Bende daha iki cam var ama ne olur ne olmaz bende yedek Cam almak istiyorum. Öyle her yerde bulunabilecek bir Cam da değil.acilen yedek cam gerekli dişler bir müddet sonra dayanmıyor son cam kaldı sağlam
Hala bir ses yok inanılmaz. Camların dişleri gitti atomizeri dışarıda kullanmak imkansız oldu.Cam konusunda bir gelişme var mı
Bende şimdilik Cam var ama ilerisi için yedek almak istiyorum. Dişler eninde sonund gidecekHala bir ses yok inanılmaz. Camların dişleri gitti atomizeri dışarıda kullanmak imkansız oldu.
Bende bir tanesinin dişleri gitti. Tahminim bir kaç kere düşerse gidebiliyorAldigimdan beri seffaf belcap i kullaniyorum dislerin nasil gittigini tam olarak anlamadim. Bu arada onlar cam degil daha farkli bir malzeme. Sıkıştığında cekicle bile kiramayanlar vardi
Bende bir tanesinin dişleri gitti. Tahminim bir kaç kere düşerse gidebiliyor
hala bir ses yok kullanıcı maduriyetini görmüyorlar . parasını verip alıcaz çok ilginç gerçekten
@Uzi Mods üstad, uygun bir anınızda tornanın başına geçseniz de, majör V2 için bir kaç parça 510 pin çıkarsanız şahane olurdu. Majörsever bazılarımız (belki de sadece ben kaldım) halen bir ümit bekliyoruz.Merhaba Arkadaşlar 5 gündür satışları kapatma sebebim şehir dışında olduğumdan dolayı kargolar aksıyordu bu sebepten dolayı durdurdum.
Bugün satışlar açılacak 01.04.2023 tarihinden itibaren 850 TL Kargo dahil olacaktır
# Tekli cam satışları eklenecek
ulaşmak isteyenler foruma sıklıkla giremiyorum [email protected] yada instagram uzi.mods bana ulaşabilirler.
Stoklar ne zaman yenilenecek pekiMerhaba Arkadaşlar 5 gündür satışları kapatma sebebim şehir dışında olduğumdan dolayı kargolar aksıyordu bu sebepten dolayı durdurdum.
Bugün satışlar açılacak 01.04.2023 tarihinden itibaren 850 TL Kargo dahil olacaktır
# Tekli cam satışları eklenecek
ulaşmak isteyenler foruma sıklıkla giremiyorum [email protected] yada instagram uzi.mods bana ulaşabilirler.
@Uzi Mods üstad, uygun bir anınızda tornanın başına geçseniz de, majör V2 için bir kaç parça 510 pin çıkarsanız şahane olurdu. Majörsever bazılarımız (belki de sadece ben kaldım) halen bir ümit bekliyoruz.
Yanlış hatırlamıyorsam melo3 camı oluyorSelamlar arkadaşlar.2 camın dişleri gitti, son camdayim. Yedek cam lazım. Sitede yok bulabileceğimiz bir yer varmı?
Yanlış hatırlamıyorsam melo3 camı oluyor
1 dede kullanmıştım aklımda öyle kalmışMajor v2 olabilir mi o? [emoji41]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi