• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Minor Mtl Rta Kullanıcı Kulübü

muhtemelen bacayi bellcape fazlaca itiyorsunuz. dolayisiyla chamber ve deck arasi bosluk kaliyor ve oradan likit basiyor deck icini.
sunu yap hocam sikinti cikmaz.

------------------------------------------

kullandiginiz telin diger tellere gore ozelligi biraz daha aromatik ama yumusak bir icim saglamasi. diger kullanici yorumlarinin hemen hepsi kanthal A1 ile yapiliyor. vurum hissiyatinin eksikligi buradan kaynaklaniyor diye dusunuyorum
Olabilir kardeşim sarım şeklimi bu yüzden belirttim zaten ilk izlenimimi aktardım denemeler devam edecek ☺️????

Sonunda banada ulaştı.
Ufakbir temizlik sonrası kurulumunu yaptım.
Ben e-sigara olayını sigara formatına döken biriyim. Yani sek nbase içen boğaz vurumu ve nikotin tatmini dışında bir beklentisi olmayanlardanım.
Hal böyle olunca iki cekincem vardı. Bir sıcak buhar, iki boğaz vurumu.
Buhar sıcaklığı majör V2 ye göre yapısı gereği evet sıcak ama korktuğum kadar değil buna çok sevindim.
Boğaz vurumuna ise en küçük delikte çok ama çok şaşırdım hiç böyle bişey beklemiyordum. Buna dahada mutlu oldum.
Minor çok bariz aroma odaklı bir ato, bu kısmını test edemiyecegim. Fakat sek nbase kullanan benim gibi kullanıcıların soru işareti varsa net düşüncem, bence tam bir mtl ato kendisi. Vurum-buhar sicakligi-kurulum-nikotin tatmini ve tabiki fiyat olarak ben çok ama çok memnun oldum.
Majör V2 tek kullandığım ato olarak benim için vazgeçilmez ama Minor ile birlikte dönüşümlü kullanmak, benim başta ifade ettiğim sigara mantığına çok uygun olacak. Haftada 2 kere temizlik yapıp tel pamuk degistirmek yerine hafta 1 bu 2 atoyu kurup keyfime bakicam.
Benim düşüncem olmuş emek verenlerin ellerine sağlık olsun.
@Uzi Mods hocam ricami kirmadiniz. Israr etmeme rağmen ücreti ile talep etmeme rağmen plexi tankı kargoya eklemissiniz. Nediyim Allah razı olsun hakkınızı helal edin lütfen. Benim sizden aldığım tüm ürünler için hakkım helal sizden de helallik istiyorum. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin...IMG_20220202_143735.jpg

Sonunda banada ulaştı.
Ufakbir temizlik sonrası kurulumunu yaptım.
Ben e-sigara olayını sigara formatına döken biriyim. Yani sek nbase içen boğaz vurumu ve nikotin tatmini dışında bir beklentisi olmayanlardanım.
Hal böyle olunca iki cekincem vardı. Bir sıcak buhar, iki boğaz vurumu.
Buhar sıcaklığı majör V2 ye göre yapısı gereği evet sıcak ama korktuğum kadar değil buna çok sevindim.
Boğaz vurumuna ise en küçük delikte çok ama çok şaşırdım hiç böyle bişey beklemiyordum. Buna dahada mutlu oldum.
Minor çok bariz aroma odaklı bir ato, bu kısmını test edemiyecegim. Fakat sek nbase kullanan benim gibi kullanıcıların soru işareti varsa net düşüncem, bence tam bir mtl ato kendisi. Vurum-buhar sicakligi-kurulum-nikotin tatmini ve tabiki fiyat olarak ben çok ama çok memnun oldum.
Majör V2 tek kullandığım ato olarak benim için vazgeçilmez ama Minor ile birlikte dönüşümlü kullanmak, benim başta ifade ettiğim sigara mantığına çok uygun olacak. Haftada 2 kere temizlik yapıp tel pamuk degistirmek yerine hafta 1 bu 2 atoyu kurup keyfime bakicam.
Benim düşüncem olmuş emek verenlerin ellerine sağlık olsun.
@Uzi Mods hocam ricami kirmadiniz. Israr etmeme rağmen ücreti ile talep etmeme rağmen plexi tankı kargoya eklemissiniz. Nediyim Allah razı olsun hakkınızı helal edin lütfen. Benim sizden aldığım tüm ürünler için hakkım helal sizden de helallik istiyorum. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin...Ekli dosyayı görüntüle 57489

dünden beri emin olun müsait oldukça yorumları okuyorum herkesin memnun kalması beni çok mutlu etti

dünden beri emin olun müsait oldukça yorumları okuyorum herkesin memnun kalması beni çok mutlu etti

