iade edebilirsiniz. @Uzi Mods ustaya mail atın sıkıntı olmazteşekürler hocam bilgi için. ama sökülemiyor olması üzdü beni derinden
bu arada kutu içerigini ve kutunun şeklini beğendim ama atomizer genel olarak kozmetiği kötü şekilde geldi bana çizik-ezik bölgleri var ama çok minimal beni rahatsız etmiyor. Deckteki yiv bölgelerinde de hala imalattan kalma kirler var bu da benim için sorun değil şimdi yıkayacağım zaten ama tek sorun o-ringler inanılmaz kötü chimneyi bellcap e takmakta zorlandım videoyu da izlemiştim. Ama teknikten dolayı değil, o-ringlerden dolayı gibi geldi bana.Az sonra yıkayıp kurutup sardıktan sonra tekrar yazarım herkese hayırlı olsun
edit: baktıktça çıkıyor küçük küçük kılcal çizikler gerçekten herkese gelen ato da bu şekilde mi acaba bellcapler de aynı şekil çiziklerle dolu. 2. elden şu an satışa koysam kozmetik 10 üzerinden 8.5 falan yazarım sanırım
Ciğerine kuvvet Üstat.Hadi yokmu yorumlar kullanıcılardan ????
Diğer basliga yazdim burayada yazayım, sıkılık manyagi biriyim en küçük delikte kullaniyorum cok keyifli içimi yahu.
Küçük delikte kullandığım için vurumda artti, bu minnacık chimney ile bu vurum her çekisimde sasirtiyor beni.
Valla tebrik ederim @Uzi Mods, kendi küçük keyfi büyük bir ürün çıkarmış ortaya.
Unutmadan @comandante abimede almam konusundaki önerisi icin ayrıca teşekkürler.
Geçmiş olsun öncelikle. Orjinal miydi ?Buara çok moralim bozuk, iki adet driptip gümrüğe takıldı ve aynı gün yani bugün geri postalandı çokta özenmiştim driptiplere sanırım alınganlığım üstümde ????
Üzüldüm yav şimdi. Özelden size mi sorsam acaba diyip niyet edeyim bakayım.@ehy burada yok sanırım onun yerine ben cevap vereyim. Evt orjinal idi o ürünler ????
hocam amacım burada şikayet edip bir şekilde atoyu iade etmeye çalışmak değil alacak kişiler okusun görsün alan kişilerin yorumlarını diye zateniade edebilirsiniz. @Uzi Mods ustaya mail atın sıkıntı olmaz
Teşekkürler hocam, kısmet değilmiş. Ürünler el yapımıdır. Geri postalandı ürünler, tekrar gönderteceğim çok moralimi bozdu geldiğimiz durum. Derdim para değil, heveslendiğim ürünlerin sorgusuz sualsiz geri iade edilmesi canımı sıkıyor.Geçmiş olsun öncelikle. Orjinal miydi ?
aliden hala bişiler geliyormu gümrük fiyatlarına zam geldi diye duymustumBuara çok moralim bozuk, iki adet driptip gümrüğe takıldı ve aynı gün yani bugün geri postalandı çokta özenmiştim driptiplere sanırım alınganlığım üstümde ????
Takma kafana yaww canımız sağolsun saglıgımız sıhhatimiz yerinde yaa daha ne olsunnTeşekkürler hocam, kısmet değilmiş. Ürünler el yapımıdır. Geri postalandı ürünler, tekrar gönderteceğim çok moralimi bozdu geldiğimiz durum. Derdim para değil, heveslendiğim ürünlerin sorgusuz sualsiz geri iade edilmesi canımı sıkıyor.
Haklısın üstad, çok şükür bu günümüze????Takma kafana yaww canımız sağolsun saglıgımız sıhhatimiz yerinde yaa daha ne olsunn
Şu hayatta sağlıktan sıhhatten huzurlu bir aileden daha iyi birşey yok
Hocam zevk meselesidir herkesin keyfi farklidir ama daha yuksek ohm larda 0.80 ustu ve daha düşük wattlarda 15 watt alti gibi kullanirsaniz daha zevkli bir kullanim saglayabilir size. Kullandiginiz atomizer mtl siz dl gibi kullanmissiniz dikkatimi cekti.Bir acemi olarak kullanım yorumumu yapacağım ilk atomizerim penodattan sonra büyük bir hevesle siparişini verdiğim minör bugün geldi ve anca deneyebildim penodattan sonra bir acemi olarak çok zorlandım kurulumda çok küçük olması teli takarken baya ter döktürdü bana ve üstten dolum olmaması biraz alışmam zaman alacak koyduğum likit bitmemesi için içmek istemiyorum tekrar likit doldurması var diye ama penodattan boğaz vurum konusunda kat kat daha iyi onu çok iyi hissettiriyor aromada aynı şekilde daha üst segment bir atomizer kullandığımı hissedebiliyorum tabiki kendim sarım yapıp daha yüksek değerler alınca çok daha verimli olacağına eminim şuan aldığım değerler 0.43 0.44 arası gibi ama çok beğendim tabiki daha acemiyiz ilerki dönemlerde dahada güzel aromalar alacağıma eminim ve hafif bir ıslık sesi geliyor oda büuğk ihtimal benim beceriksizliğimden kaynaklanan birşey olduğunu düşünüyorum üreticiye teşekkürler yerli üretime herzaman destek ellerinize sağlık yazdıklarımda bir hatam var ise şimdiden kusura bakmayın
Merhaba. 1860 sipariş nolu atodan hiiç bir haber yok. Sitede de hala hazırlanıyor gözüküyorbu arada ürünleri gelen arkadaşlar foto paylaşırsa sevinirim
kargodan mesaj geldi mi arkadaşlar ben mesajlı bir şekilde anlaşma yaptım ama bazı arkadaşlara iletilmemiş sanırım