• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Minor Mtl Rta Kullanıcı Kulübü

2.5mm 4 tur 80\20 12mg kullanıyorum tam olarak yaptıramadım elim alışmadığı için mi pek anlayamadım
minor icin pamuk yuvalarini ortecek miktarda pamuk yeterlidir, eger ki pamuk uclarini tiftikleyerek seyreltme yapmadiysaniz yani 2.5mm captaki pamugu oldugu gibi yuvalara doldurduysaniz besleme zorlasir. bir de sisen bir pamuk kullaniyorsaniz (CB prime gibi) hepten hava akimi kesilecegi icin kuru vurusa yaklasirsiniz. bir de kullandiginiz 80/20 likit epey kati. bu isleri biraz daha zorlastiracaktir.

Son düzenleme:
minor icin pamuk yuvalarini ortecek miktarda pamuk yeterlidir, eger ki pamuk uclarini tiktikleyerek seyreltme yapmadiysaniz yani 2.5mm captaki pamugu oldugu gibi yuvalara doldurduysaniz besleme zorlasir. bir de sisen bir pamuk kullaniyorsaniz (CB prime gibi) hepten hava akimi kesilecegi icin kuru vurusa yaklasirsiniz. bir de kullandiginiz 80/20 likit epey kati. bu isleri biraz daha zorlastiracaktir.
Daha net anladım çok teşekkür ederim içerisine tiktiriyormuşum şimdi fark ettim daha seyrek ve kısa tutucam .

Bugün standart sarımım olan 2mm çapa 4.5 tur Ni80 31ga tel, 1 ohm olarak ilk kurulumu yaptım. Kurulumda deck biraz minnak geldi tombul parmaklarıma ama zorlamadı :) 1-2 kurulum sonra gözüm kapalı yapmaya başlarım. Pamuğu seyrelttim ama yine de biraz fazla gelmiş sanırım. Bir sonraki kurulumda biraz daha seyreltmeyi deneyeceğim.

Bendeki atomizerde çapak vs problemi yoktu. Hem kurulum yaptığım taba takarken biraz zorlandı hem de pico ya sıfıra sıfır oturmadı, çok hafif bir boşluk var atomizer ile mod arasında. Aspire mixx ile denedim boşluk daha az. Küçük ayrıntılara takılan biri değilim rahatsız etmedi. İlerde ohm atlama gibi bir problem olursa destek isterim Ramazan hocamdan.

İçim olarak çok keyifli, içtikçe içesi geliyor insanın :) Çok sıkı olabileceği konusunda endişem vardı almadan önce. En küçük delikte dahi rahatsız edici bir durum olmadı. Duruma göre orta ve en geniş delikte içerim muhtemelen. Aroma olarak çok çok iyi, boğaz vurumu yeterli, sıkılık da güzel ve hava kaçağı yok. Besleme olarak da gayet iyi, her çekişten sonra hava kabarcıklarını görmek keyifli :)

Troya serisi ile kıyaslamak istedim uzun süre kullandığım için. Aroması troya s ten bir tık daha iyi, buhar sıcaklığı troya m ile benzer belki bir tık altı. Sıkılık ve vurum olarak s ten iyi, m ile aynı diyebilirim.

Sonuca gelirsek atomizeri çok başarılı buldum. Yerli üreticilerin bizleri bu kadar mutlu edecek bir atomizer yapabilmesi çok güzel. Ayrıca arkadaşların da değindiği gibi klon atomizerlerin bile fiyatlarının uçuk olduğu günlerde f/p olarak en alınası atomizer olmuş. Üstadın eline emeğine sağlık, evde atomizer bolluğu olmasa yedeklenip uzun yıllar keyifle kullanılacak bir atomizer olmuş.

A6C77138-0A2F-4031-9779-D5B28FCC7D83.jpeg

Bu gün ürün elime alıştım fakat likit dolu yaparken cam açılmıyor ve bu şekilde kalıyor arkadaşlarnne yapmam gerek
Decki tek parça zannediyordum şaşırdım şuan, normal şartlarda decki moda yivleyin biraz sıkın, bacayı tanka takın likiti doldurup decke yivleyin ama çok sıkmayın tatlı sıkın, sona geldimi bırakın, tekrar likit dolumunda tanktan tutup çevirirseniz zorlanmadan açılır

@Uzi Mods sayın üstadım iki soru.:)

1 -- Driptip oringlerini temizlik için sökerken parçaladım herhalde ,yedekler içindeki 4 beyaz oringlerin dar çaplılar driptipin , genişler bacanın değil mi.?
2- DEck gerçekten pres ile sıkıştırılmış sökülemeyen tek parça mı?
Cavaplarsanız sevinirim teşekkürler

Son düzenleme:
@Uzi Mods sayın üstadım iki soru.:)

1 -- Driptip oringlerini temizlik için sökerken parçaladım herhalde ,yedekler içindeki 4 beyaz oringlerin dar çaplılar driptipin , genişler bacanın değil mi.?
2- DEck gerçekten pres ile sıkıştırılmış sökülemeyen tek parça mı?
Cavaplarsanız sevinirim teşekkürler
Bu gün ürün elime alıştım fakat likit dolu yaparken cam açılmıyor ve bu şekilde kalıyor arkadaşlarnne yapmam gerek
16438902373203983660444701502411.jpg

Geri