Memnun olunmayacak bir ato degil ki, aroma konusunu gecersek, sıkılık, buhar doyuruculugu, vurum benim nazarimda tam ayarinda. Buhar bana biraz ilik ( 28 ga, 2 mm 8 tur 1.30 ohm ) geldi . Ohm toleransi 0.02 hata payi ki bu kadi kizindada var yani TC de guzel sarimlar yapilabilir. Elestirilecek 1 2 yeri var ama bu performansda goz ardi edilebilir.

Bu atomizere farkli chimneyler ile yesillendirme bile yapsaniz, guzel seyler cikabilir bence ;)

Benim minör de geldi.bellcap lerde ufak üretim çizikleri var ama benim için önemli değil , ki talaşlı üretimde olur böyle şeyler çok takılmamak lazim.driptip yamuk duran tam oturmayan varsa driptip in oringlerinin yerini değiştirin yada oringleri söküp yeniden takın sıkıntı kalmıyor. @Uzi Mods naçizane tavsiyem driptipleri takmadan gönderirseniz daha iyi olabilir.çünkü kuru halde takılınca oringler dengesiz ezikli duruyor , hasar alabiliyor ve arkadaşlarda bunu bellcap yamuk sanıyor.???????? Daha kurmadım.kurup birkaç tur atayım yine yazarım.

Katili
Benim minör de geldi.bellcap lerde ufak üretim çizikleri var ama benim için önemli değil , ki talaşlı üretimde olur böyle şeyler çok takılmamak lazim.driptip yamuk duran tam oturmayan varsa driptip in oringlerinin yerini değiştirin yada oringleri söküp yeniden takın sıkıntı kalmıyor. @Uzi Mods naçizane tavsiyem driptipleri takmadan gönderirseniz daha iyi olabilir.çünkü kuru halde takılınca oringler dengesiz ezikli duruyor , hasar alabiliyor ve arkadaşlarda bunu bellcap yamuk sanıyor.???????? Daha kurmadım.kurup birkaç tur atayım yine yazarım.
Katılıyorum driptipi çıkarırken oringler hafiften zedenlenmis bende de

Atomizeri daha kurmaya fırsatım olmadı ama benim yüzümü güldüren ve beni pişman eden 2 olay var.
1.aynı iş yerinde birbirimizden habersiz üç arkadaş minör almışız ve birbirimize hava atalım diye yan yana geldiğimizde herkesin elinde minör kutularını görmek keyifli oldu ,mutluluk verdi.
2.siyah driptip sipariş vermediğime çok pişman oldum aklımdaydı ama aceleyle sipariş geçerken unuttum.
Ve 3 minör alan arkadaşın ortak düşüncesi de keşke 50-100 fazla olsaydı da her tankın kendi rengine göre driptipi olsaydı yada bu telaş bittikten sonra aynı renklerde driptip üretimi olsun du umarım @Uzi Mods bunu değerlendirir

Atomizeri daha kurmaya fırsatım olmadı ama benim yüzümü güldüren ve beni pişman eden 2 olay var.
1.aynı iş yerinde birbirimizden habersiz üç arkadaş minör almışız ve birbirimize hava atalım diye yan yana geldiğimizde herkesin elinde minör kutularını görmek keyifli oldu ,mutluluk verdi.
2.siyah driptip sipariş vermediğime çok pişman oldum aklımdaydı ama aceleyle sipariş geçerken unuttum.
Ve 3 minör alan arkadaşın ortak düşüncesi de keşke 50-100 fazla olsaydı da her tankın kendi rengine göre driptipi olsaydı yada bu telaş bittikten sonra aynı renklerde driptip üretimi olsun du umarım @Uzi Mods bunu değerlendirir

İskilipti sanırım
dejavu oldum sizin kargoları hazırlarken sürekli
bu arada 4 kişisiniz 3 değil o kadar çok kargo hazırladım ki sadece sizi unutmadım

Driptip konusuna bende katılıyorum. Resmini koyduğum tarzda driptip çok yakışır bu belcapplara. Alide sade çelik olan kalmış :/ iç piyasada satan varsa yönlendirme alabilirim.
-8192291631401196623.jpg

Geri