• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Minor Mtl Rta Kullanıcı Kulübü

@ümitcan16 hocam bu olayı bende yaşadım

yanma odası küçük olduğundan coilden çıkıp pamuk havuzuna giren bölge de pamuk fazla olursa oluyor bu durum. bunun çözümünü tiftiklemeye coile yaın bir yerden başlayarak çözdüm. besleme ya da akıtmadan korkmadan normalden daha az pamuk kullanabilirsiniz.

bir diğer çözüm de yanma odası yine küçük olduğu için 3.70 hesabınızdan 1 watt altta kullanamanız da çözüm olabilir.

@ümitcan16 hocam bu olayı bende yaşadım

yanma odası küçük olduğundan coilden çıkıp pamuk havuzuna giren bölge de pamuk fazla olursa oluyor bu durum. bunun çözümünü tiftiklemeye coile yaın bir yerden başlayarak çözdüm. besleme ya da akıtmadan korkmadan normalden daha az pamuk kullanabilirsiniz.

bir diğer çözüm de yanma odası yine küçük olduğu için 3.70 hesabınızdan 1 watt altta kullanamanız da çözüm olabilir.
Dediklerinizi dikkat edip uygulayacağım teşekkür ederim ilginiz için:)

Tütün de iadere eder diyebilirim.
Majör v2 deki kadar keyif alamadığımı belirtmek isterim.
Tütün için Tat lezzet, aldığım keyif olarak
Majör:10/9
Minör:10/7 bu kısmı biraz daha açmam lazım.
Tat olarak tatminkar AMA içim keyfi olarak tütüne uymadığını düşündüğüm için verğim puanlardır.
Ve GÖRECELİDİR
Aynı klasmanda olmadıklarını belirtmekte fayda görüyorum.
Ben sadece ağırlıklı tütün kullandığım için deneme yaptığımıda belirtmek isterim.

Ramazan Yıldızeli tarafından gönderilen kargonuz yola çıkmıştır mesajı çok hızlı geldi, aynı gün kargoya vermesi ve pazartesiye bırakmadığı için teşekkür ederim üretici firmaya. Heyecanla bekliyorum :) ve ayrıca sürat kargo ile geliyoe ilk 2 atomizerimde sürat kargoydu iyi oldu.

Sali günü elime ulaştı ama hastalıktan birşeye bakamadım. :) Bu zamana kadar birakmazdimda artık yarın sararız.
o6VyGR.jpg

Benim atomizerim de geldi. Görünüm itibariyle çok beğendim, birazdan da tadım yapacağım.

Fakat en şeffaf olan değil de, diğer tankta yukarıdan aşağıya doğru giden can sıkıcı bir iz var. Fotoğraflarda belirtmeye çalıştım. Bunun değişimini yapabiliyor muyuz? @Uzi Mods

Ekli dosyayı görüntüle 57435Ekli dosyayı görüntüle 57436

Ramazan Hocam bana ulaştı, çizik olan bellcap'in aynısından tekrar gönderdi. Kendisine bir de buradan hassasiyeti için teşekkür etmek isterim. Türk üreticilerin bu yönü her zaman takdire şayan. @Uzi Mods

Geri