uzun süre boyunca( bekleyişin öncüleri kadar olmasa da), majör tahta kutuya kavuştum. Hala drop kit ile likit doldururken parmaklarım acıyor, uğraşırken gereksiz dertleniyorum. SS316 28 GA ve Temco ka1 28 ga ile 2.5mm e aralıklı sarıyorum genel olarak fakat sanki hala daha güzel aroma alınabilecek yöntem ya da bir atomizere ihtiyacım var.
Aroma konusunda tavsiye edebileceğiniz mtdl olmayan güzel bir atoya ihtiyacım var. Boğaz vurumuna düşkün değilim olmasa da olur. Yanma odalarının farklılığı sebebiyle Hussar x ve Patibulum (belki dwarv ) tankların klonlarına gözümü diktim. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Ek soru: AE den düzgün klon alabileceğim dükkan tavsiyelerine de açığım