• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Minor Mtl Rta Kullanıcı Kulübü

Simdi orasi burasi filan degilde, en cok sevdigim noktasi kadife bir icimi var, PRIME gibi :) , insan cektikce bir daha cekesi geliyor. Cok yumusak, 1 2 tur daha atim eger tahmin ettigim sey olursa, kesin 2. Yi alirim. Hic boyle beklemiyordum. Chimney tarzi kayfunvari olmasindan midir nedir icimini cok begendim :) bir daha mi yazsam , hadi yazim KADİFE gibi icimi var, puruzsuz, yag gibi akiyor bogazdan.

Hype diye bakmayin, sadece iciminden bahsettim, cok iyi, tam benlik, KADİFE gibi, ayni PRIME @comandante agam duydun mu bak ne yazdim :)

Bir daha yazmayim bence yoksa dovecekler :)

Bu benim, sahsi icim keyfime gore yazilmistir, kimse bana bakmasin , sakin aromasi cok iyi filan algilanmasin, benim en bas kriterimi doldurmasi bile yetiyor ama cidden ayni PRIME gibi KADİFE :)

Elinize saglik @Uzi Mods , seklini tam olmasada icimini cok begendim.

Hilmi bunu sevdi :D

Simdi orasi burasi filan degilde, en cok sevdigim noktasi kadife bir icimi var, PRIME gibi :) , insan cektikce bir daha cekesi geliyor. Cok yumusak, 1 2 tur daha atim eger tahmin ettigim sey olursa, kesin 2. Yi alirim. Hic boyle beklemiyordum. Chimney tarzi kayfunvari olmasindan midir nedir icimini cok begendim :) bir daha mi yazsam , hadi yazim KADİFE gibi icimi var, puruzsuz, yag gibi akiyor bogazdan.

Hype diye bakmayin, sadece iciminden bahsettim, cok iyi, tam benlik, KADİFE gibi, ayni PRIME @comandante agam duydun mu bak ne yazdim :)

Bu benim, sahsi icim keyfime gore yazilmistir, kimse bana bakmasin , sakin aromasi cok iyi filan algilanmasin, benim en bas kriterimi doldurmasi bile yetiyor ama cidden ayni PRIME gibi KADİFE :)

Hilmi daha neler sevecek baklim [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

dur! daha yeni başladık. sen şimdi bide era pro al. ondan sonra kayfun da neymiş ya, aydınlandım ben diycen ???? ???? ????

ağır zehir içerir. panzehiri olmayanlar okumasın

Alttan likit dolumu yaparken girtlaga kadar (chimney sınırı) doldurup kullanırken akıtma yasadim 2 defa acaba dahami az doldursam likiti?pamuklamam filan muntazam
Sevgili @murcix'e teşekkürler çözüm önerisi için. Yeni alacak olan arkadaşlar aynı sorunu yaşamamaları için tekrar yazayim. Egerki pamuklama muntazam lakin akıtma sorunu yasiyorsaniz, chimneyi bellcape dibine kadar ittirmeyin, hadi diyelim ittirdiniz tank dolu iken driptibi çıkarıp ters cevirip chimneyi yukarıdan asagi dogru ittirin decke tam otursun.

Benim su anda tek çözümsüz kalan sorum ateşleme esnasinda v8 motor çalışır gibi patlama yanma sesi geliyor (pamuk fazla likit emerde uzerindeki likit patlar ya ateşleme esnasinda ) bunuda sarıma bağlıyorum. 2mm 6tur aralıklı sardım. Bunuda çözer isem sanırım artik benim için vazgecilmez olan Flash ile vedalaşma vakti gelir.

WhatsApp Image 2022-02-03 at 00.03.06.jpegWhatsApp Image 2022-02-03 at 00.03.06 (1).jpeg

Babama sigarayı bırakması için hediye olarak dizdiğim setup Minor ile birlikte sonunda bitmiş bulunmakta. Hediye olmasından ötürü telleyip içimine de bakamadık. En azından Major var da şeytana uyup tellesem mi acaba demiyorum :)

Atomizeri şöyle bir inceledim. Füme ve şeffaf bellcapta çizikler dışında pek bir sorun yoktu. Sadece füme olanda buhar sis gibi izler mevcut. Ben de acaba yıkasam geçer mi diye güzelce bir yıkadım lakin geçmedi. Üzüntüm bellcapı kirliymiş gibi gösteriyor o kadar yoksa işlevselliğine bir etkisi olmaz tabii ki :)

Son olarak da önceden Ramazan ustamdan elimdeki Major için plexicam ve oring rica etmiştim. Cevap alamayınca üzülmüştüm. Ben de Minor'ü sipariş ettikten sonra forumda Uzimods'un maillerinin spam klasörüne düştüğünü öğrenince sipariş verdikten sonra bir bakim dedim. Meğersem Ramazan hocam bana cevap vermiş, maili spam klasörüne düşmüş. Ben de ona geri dönüş yapınca plexicam ve oringi Minör'ün yanında göndermiş saolsun. Burdan Ramazan Ustaya tekrardan teşekkür ediyorum. @Uzi Mods

WhatsApp Image 2022-02-03 at 00.03.06 (2).jpegWhatsApp Image 2022-02-03 at 00.03.06 (3).jpeg
Edit: imla

Geri