• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Minor Mtl Rta Kullanıcı Kulübü

20220210_083626.jpg

Normalde tanklari hepsini sarar, sirayla icerim, ama bu arkadasi bittigi aksam yeniden sariyorum. Hani aromatik biriyimdir, oyle mukemmel bir aromasi yok, ortanin biraz ustunde ama icimi cok guzel. Herkesin dedigi gibi basit ama etkili. Kadife gibi yag gibi bogazdan akiyor. Benim 2 lemem lazim kesinlikle bu arkadasi :)

Ben de yaklaşık 1 haftadır deneyimliyorum. Yanma odasının hacmi bana göre çok güzel olmuş, chimney şekliyle oynayarak daha güzel aroma performansları elde edilebilir diye düşünüyorum. Bu haliyle çoğu atomizerden aroma olarak önde. Boğaz vurumu benim için ideal kıvamda. Buhar sıcaklığı rahatsız edici değil gayet iyi. Sarımı ve kullanımı kolay, sessiz, hafif. Yalnız hava ayar yüzüğünün modifiyeye ihtiyacı var kıyabilseydim 1.5 mm matkap ucu alıp deneyecektim ve tabii bir stoper yapamam :)
Bu haliyle benim için yeterli oldu. Ben hep tek atomizer kullanıyorum bana başka ato uymadığı için bir çok atomizer alıp sattım ama yanına koyamadım bir tane daha. Ramazan ustamı tebrik ediyorum ikinci atomizerimi bulmuş oldum, emeğinize sağlık.

Yuzukteki torna izleri ve ufak tefek çizikler çok canımı sıktı, mükemmel bir iş çıkmış ama işçiliğin son rötuşlarında sorun var. İş başa düştü dedim ince ise yuzukten basladim. Yüzük ve deckin görünen yerinden farkı görebilirsiniz. Şu an brusheda yakın. Deckin görünen kısmında da ince iş çalışması yapıp, keyfime göre yarı brushed bırakacağım yada polisajlayip parlak kullanacagim bakalım ????

IMG_20220210_130323.jpg

üzerine oynuyossss kıh kıhhhhh ????????

En az bir yıl hiç bişi yapmadan yaşar giderim, Sıksam 2yıl olur, kış uykusuna yatar depodan yerim.
????????????

tenor.gif

Bugün gelmiş kargom. Hanım anneme geçiyordu akşam için dedim çantamı ve kargoyu da götür.
Geldim ve ilk sorum kargom nerede oldu :) her zamanki temizlik prosedürünü uyguladım. Çeşmenin altında bi su tut yeter.
Peçete ile güzelce sildim ve hazır.
6 tur 2 mm ni80 28 ga. 0.72 okudu.
İçine caliptar koydum ve başladım emuklemeye.
Aroma gayet güzel ama arada enteresan tatlar gelmiyor değil muhtemelen detaylı temizlik yapmadığım için. Vurum benim için yeterli hatta fazla bile olabilir. Atomizeri ihtiyacım olmamasına rağmen bir kaç sebepten dolayı aldım. Benim için iyi ki almışım diyebileceğim bir atomizer oldu. Burada hepinizin huzurunda
@Uzi Mods Ramazan hocaya teşekkürlerimi sunuyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20220210_192613_N.jpg
    IMG_20220210_192613_N.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 37
Geri