• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Minor Mtl Rta Kullanıcı Kulübü

Hayırlı olsun bugün siparişimi teslim aldım, daha önce v1 ve v1.1 almıştım kendilerinden. Atomizeri temizleyip sarım ve deneme yapacağım, alacaklar için umarım faydalı noktalara değinecek eleştirilerimi yazmayı düşünüyorum. Benim bu alışverişte tek içerlendiğim konu; sipariş notumun yüzüne bakılmaması oldu. Üretici firmadan bir ricada bulunmuştum ama dikkate almamışlar, bu beni üzdü malesef. ????

Ekli dosyalar

• IMG_20220208_172518.jpg
    IMG_20220208_172518.jpg
    44.2 KB · Görüntüleme: 20
Hayırlı olsun bugün siparişimi teslim aldım, daha önce v1 ve v1.1 almıştım kendilerinden. Atomizeri temizleyip sarım ve deneme yapacağım, alacaklar için umarım faydalı noktalara değinecek eleştirilerimi yazmayı düşünüyorum. Benim bu alışverişte tek içerlendiğim konu; sipariş notumun yüzüne bakılmaması oldu. Üretici firmadan bir ricada bulunmuştum ama dikkate almamışlar, bu beni üzdü malesef. ????
yoğunlukta gözden kaçmış olabilir belki; ne istemiştiniz ki :unsure: ?

20220208_165408.jpg
Minöre kavuştuk sonunda. İlk sarımı 27ga 2.4mm 7tur olarak yaptım haliylen pamuk uçlarını oturtmak için baya tiftikleme yapmam gerekti. Sonraki sarımda 2mm ile devam edeceğim. İçimi keyifli bir atomizer olmuş, boğaz vurumu 12mg'da ideal. Aroma konusunda yorum yapmak için henüz erken, farklı denemeler yapmak lazım.

yoğunlukta gözden kaçmış olabilir belki; ne istemiştiniz ki :unsure: ?
Yoğunluk bile olsa bir bahane değil bana göre :) hani iyi niyetli diye tabir ettiğimiz üretici firmadan v1 ve v1.1 için vida rica etmiştim. Sürekli kullandığım için tornavida başları iyice laçkalaşmıştı. Bende rica ettim yani mutlaka ellerinde olduğunu düşünerek.. Sonuçta sitelerinde yedek satışı yok nerden vida bulabilirim tabiki de üreticisinden değil mi? Normalde buraya yazmayacaktım konuyla alakasız diye ama içimde kalmasın :))

Yoğunluk bile olsa bir bahane değil bana göre :) hani iyi niyetli diye tabir ettiğimiz üretici firmadan v1 ve v1.1 için vida rica etmiştim. Sürekli kullandığım için tornavida başları iyice laçkalaşmıştı. Bende rica ettim yani mutlaka ellerinde olduğunu düşünerek.. Sonuçta sitelerinde yedek satışı yok nerden vida bulabilirim tabiki de üreticisinden değil mi? Normalde buraya yazmayacaktım konuyla alakasız diye ama içimde kalmasın :))
Üstad İstanbul Beylikdüzü'ndeyım, gün içerisinde Avrupa yakasında sahada çalışıyorum yakınsanız bırakayım size 10 15 adet vida isiniz görülsün maksat.

Arkadaşlar kullanan arkadaşlardan yorumları alalım tütünde pastanede meyvede aroma konuları nasıl ben ağırlıklı olarak tütün aroması kullanan biriyim arada diğer tatları atarım biraz ağız tadım değişsin diye ona göre bizlerede yol göstermiş olursunuz????

@iPehlivan hocam hayırlı olsun. Sağlığınız nasıl oldu umarım iyisinizdir

Çok teşekkür ederim hocam sağlığım çok iyi çok şükür. Kronik rahatsızlığım olmasına rağmen ateş ve çok az boğaz ağrısıyla atlattım çok şükür.

@azash abi,
İlk sarimi yeni yaptım kullanıyorum. Kapasite bana hitap etmeyebilir ama yanıma bir şişe likit alıp evden minorle çıkıp denemem lazım. Ama ilk izlenimlerim iona kardeş olabileceği yönünde. Aroma olarak çok iyi sessiz ve sıkı. Zaten ben pastane ve meyve tüketiyorum seninle de konuştuğumuz gibi tütün çok tercihim değil.

@MoNoT10 , teşekkür ederim üstad.

Birde şuraya deve cüce setuplarini atayım ????????????
IMG_20220208_200450.jpg

Ben de yarin ki setuplarimi simdiden atayim bari ????????

840931c827d32fc87ef14431165189c1.jpg

Son düzenleme:

Uzuldum. Dedigim gibi yogunlukta atlanmis olabilir. Bence mail yoluyla ulasin kendisine. Elinde varsa yardimci olacaktir. Yoksa da cozum onerisinde bulunur. Oyle tahmin ediyorum.

Uzuldum. Dedigim gibi yogunlukta atlanmis olabilir. Bence mail yoluyla ulasin kendisine. Elinde varsa yardimci olacaktir. Yoksa da cozum onerisinde bulunur. Oyle tahmin ediyorum.
Haklısınız ama vaktinde bilinmeyen değer dermişim ???? çok edebiyat yapmayayım en iyisi samimiyetinize güvenerek yazdım ciddiye almayın.. Mail göndersem de önemli değil artık forumu okuduğunu biliyoruz zaten illa ki dönüş yapar üretici firma çok da rahatsız etmeyeyim diyorum.

Geri