yoğunlukta gözden kaçmış olabilir belki; ne istemiştiniz ki ?Hayırlı olsun bugün siparişimi teslim aldım, daha önce v1 ve v1.1 almıştım kendilerinden. Atomizeri temizleyip sarım ve deneme yapacağım, alacaklar için umarım faydalı noktalara değinecek eleştirilerimi yazmayı düşünüyorum. Benim bu alışverişte tek içerlendiğim konu; sipariş notumun yüzüne bakılmaması oldu. Üretici firmadan bir ricada bulunmuştum ama dikkate almamışlar, bu beni üzdü malesef. ????
Yoğunluk bile olsa bir bahane değil bana göre hani iyi niyetli diye tabir ettiğimiz üretici firmadan v1 ve v1.1 için vida rica etmiştim. Sürekli kullandığım için tornavida başları iyice laçkalaşmıştı. Bende rica ettim yani mutlaka ellerinde olduğunu düşünerek.. Sonuçta sitelerinde yedek satışı yok nerden vida bulabilirim tabiki de üreticisinden değil mi? Normalde buraya yazmayacaktım konuyla alakasız diye ama içimde kalmasın )yoğunlukta gözden kaçmış olabilir belki; ne istemiştiniz ki ?
Üstad İstanbul Beylikdüzü'ndeyım, gün içerisinde Avrupa yakasında sahada çalışıyorum yakınsanız bırakayım size 10 15 adet vida isiniz görülsün maksat.Yoğunluk bile olsa bir bahane değil bana göre hani iyi niyetli diye tabir ettiğimiz üretici firmadan v1 ve v1.1 için vida rica etmiştim. Sürekli kullandığım için tornavida başları iyice laçkalaşmıştı. Bende rica ettim yani mutlaka ellerinde olduğunu düşünerek.. Sonuçta sitelerinde yedek satışı yok nerden vida bulabilirim tabiki de üreticisinden değil mi? Normalde buraya yazmayacaktım konuyla alakasız diye ama içimde kalmasın )
@iPehlivan hocam hayırlı olsun. Sağlığınız nasıl oldu umarım iyisinizdir
İonV2 ye kardeş olur mu Üstat?
Hayırlı olsun güle güle kullan hocam ????
@iPehlivan hocam hayırlı olsun. Sağlığınız nasıl oldu umarım iyisinizdir
Ben de yarin ki setuplarimi simdiden atayim bari [emoji3059][emoji3059]
Çok teşekkür ederim ince düşüncen için üstadım ama benle ora arasında bin kilometre yol var öyle söyleyeyim yine de tekrar teşekkür ederim, iyi ki varsın.Üstad İstanbul Beylikdüzü'ndeyım, gün içerisinde Avrupa yakasında sahada çalışıyorum yakınsanız bırakayım size 10 15 adet vida isiniz görülsün maksat.
Yoğunluk bile olsa bir bahane değil bana göre hani iyi niyetli diye tabir ettiğimiz üretici firmadan v1 ve v1.1 için vida rica etmiştim. Sürekli kullandığım için tornavida başları iyice laçkalaşmıştı. Bende rica ettim yani mutlaka ellerinde olduğunu düşünerek.. Sonuçta sitelerinde yedek satışı yok nerden vida bulabilirim tabiki de üreticisinden değil mi? Normalde buraya yazmayacaktım konuyla alakasız diye ama içimde kalmasın )
Haklısınız ama vaktinde bilinmeyen değer dermişim ???? çok edebiyat yapmayayım en iyisi samimiyetinize güvenerek yazdım ciddiye almayın.. Mail göndersem de önemli değil artık forumu okuduğunu biliyoruz zaten illa ki dönüş yapar üretici firma çok da rahatsız etmeyeyim diyorum.Uzuldum. Dedigim gibi yogunlukta atlanmis olabilir. Bence mail yoluyla ulasin kendisine. Elinde varsa yardimci olacaktir. Yoksa da cozum onerisinde bulunur. Oyle tahmin ediyorum.