Platformun indirimini nasıl kullandınızPerşembe günü 16:30 sipariş verdim cuma günü 13:10 da kargom geldi. Dün akşamdan beri temco k a1 28 ga 2 mm x 7 tur 1.09 ohm 11.1 watt 1.2 mm hava deliğinde 16.5 mg cohiba içiyorum flashtan bir farkı yok buhar biraz ılıklaştı o kadar.
Ekli dosyayı görüntüle 57666
İndirim kodu bir günlüğüne tanımlandıPlatformun indirimini nasıl kullandınız
İndirimliyken almadım.Platformun indirimini nasıl kullandınız
İndirim kodu 50 lira İndirim sağlıyordu.Alayım diye siteye girdim bir de baktım ki kupon kodu geçersiz ???? Biraz daha erteliyoruz anlaşılan.
Chimneyi tam oturttuğunuzdan emin olun hocam drip yardımı işe ters şekilde içe dogru itekleyinSarimlarinizi görme imkanimiz varmidir. Ben bolda pamuklasam az da pamuklasam inceden pamugu sallandirsamda akitmasini onleyemedim ????
+1Chimneyi tam oturttuğunuzdan emin olun hocam drip yardımı işe ters şekilde içe dogru itekleyin
İlk mesaj ilk videodaki gibi
Chimneyi tam oturttuğunuzdan emin olun hocam drip yardımı işe ters şekilde içe dogru itekleyin
İlk mesaj ilk videodaki gibi
+1
@HuQQa sarımdan öte chimneydrn dolayı 2 defa akıtma sorunu yaşadım. Sarımı yapip likiti doldurduktan sonra. Driptip kısmından tepeden chimneyi decke doğru iyice ittirin. Dibe kadar otursun akıtma sorunu %90 çözülecektir
Ben aslımda o işlemi hiç yapmadım. Neden diyecek olur isek @murcix in alıntılamış olduğum şekilde dolum yapıyorum chimneyi ikinci oringini bellcapa tam takmadan dolumu yapıyorum. Sonra bellcapı decke vidaladığım için otomatik olarak o işlemi yapıyorTeşekkür ederim Abdestimizi bozmadan hallettik
Bununla ilgili akşam unutmazsam kurulum/pamuklama aşamalarının olduğu fotoğraflı bir anlatım yapacağımSelamlar, kullanıcı kulübü hayırlı olsun. Bütün mesajları okuyamadım ama sormak istedim bahsedilmiş ise affola. Baca decke tam oturduğunda besleme eksikliği yaşıyorum hata nerede olabilir acaba?