@KeaSH07 üstadım görüyorum ki nerdeyse benim efsane diye bildiğim tüm mtl atomizerleri kullanmışsınız bravo saygılar
Ancak dikkatimi çekti hiç yerli bir üretim atomizer ismi görmedim hoş siz baya baya sıkı içimden hoşlanıyor ve sıkı bir içim keyfi veren atomizerleri mtl olarak nitelendiriyorsunuz diye düşünüyorum.
Bana göre sıkı içim konusunda fakirs , sirius , uzi mods ürünlerininde burda yer alması güzek olurdu diye düşünüyorum
ora baya hikaye be hocam
biz troyu 80 TLye rda satarken sevdik
hala troy rda v1 mevcut
sonra ise onlarda dolar falan arttı normaldir hak veririm
ama yeni ürün cıkarırken eskilerin fiyatınada damping yaptılar
o an bitti elimde 2 tahta modu troya s , l vardı verdim gitti alayını
neyse bunlar eleştiri değil kendi görüşüm bu marka bazında devam etmeyelim yerliden devam edelim
spica v1 cok dövdülür bence şuan hala 100 lira civarına alınabilecek antik kuntik cin klonlarından cok daha iyi
penodat uzun süre kullandım gayet iyi atomizerdir
majoru arkadaş carptı
ata mod bir hayal kırklıgıydı
tulpar güzel tahta kutusuyla hala koleksiyonumda baş köşelerde
Yerliler hakkıyla yaptıkca sevdim
ben birazda eski tipi seviyorum
mtl bence alttan dolum olmalı
spica proda kullandım ama üstten dolumu cok haz etmezken o üstten dolum kapağı yüzünden çabuk elden cıkardım
onun yerine alttan dolum bile olsa havadar olsa savaşırdım istediğim darlığa ulaşmak için
aksine çok sıkı içimde sevmem
mtl dediğin uğraş olmalı
tütün sarmak gibi
önceki mesajımda daraltma yaptıgım kangertech subtank zamanının o biçim tutulan atomizeriydi
onu bile kısmen uğraşla mtl yaptım
Ayrıca subtank zamanın dlsiydi
tabi o kadar uğraştan önce doğru olabilceğimiz ürünleri almak uymazsa öyle uğraşmak gerek