• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Minor Mtl Rta Kullanıcı Kulübü

Canin saolsun kardesim, buralarda oldugunu bilelim yeter bize. Vurucu olmasin, vuruculari cok sevmiyoz bissss :) 1.2 mm yeterli fazlasiyla, v3 minide ayni mtl kiti kullaniyorum ( subliminal mesaj bak :D )

Edit : millet catir catir resim atiyor, bize ne mesaj , ne de gelen var, kiskandim valla :( ....
Aynı dertten müzdaribiz yaprak kıpırdamıyor :D:D Görseller şenlendirmiş ortamı :) Devam
@Nacruno katılıyorumm turuncu bellcap çook çirkin illaki kırmızı tesla ister :D

26ga 2mm 6 tur aralıklı sarım, 0,78 ohm verdi. Coil i hafif yukarı çektirip eski majör gibi pamukladım. En dar hava deliğinde, drip tip daraltılmış 2,5 mm çap....
Ulton Flash kullanıyordum, neredeyse Flash kadar vurum alıyorum ???? inanılması güç ama gerçek ????sizde de öyle hisseden var mı?

Kurarken chimney i bellcap a tam oturtmadan likiti doldurup, bellcap ı sıkarken çimneyi oturtuyorum. Yani chimney, bellcap ı sıktıkça oturuyor. Kolay bi kurulumu var ve nedense sevilmeyen turuncu renk çok hoşuma gitti ????
Herkese hayırlı olsun, güle güle kullanın ☺
Emeği geçen Sihirlibuhar ailesine, ve @uzimods a teşekkürler ????IMG_20220201_134736.jpg

Son düzenleme:
Bu da benden gelsin.
Bir gözlemimi aktarayım.ilk kurulumda veya likit doldurumundan sonra bellcapı vidaladiktan sonra baca dec'e tam oturmaya biliyor bu da akıtmaya neden olabilir. Yapılacak olan driptipi çıkarıp tersi ile bacayı aşağıya doğru iterek dece tam oturmasını sağlamak gerekiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 57390

ilk sayfada video koymuştum abi

Buara çok moralim bozuk, iki adet driptip gümrüğe takıldı ve aynı gün yani bugün geri postalandı:( çokta özenmiştim driptiplere sanırım alınganlığım üstümde ????
Hakikaten uzun zamandır gördüğüm en güzel driptipler :love:
Ayrıca ''Lan driptip neden takılır okuyup üflediğim gümrüğünde'' diye de sizin yerinize isyan ettim içimden, onu da belirtmek isterim :D :D :D
Coğrafyasına da kaderine de :mad:

İlk deneyimlerimi yazayım almak isteyip benzer tereddütü olanlar için (henüz 2. tankı bile doldurmadım.)

Açıkçası almadan önce endişem vardı. Fotolara bakınca boğaz vurumu ve sıcak buhar olur diye düşünüyordum. Ama Minör bu 2 konuda beni tam anlamı ile ters köşe yaptı. Boğaz vurumu gayet yeterli. Sıcaklık ise standart diğer atolardaki gibi bence.

2mm ni80 28ga ile 6 tur sardım, gayet keyifli içimi. Aroma güzel, sıkılık ideal, sessiz sayılır. Aklımdaki tek soru birazdan likit bitince bellcapi nasil acicam.

Bu atomizer için sanırım şu aşamada tek keşkem hava yüzüğünde stoper olsaydı böylelikle hiç değilse tankı açmak bir nebze kolay olurdu. Artık bununda bir çözümünü bulacağız.

Özet ; Ters köşe yaptı, ben beğendim.

IMG_20220201_151149.jpg

önce bi kalite kontrolden geçmeden açmayalım :)
20220201_152052.jpg

İlk deneyimlerimi yazayım almak isteyip benzer tereddütü olanlar için (henüz 2. tankı bile doldurmadım.)

Açıkçası almadan önce endişem vardı. Fotolara bakınca boğaz vurumu ve sıcak buhar olur diye düşünüyordum. Ama Minör bu 2 konuda beni tam anlamı ile ters köşe yaptı. Boğaz vurumu gayet yeterli. Sıcaklık ise standart diğer atolardaki gibi bence.

2mm ni80 28ga ile 6 tur sardım, gayet keyifli içimi. Aroma güzel, sıkılık ideal, sessiz sayılır. Aklımdaki tek soru birazdan likit bitince bellcapi nasil acicam.

Bu atomizer için sanırım şu aşamada tek keşkem hava yüzüğünde stoper olsaydı böylelikle hiç değilse tankı açmak bir nebze kolay olurdu. Artık bununda bir çözümünü bulacağız.

Özet ; Ters köşe yaptı, ben beğendim.

Ekli dosyayı görüntüle 57409

beğenmenize çok sevindim

Likit dolum

Geri