Nacruno
Community
v5se yi bulursak öm hemde mtl pinli hepsini alalım ama yavaş yavaşAlcam alcam onuda alcam ,v5se alcam, hemde mtl pinli alcam, hepsini alcam
Ama aceleye gerek yok, acele edersek cabuk bikariz, yavas yavas
v5se yi bulursak öm hemde mtl pinli hepsini alalım ama yavaş yavaşAlcam alcam onuda alcam ,v5se alcam, hemde mtl pinli alcam, hepsini alcam
Ama aceleye gerek yok, acele edersek cabuk bikariz, yavas yavas
v5se yi bulursak öm hemde mtl pinli hepsini alalım ama yavaş yavaş
Simdi orasi burasi filan degilde, en cok sevdigim noktasi kadife bir icimi var, PRIME gibi , insan cektikce bir daha cekesi geliyor. Cok yumusak, 1 2 tur daha atim eger tahmin ettigim sey olursa, kesin 2. Yi alirim. Hic boyle beklemiyordum. Chimney tarzi kayfunvari olmasindan midir nedir icimini cok begendim bir daha mi yazsam , hadi yazim KADİFE gibi icimi var, puruzsuz, yag gibi akiyor bogazdan.
Hype diye bakmayin, sadece iciminden bahsettim, cok iyi, tam benlik, KADİFE gibi, ayni PRIME @comandante agam duydun mu bak ne yazdim
Bir daha yazmayim bence yoksa dovecekler
Bu benim, sahsi icim keyfime gore yazilmistir, kimse bana bakmasin , sakin aromasi cok iyi filan algilanmasin, benim en bas kriterimi doldurmasi bile yetiyor ama cidden ayni PRIME gibi KADİFE
Elinize saglik @Uzi Mods , seklini tam olmasada icimini cok begendim.
Hilmi bunu sevdi
Hilmi daha neler sevecek baklim [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Simdi orasi burasi filan degilde, en cok sevdigim noktasi kadife bir icimi var, PRIME gibi , insan cektikce bir daha cekesi geliyor. Cok yumusak, 1 2 tur daha atim eger tahmin ettigim sey olursa, kesin 2. Yi alirim. Hic boyle beklemiyordum. Chimney tarzi kayfunvari olmasindan midir nedir icimini cok begendim bir daha mi yazsam , hadi yazim KADİFE gibi icimi var, puruzsuz, yag gibi akiyor bogazdan.
Hype diye bakmayin, sadece iciminden bahsettim, cok iyi, tam benlik, KADİFE gibi, ayni PRIME @comandante agam duydun mu bak ne yazdim
Bir daha yazmayim bence yoksa dovecekler
Bu benim, sahsi icim keyfime gore yazilmistir, kimse bana bakmasin , sakin aromasi cok iyi filan algilanmasin, benim en bas kriterimi doldurmasi bile yetiyor ama cidden ayni PRIME gibi KADİFE
Elinize saglik @Uzi Mods , seklini tam olmasada icimini cok begendim.
Hilmi bunu sevdi
Sevgili @murcix'e teşekkürler çözüm önerisi için. Yeni alacak olan arkadaşlar aynı sorunu yaşamamaları için tekrar yazayim. Egerki pamuklama muntazam lakin akıtma sorunu yasiyorsaniz, chimneyi bellcape dibine kadar ittirmeyin, hadi diyelim ittirdiniz tank dolu iken driptibi çıkarıp ters cevirip chimneyi yukarıdan asagi dogru ittirin decke tam otursun.Alttan likit dolumu yaparken girtlaga kadar (chimney sınırı) doldurup kullanırken akıtma yasadim 2 defa acaba dahami az doldursam likiti?pamuklamam filan muntazam
@comandante agam duydun mu bak ne yazdim
Gandalf Mod : On
Kod, İlk 24 saat için tamimlandi Üstat.Indirim kodunu nasıl alıyoruz
Anladım teşekkür ederim ????Kod, İlk 24 saat için tamimlandi Üstat.
Bir nevi açılışa özel fiyat oldu.
Sanırım şuan 450₺ olarak sunuluyor satışa.
Şu era pro yu da bi canlı kanli gormek nasip olmadı. Oyle bir atomizer var deniliyor ama satani falan goremedim daha ????dur! daha yeni başladık. sen şimdi bide era pro al. ondan sonra kayfun da neymiş ya, aydınlandım ben diycen ???? ???? ????
ağır zehir içerir. panzehiri olmayanlar okumasın
Birkaç sarım sonra bobin içi pamuk miktarı ve besleme yuvasındaki yoğunluğu ile ilgili fikrin oturur, elin alışır ve hiçbir sorunun kalmaz. Afiyetle buharlapatlama yanma sesi geliyo
Geç olmadan kaç kurtar canını, zehiri aldık, panzehiride bulamıyoruzŞu era pro yu da bi canlı kanli gormek nasip olmadı. Oyle bir atomizer var deniliyor ama satani falan goremedim daha ????