• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Minor Mtl Rta Kullanıcı Kulübü

Chimneyi tam oturttuğunuzdan emin olun hocam drip yardımı işe ters şekilde içe dogru itekleyin
İlk mesaj ilk videodaki gibi
+1

@HuQQa sarımdan öte chimneydrn dolayı 2 defa akıtma sorunu yaşadım. Sarımı yapip likiti doldurduktan sonra. Driptip kısmından tepeden chimneyi decke doğru iyice ittirin. Dibe kadar otursun akıtma sorunu %90 çözülecektir

Chimneyi tam oturttuğunuzdan emin olun hocam drip yardımı işe ters şekilde içe dogru itekleyin
İlk mesaj ilk videodaki gibi

+1

@HuQQa sarımdan öte chimneydrn dolayı 2 defa akıtma sorunu yaşadım. Sarımı yapip likiti doldurduktan sonra. Driptip kısmından tepeden chimneyi decke doğru iyice ittirin. Dibe kadar otursun akıtma sorunu %90 çözülecektir

Teşekkür ederim Abdestimizi bozmadan hallettik :D

Teşekkür ederim Abdestimizi bozmadan hallettik :D
Ben aslımda o işlemi hiç yapmadım. Neden diyecek olur isek @murcix in alıntılamış olduğum şekilde dolum yapıyorum chimneyi ikinci oringini bellcapa tam takmadan dolumu yapıyorum. Sonra bellcapı decke vidaladığım için otomatik olarak o işlemi yapıyor :)
Teşekkürler @murcix ????

Ben aslımda o işlemi hiç yapmadım. Neden diyecek olur isek @murcix in alıntılamış olduğum şekilde dolum yapıyorum chimneyi ikinci oringini bellcapa tam takmadan dolumu yapıyorum. Sonra bellcapı decke vidaladığım için otomatik olarak o işlemi yapıyor :)
Teşekkürler @murcix ????

benım tam dolum gibi bi hastalığım yok gün içerisinde yarım tank içebiliyorum işim nedeni ile aslında benim için çok sorun değil ama güzel bilgi için canı gönülden teşekkür eder saygılarımı sunar iyi bayramlar dilerim. :)

Selamlar, kullanıcı kulübü hayırlı olsun. Bütün mesajları okuyamadım ama sormak istedim bahsedilmiş ise affola. Baca decke tam oturduğunda besleme eksikliği yaşıyorum hata nerede olabilir acaba?

Selamlar, kullanıcı kulübü hayırlı olsun. Bütün mesajları okuyamadım ama sormak istedim bahsedilmiş ise affola. Baca decke tam oturduğunda besleme eksikliği yaşıyorum hata nerede olabilir acaba?
Bununla ilgili akşam unutmazsam kurulum/pamuklama aşamalarının olduğu fotoğraflı bir anlatım yapacağım
Herkesin faydasına olacağını düşünüyorum ????
Bu konu altında olacak

Geri