• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Minor Mtl Rta Kullanıcı Kulübü

Ben biraz tatlı eleştireceğim.
Yoksa dilim şişer.
Atomizer gayet hafif , az parçalı, kolay kuruluma sahip.
Aroma odaklı olmasına rağmen tatlı bir vuruma sahip.
Küçük olmasına rağmen buharıda gayet serin.
Gelelim küçük eleştirilere..
Yani atomizer biraz sadece sıkı içim sevenlere yönelik yapılmış gibi..
1.2mm den daha sıkı geldiğini belirteyim. Kullanıcılara 1.4/1.6 ya kadar sıkılık ayarı yapabilmelerine olanak sağlar bir yapıda olmasını isterdim.
Hava ayar yüzüğünü çıkarttığımda daha iyi aroma performansı olduğu düşünüyorum.
Hava ayar yüzüğüne tek delik yerine 3 delik olsa isteyen istediği sıkılığı ayarlaya bilirdi.
Stoperi bir çok kullanıcı dile getirdi.

Belirtmiş olduğum kriterler kişiseldir.
Kişiden kişiye farklılık göstere bilir.

Evet arkadaşlar

Deck açma operasyonu başarıyla sonuçlandı. Daha önce açılmıyor diye verdiğim bilgi için özür dilerim zira inatla açmayı dememiş ve başaramamıştım.

Bazı arkadaşlar zaman içinde yoğuşma yada akma sonucu deck içinde birikecek likitin temizlenmesi gerektiğini haklı olarak dile getirmişti.

Gerekli olan malzemeler
Kargaburun pense ve 1mm alyan yada benzeri aparat. Ben pano iğnesi kullandım ama eğildi tabi ????
IMG_20220203_213250.jpg

En geniş hava deliğine Pini sokup gerekli pozisyonu aldıktan sonra kargaburunu pamuk yuvalarına sokup sola çeviriyoruz ve deckimizin iç kısmına ulaşıyoruz.

IMG_20220203_213212.jpg

Sorun yaşamadığınız takdirde açmanıza gerek olmadığını söylemek isterim zira bir sürü preslenmiş GTA deck var.

titiz kullanıcılar kafasına göre takılabilir ☺️

Evet arkadaşlar

Deck açma operasyonu başarıyla sonuçlandı. Daha önce açılmıyor diye verdiğim bilgi için özür dilerim zira inatla açmayı dememiş ve başaramamıştım.

Bazı arkadaşlar zaman içinde yoğuşma yada akma sonucu deck içinde birikecek likitin temizlenmesi gerektiğini haklı olarak dile getirmişti.

Gerekli olan malzemeler
Kargaburun pense ve 1mm alyan yada benzeri aparat. Ben pano iğnesi kullandım ama eğildi tabi ????
Ekli dosyayı görüntüle 57593

En geniş hava deliğine Pini sokup gerekli pozisyonu aldıktan sonra kargaburunu pamuk yuvalarına sokup sola çeviriyoruz ve deckimizin iç kısmına ulaşıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 57594

Sorun yaşamadığınız takdirde açmanıza gerek olmadığını söylemek isterim zira bir sürü preslenmiş GTA deck var.

titiz kullanıcılar kafasına göre takılabilir ☺

hımm görüyorum hımmm. üç vakte kadar @Uzi Mods destek te ''usta izolator varmı,pin koptu,deck yamuldu vs vs) mesajlar olacak hımmmmm :)

belli tecrübenin altındaki dostlar(veya atomizere zarar verme riskine girmek istemeyenler), yıkadıktan sonra üstten ve alttaki deliklerden sağlam üfleyin su çıkar,sarıp kullanabilirsiniz hemen.

Evet arkadaşlar

Gerekli olan malzemeler

Hazır açmışken 1.5mm bir delikte açıver şu decke usta ????????

Evet arkadaşlar

Gerekli olan malzemeler

Ben camı açayım derken modun üstünde bıraktım direk açıldı birde açılmıyor denmişti dedim yahu bir tek ben mi başardım bunu :)

1.2mm den daha sıkı geldiğini belirteyim. Kullanıcılara 1.4/1.6 ya kadar sıkılık ayarı yapabilmelerine olanak sağlar bir yapıda olmasını isterdim.

Üstat şöyle bir beauty ring kullanıp, kendi yüzünü çıkartabilirsin. Bu şekilde çok daha keyifli oluyor, aroma da hissedilir biçimde artıyor. Keşke 1.4 yada 1.5 mm de olsaydı.????????‍♂️

Eski 0.8mm'cilerden birkaç kişi kaldı zaten ???? @azash , @comandante ve ben yüzüksüz kullanıyoruz ????

IMG_20220204_103720.jpg

Üstat şöyle bir beauty ring kullanıp, kendi yüzünü çıkartabilirsin. Bu şekilde çok daha keyifli oluyor, aroma da hissedilir biçimde artıyor. Keşke 1.4 yada 1.5 mm de olsaydı.????????‍♂️

Eski 0.8mm'cilerden birkaç kişi kaldı zaten ???? @azash , @comandante ve ben yüzüksüz kullanıyoruz ????

Ekli dosyayı görüntüle 57597
Geçmişte elimde 2-3 adet vardı bu güzellik yüzüklerinden dvarw için kullanıyordum hatta siyahı vs vardı ve birtanede ultem olanında o tırtıkların arası boş idi bunlar öyle mi bilmiyorum. Kendi kullandığım halki resmini atayım ☺
1461B8EA-5276-405A-9383-AF0C4099C6F0.jpeg
Ekleme: ramazan hocam ilede şuanda bu konuda görüşüyorum hatta

Geri