sarım ve likit bilgileriniz nelerMeslemeyi yaptıramıyorum baloncuk çıkmıyor yardım edebilecek var mı acaba
2.5mm 4 tur 80\20 12mg kullanıyorum tam olarak yaptıramadım elim alışmadığı için mi pek anlayamadımsarım ve likit bilgileriniz neler
2.5mm 4 tur 80\20 12mg kullanıyorum tam olarak yaptıramadım elim alışmadığı için mi pek anlayamadım
çok teşekkür ederim posttaki sarım ve pamuklamayı uygulayacağım.bu postu bi okuyun. eğer takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz
minor icin pamuk yuvalarini ortecek miktarda pamuk yeterlidir, eger ki pamuk uclarini tiftikleyerek seyreltme yapmadiysaniz yani 2.5mm captaki pamugu oldugu gibi yuvalara doldurduysaniz besleme zorlasir. bir de sisen bir pamuk kullaniyorsaniz (CB prime gibi) hepten hava akimi kesilecegi icin kuru vurusa yaklasirsiniz. bir de kullandiginiz 80/20 likit epey kati. bu isleri biraz daha zorlastiracaktir.2.5mm 4 tur 80\20 12mg kullanıyorum tam olarak yaptıramadım elim alışmadığı için mi pek anlayamadım
Daha net anladım çok teşekkür ederim içerisine tiktiriyormuşum şimdi fark ettim daha seyrek ve kısa tutucam .minor icin pamuk yuvalarini ortecek miktarda pamuk yeterlidir, eger ki pamuk uclarini tiktikleyerek seyreltme yapmadiysaniz yani 2.5mm captaki pamugu oldugu gibi yuvalara doldurduysaniz besleme zorlasir. bir de sisen bir pamuk kullaniyorsaniz (CB prime gibi) hepten hava akimi kesilecegi icin kuru vurusa yaklasirsiniz. bir de kullandiginiz 80/20 likit epey kati. bu isleri biraz daha zorlastiracaktir.
Decki tek parça zannediyordum şaşırdım şuan, normal şartlarda decki moda yivleyin biraz sıkın, bacayı tanka takın likiti doldurup decke yivleyin ama çok sıkmayın tatlı sıkın, sona geldimi bırakın, tekrar likit dolumunda tanktan tutup çevirirseniz zorlanmadan açılırBu gün ürün elime alıştım fakat likit dolu yaparken cam açılmıyor ve bu şekilde kalıyor arkadaşlarnne yapmam gerek
şu majörede keşke stok gelse sizden uyguna alıp 900-950 tl ye satışlar başlamış platformlarda böylelerinin önüne geçilseYeni yeni rahatlamaya başladım kargolardan dolayı arkadaşlar yorumları okudum sizi mutlu görmek benide mutlu etti
Bu şekilde yaptım ve sorun çözüldü teşekkürlerDecki tek parça zannediyordum şaşırdım şuan, normal şartlarda decki moda yivleyin biraz sıkın, bacayı tanka takın likiti doldurup decke yivleyin ama çok sıkmayın tatlı sıkın, sona geldimi bırakın, tekrar likit dolumunda tanktan tutup çevirirseniz zorlanmadan açılır
Tüketici mutluysa üretici haliyle mutlu olacak ustamYeni yeni rahatlamaya başladım kargolardan dolayı arkadaşlar yorumları okudum sizi mutlu görmek benide mutlu etti
@Uzi Mods sayın üstadım iki soru.
1 -- Driptip oringlerini temizlik için sökerken parçaladım herhalde ,yedekler içindeki 4 beyaz oringlerin dar çaplılar driptipin , genişler bacanın değil mi.?
2- DEck gerçekten pres ile sıkıştırılmış sökülemeyen tek parça mı?
Cavaplarsanız sevinirim teşekkürler
Bu gün ürün elime alıştım fakat likit dolu yaparken cam açılmıyor ve bu şekilde kalıyor arkadaşlarnne yapmam gerek
Bunu görmemişim. dişli herhalde çok zorlamak istemedim bazı arkadaşlar sökülmüyor ddiyincae o yüzden preslimi acaba diye merak ettim
sökülüyor abi çevirip sıkıştırınca tekrar yerine oturuyorBunu görmemişim. dişli herhalde çok zorlamak istemedim bazı arkadaşlar sökülmüyor ddiyincae o yüzden preslimi acaba diye merak ettim