azash
Council
Geldi derken piyasaya geldi anlaminda demiştim Üstat.Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın biz bekliyoruz hala hazırlanıyor yaziyo sitede
Yoksa daha yola bile çıkmadı.
Tavsiye kısmı da Prototipi denediğim zamandan. ????
Geldi derken piyasaya geldi anlaminda demiştim Üstat.Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın biz bekliyoruz hala hazırlanıyor yaziyo sitede
@ilkay54Geldi derken piyasaya geldi anlaminda demiştim Üstat.
Yoksa daha yola bile çıkmadı.
Tavsiye kısmı da Prototipi denediğim zamandan. ????
V2’den beri elden geldiğince ürün çekimlerini ben yapıyorum. Gel at işine girdim desin,gider onu da çekerim. Ramazan’a can fedaVideo mankeni @Pineapple mi?
@Uzi Mods eline, koluna sağlık. Pek aktif olamasam ve ürünü maddi zaruretlerden alamayacak olsam da, eminim güzel iş çıkarmışsındır. Gözü kapalı itimat edilecek insanlardansın.
Bizimkide biraz yeni ato heyecanımı diyelim sabırsızlıklmi diyelim 5 aydır bu atoyu bekliyorum çıkmasını
Instagram da çizimleri görüp sbtv ye minör için ilk konuyu açtığımdan buyana 1 Yıl 5 Ay 8 Gün olmuş ????????????
Bunlar hep komutanın suçu ????
Temsili bir üretim planı düşündüm.
Majörün yurt dışı satış işlemleri, sonuçlanması ve minörün projelendirilmesi 3 ay
Prototipin hazırlanması 3 ay
İlk deneme testleri ve düzeltmeler 6 ay ( @Uzi Mods ustamın daha önceki yazdıklarından yola çıktım burada)
Üretimin başlaması ve sürecin işlemesi 6 ay
Satış başlangıcı tahmini 18 ay
Hesaplamalarıma göre minörle buluşmamız 2021 Temmuz Ağustosunu bulur
o yüzden çokta baskı yapmayalım uzimods ustama
pandemiyi tutturamamışım ama ????yook artıkk bu nasıl bir hesap abii az daha zorlasan saat ve gün verecekmişin
konu içerisinde haziran-temmuz da çıkar herhalde demiştim de gömmüşlerdi beni hatırlarsan ????Abii uzimods unda dediği tarih 18 ay ????????
konunun açılış tarihine bak ????
istanbulGönderim hangi sehirden yapılacak bilen varmi acaba sabah gidip şubeden alalim evde aksama kadar asker olmayalim
Abi yanittan alakasiz olacak ama mtl fused clapton ile deneme imkanin oldumu acaba atomizeri ?istanbul
sürat kargo
clapton kullanmıyorum. aroma eşiğini çok yükseltiyor.Abi yanittan alakasiz olacak ama mtl fused clapton ile deneme imkanin oldumu acaba atomizeri ?
Buara çok moralim bozuk, iki adet driptip gümrüğe takıldı ve aynı gün yani bugün geri postalandı çokta özenmiştim driptiplere sanırım alınganlığım üstümde [emoji51]
Yedegi gelince deniycem ????Abi yanittan alakasiz olacak ama mtl fused clapton ile deneme imkanin oldumu acaba atomizeri ?