Majör v1 i duymuş/almamış/denemiş ve hayran kalmış..
V2 alım sürecine dahil olup/kozmetik olarak daha iyi ancak tolerans kisminda(ip teflon) elestirenlerden biri olarak...
"Bilenler elbet hatırlayacaktır"
Minorun gelidigi noktada bu elestirilerin Ramazan kardeşim tarafından dikkate alınmış olmasını görmek beni en memnun eden tarafı oldu sürecin.
•Ürün isminden bağımsız
@Uzi Mods usta
×××Yine basit ama etkili!!!×××
Bir urun ortaya koydu
Keza sanırım farkedilmistir yine bu sefer uzun bir süreç olsa bile foruma gelip bu noktada tek yazı bile yazmadim...
Beni bu tutumdan alıkoyan tanimasam bile ecig'e gönül vermiş bu adamı sevmem ve ürünlerinin tam da mevzumuzun odağında oluşu düşüncesinin bende bir tefekkür neticesi olarak düşünebilirsiniz...
Bende
@Boldpilot06 ya gönülden katılarak(kısmen) bu sürecin devamı gelmeli diye dusunenlerden biriyim.İsin kısmi tarafı ise ustaya değer verenlerin hiç te azımsanacak sayıda olmamasıdır...
Eminim usta da bu sevgi karşısında/sürecin nihayete ermesi;sevdalilarin buluşması şeklinde bakıldığında mesut ve mutludur şu anda ????
Gerisi laf-i guzaf
Noktalı paragrafta bahsettiğim derin anlamı olan ozellik
Su an neden hala aranıyor oluşunun kısa bı özetidir aynı zamanda
Kıymeti buradan bile bellidir
İşte bu sebeple bile olsa ustam devam etmeli ... edecektir de imkani dahilinde.
Ezcümle biz senden hoşnutuz
@Uzi Mods
Sabırsızlıkla da üstten dolum bellcap olsun yeni inovatif çözümler olsun,başka seri ürün olsun beklemedeyiz ????????????