• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mtl saf mtl olmalı konusunda size katılıyordum. Ta ki pico v2 ile tanışana kadar. Pico v2 içine daraltma aparatı koymadan önce benim içim tarzıma uygun değildi. Hatta mtdl atomizerdir diyebilirim. İçine 1.2mm lik kit takınca atomizer benim vazgeçilmezim oldu. Çok sinir bozucu bir sarım şekline rağmen en çok kullandığım atomizerdir. Dartma kiti olmadan ise bana uzak olsun.
denemedim ama katılıyorum
zamanında yoklukta elime her gecen atoyu mtl yapmaya çalışırdım
evod coillerinn alt tabanıyla yaptıgım mtl kit ile kangertech subtank beni baya mesut etmişti rbası ile
aslında darlık daha güzel
şimdi bolluk var herkes onun şurası bana uymadı diyerek cabuk pes ediyor
belki çok güzel uyacak vazgecme ;)

Son düzenleme:
@KeaSH07 üstadım görüyorum ki nerdeyse benim efsane diye bildiğim tüm mtl atomizerleri kullanmışsınız bravo saygılar :)
Ancak dikkatimi çekti hiç yerli bir üretim atomizer ismi görmedim hoş siz baya baya sıkı içimden hoşlanıyor ve sıkı bir içim keyfi veren atomizerleri mtl olarak nitelendiriyorsunuz diye düşünüyorum.
Bana göre sıkı içim konusunda fakirs , sirius , uzi mods ürünlerininde burda yer alması güzek olurdu diye düşünüyorum :)

@KeaSH07 üstadım görüyorum ki nerdeyse benim efsane diye bildiğim tüm mtl atomizerleri kullanmışsınız bravo saygılar :)
Ancak dikkatimi çekti hiç yerli bir üretim atomizer ismi görmedim hoş siz baya baya sıkı içimden hoşlanıyor ve sıkı bir içim keyfi veren atomizerleri mtl olarak nitelendiriyorsunuz diye düşünüyorum.
Bana göre sıkı içim konusunda fakirs , sirius , uzi mods ürünlerininde burda yer alması güzek olurdu diye düşünüyorum :)
ora baya hikaye be hocam
biz troyu 80 TLye rda satarken sevdik
hala troy rda v1 mevcut
sonra ise onlarda dolar falan arttı normaldir hak veririm
ama yeni ürün cıkarırken eskilerin fiyatınada damping yaptılar
o an bitti elimde 2 tahta modu troya s , l vardı verdim gitti alayını
neyse bunlar eleştiri değil kendi görüşüm bu marka bazında devam etmeyelim yerliden devam edelim
spica v1 cok dövdülür bence şuan hala 100 lira civarına alınabilecek antik kuntik cin klonlarından cok daha iyi
penodat uzun süre kullandım gayet iyi atomizerdir
majoru arkadaş carptı
ata mod bir hayal kırklıgıydı
tulpar güzel tahta kutusuyla hala koleksiyonumda baş köşelerde

Yerliler hakkıyla yaptıkca sevdim

ben birazda eski tipi seviyorum
mtl bence alttan dolum olmalı
spica proda kullandım ama üstten dolumu cok haz etmezken o üstten dolum kapağı yüzünden çabuk elden cıkardım
onun yerine alttan dolum bile olsa havadar olsa savaşırdım istediğim darlığa ulaşmak için

aksine çok sıkı içimde sevmem
mtl dediğin uğraş olmalı
tütün sarmak gibi
önceki mesajımda daraltma yaptıgım kangertech subtank zamanının o biçim tutulan atomizeriydi
onu bile kısmen uğraşla mtl yaptım
Ayrıca subtank zamanın dlsiydi
tabi o kadar uğraştan önce doğru olabilceğimiz ürünleri almak uymazsa öyle uğraşmak gerek

Son düzenleme:
ora baya hikaye be hocam
hala troy rda v1 mevcut
neyse bunlar eleştiri değil kendi görüşüm bu marka bazında devam etmeyelim yerliden devam edelim
spica v1 cok dövdülür bence şuan hala 100 lira civarına alınabilecek antik kuntik cin klonlarından cok daha iyi
majoru arkadaş carptı

spica proda kullandım ama üstten dolumu cok haz etmezken o üstten dolum kapağı yüzünden çabuk elden cıkardım
onun yerine alttan dolum bile olsa havadar olsa savaşırdım istediğim darlığa ulaşmak için

mtl dediğin uğraş olmalı
tütün sarmak gibi
önceki mesajımda daraltma yaptıgım kangertech subtank zamanının o biçim tutulan atomizeriydi
demek istediğim vazgecmemek lazım
tabi o kadar uğraştan önce doğru olabilceğimiz ürünleri almak uymazsa öyle uğraşmak gerek

Bende ilk mtl atomizerim olan
troy 1 x v3 ile başladım mtl macerama çok sevdim hala seviyorum 0073 seri numarası bile :)
Ardından spica v1 o halaa halaa benim aşıl olduğum atom herkes sevmesin zaten :) ben aşığım
Spica pro onuda severim helix kitle çok daha fazla sevdim :)
Major bana göre değildi arkadaşta denedim ve hiç yeltenmedim :)
Penodat arkadaşta denedim hoşuma gitti denk gelirse hiç affetmem her an alabilirim :)
Troy s-m-l sahibi olamadım dediğiniz gibi fiyat politikası yüzünden ancak 2. El temi m gelse hayır demem :)

