Sonunda banada ulaştı.
Ufakbir temizlik sonrası kurulumunu yaptım.
Ben e-sigara olayını sigara formatına döken biriyim. Yani sek nbase içen boğaz vurumu ve nikotin tatmini dışında bir beklentisi olmayanlardanım.
Hal böyle olunca iki cekincem vardı. Bir sıcak buhar, iki boğaz vurumu.
Buhar sıcaklığı majör V2 ye göre yapısı gereği evet sıcak ama korktuğum kadar değil buna çok sevindim.
Boğaz vurumuna ise en küçük delikte çok ama çok şaşırdım hiç böyle bişey beklemiyordum. Buna dahada mutlu oldum.
Minor çok bariz aroma odaklı bir ato, bu kısmını test edemiyecegim. Fakat sek nbase kullanan benim gibi kullanıcıların soru işareti varsa net düşüncem, bence tam bir mtl ato kendisi. Vurum-buhar sicakligi-kurulum-nikotin tatmini ve tabiki fiyat olarak ben çok ama çok memnun oldum.
Majör V2 tek kullandığım ato olarak benim için vazgeçilmez ama Minor ile birlikte dönüşümlü kullanmak, benim başta ifade ettiğim sigara mantığına çok uygun olacak. Haftada 2 kere temizlik yapıp tel pamuk degistirmek yerine hafta 1 bu 2 atoyu kurup keyfime bakicam.
Benim düşüncem olmuş emek verenlerin ellerine sağlık olsun.
@Uzi Mods hocam ricami kirmadiniz. Israr etmeme rağmen ücreti ile talep etmeme rağmen plexi tankı kargoya eklemissiniz. Nediyim Allah razı olsun hakkınızı helal edin lütfen. Benim sizden aldığım tüm ürünler için hakkım helal sizden de helallik istiyorum. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin...
Ekli dosyayı görüntüle 57489