• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Minor Mtl Rta Kullanıcı Kulübü

Minnacık birsey geldi ama 27ga 2,5mm aralıklı sarım yaptım. iyi ki yedeklemişim.
Evladiyelikler dolaba, artik minör ile yola devam. Tebrikler @Uzi Mods bana göre yine bir canavar dizayn etmişsin.

Ekli dosyalar

• 16437188451621333247211260851864.jpg
    16437188451621333247211260851864.jpg
    37.2 KB · Görüntüleme: 60
  • 16437189203509193866062330802687.jpg
    16437189203509193866062330802687.jpg
    29.9 KB · Görüntüleme: 58
Emekleriniz, özverili çalışmalarınız için çok teşekkür ederim Razaman Ustam. Siz herşeyden önce iyi bir insansınız. Sizi majör 2'den beri takip ediyorum. Bu süreçte çok incelikli ve hakikatli bir insan olduğunuzu defalarca idrak ettim. Görülmemiş bir ürün bile olsa sırf üreticisininden hazzatmediğim için almam. Ama bu ürünleri adeta ailem üretmiş gibi keyifle kullanıyorum. Sağ olun varolun... Saygılar, hürmetler...

Hadi yokmu yorumlar kullanıcılardan ????
Diğer basliga yazdim burayada yazayım, sıkılık manyagi biriyim en küçük delikte kullaniyorum cok keyifli içimi yahu.

Küçük delikte kullandığım için vurumda artti, bu minnacık chimney ile bu vurum her çekisimde sasirtiyor beni.

Valla tebrik ederim @Uzi Mods, kendi küçük keyfi büyük bir ürün çıkarmış ortaya.

Unutmadan @comandante abimede almam konusundaki önerisi icin ayrıca teşekkürler.

merhabalar eline geçenler arasında decki sökebilen oldu mu ? deck tek parça mı algılayamadım.. ayrıntılı temizlik yapacagım da nasıl sökülür çözemedim. başta ion v2 tarzı düşündüm ama yok öyle de değil başarabilen yazarsa çok sevinirim

deck tek parça. sökmeye çalışmayınız
teşekürler hocam bilgi için. ama sökülemiyor olması üzdü beni derinden :)

bu arada kutu içerigini ve kutunun şeklini beğendim ama atomizer genel olarak kozmetiği kötü şekilde geldi bana çizik-ezik bölgleri var ama çok minimal beni rahatsız etmiyor. Deckteki yiv bölgelerinde de hala imalattan kalma kirler var bu da benim için sorun değil şimdi yıkayacağım zaten ama tek sorun o-ringler inanılmaz kötü :D chimneyi bellcap e takmakta zorlandım videoyu da izlemiştim. Ama teknikten dolayı değil, o-ringlerden dolayı gibi geldi bana.Az sonra yıkayıp kurutup sardıktan sonra tekrar yazarım herkese hayırlı olsun :)

edit: baktıktça çıkıyor küçük küçük kılcal çizikler gerçekten herkese gelen ato da bu şekilde mi acaba bellcapler de aynı şekil çiziklerle dolu. 2. elden şu an satışa koysam kozmetik 10 üzerinden 8.5 falan yazarım sanırım :D

Geri