Mtl saf mtl olmalı konusunda size katılıyordum. Ta ki pico v2 ile tanışana kadar. Pico v2 içine daraltma aparatı koymadan önce benim içim tarzıma uygun değildi. Hatta mtdl atomizerdir diyebilirim. İçine 1.2mm lik kit takınca atomizer benim vazgeçilmezim oldu. Çok sinir bozucu bir sarım şekline rağmen en çok kullandığım atomizerdir. Dartma kiti olmadan ise bana uzak olsun.
Popüler markaların farklı versiyonları dahil onlarca atomizer içerisinde pico v2 aroma konusunda efsanedir. Çok aroma değil. Yoğun aroma değil. Tatlandırılmış değil. Peki nasıl? Tam olmasını isteyeceğin gibi. Beğenerek kullandığın atomizerlerle aynı anda aynı likit ve sarımla denediğin zaman fark rahatlıkla algılanır.
Deck yapısı, likit haznesinin yetersizliği, kısa baca, sıcak buhar, hiçbiri sorun değil eğer "tc mod" kullanmıyor olsam. Kesinlikle baş köşede olur o zaman. Gel gör ki parçalı deck yapısından dolayı ohm oynamaları hevesimi kursağımda bıraktı hep. Tc moddan vazgeçmeyeceğim için picodan vazgeçmek zorunda kaldım.

Benzer nedenlerden dolayı son aldığım Troya M v2'yi de sattım, gittim Ramazan ustadan 2 Penodat daha söyledim.

Bundan başka birde Majör alırım yarım kilo, yeter (yerlide). Gerçi @oXelight dün yayında yeni ürün var diyordu metal işi, belki atomizerdir ona da bakarım bi' :).

ora baya hikaye be hocam
hala troy rda v1 mevcut
majoru arkadaş carptı

mtl dediğin uğraş olmalı
tütün sarmak gibi
Ayrıca subtank zamanın dlsiydi

Popüler markaların farklı versiyonları dahil onlarca atomizer içerisinde pico v2 aroma konusunda efsanedir. Çok aroma değil. Yoğun aroma değil. Tatlandırılmış değil. Peki nasıl? Tam olmasını isteyeceğin gibi. Beğenerek kullandığın atomizerlerle aynı anda aynı likit ve sarımla denediğin zaman fark rahatlıkla algılanır.
Deck yapısı, likit haznesinin yetersizliği, kısa baca, sıcak buhar, hiçbiri sorun değil eğer "tc mod" kullanmıyor olsam. Kesinlikle baş köşede olur o zaman. Gel gör ki parçalı deck yapısından dolayı ohm oynamaları hevesimi kursağımda bıraktı hep. Tc moddan vazgeçmeyeceğim için picodan vazgeçmek zorunda kaldım.
Parçalı deck yapısı bu atomizerin en kötü yönü. Bu sebeple ohm atlaması yaşatabilir. Pratiğini aldığınız zaman bi zorluğu yok. Ama önemli olan o zamana kadar dayanabilmek

nasıl görmedim bu konuyu @KeaSH07 başkan yaz beni de :D? neredeyse tüm atomizerlerim mtl bir tane drop var oda işte ayda bir takılırım 10-15 dk mtl de önemli noktalardan biri sıkı içim tekniği mesela en son aldığım troy x v3 hava delikleri kapalı sadece hava deliklerinin yanlarına 3 delik açılmış ilk troy x mantığı gibi tok bir içim sağlıyor gümüşçü arkadaşlar bu işi yapar

2295

Güzel fikirmiş, ben bi' gümüşçüye uğrayayım :) .

nasıl görmedim bu konuyu @KeaSH07 başkan yaz beni de :D? neredeyse tüm atomizerlerim mtl bir tane drop var oda işte ayda bir takılırım 10-15 dk mtl de önemli noktalardan biri sıkı içim tekniği mesela en son aldığım troy x v3 hava delikleri kapalı sadece hava deliklerinin yanlarına 3 delik açılmış ilk troy x mantığı gibi tok bir içim sağlıyor gümüşçü arkadaşlar bu işi yapar

Ekli dosyayı görüntüle 2295

Ekli dosyayı görüntüle 2295
Çok mantıklı kuyum atölyesi sahibi arkadaşım bu işi çözer

Bakın DL ciler bunları bilmez..
Tungsten Zirconium , Nife ki Dico mu Zivipf mi diye 2 ye ayırabiliriz, Inox , Titanyum , TCR , Kalibrasyon, Sıcaklık ayarları.
Onlarda bağla teli ver elektriği mantığı vardır. MTL hasır işleme sanatı gibidir. İşledikçe güzelleşir güzelleştikçe ustalaşırsınız...

Lafı açılmışken silika nereden bulabilirim? Qheating marka silikam var, Troy'da iki defa sardım yanık pamuk tadı aldım. Ya da ben mi yapmayı beceremedim. Bunun için başlıkta açtım ama maalesef geri dönüş alamadım. Merak ettiğim bir materyal silika.

Geri