• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Minor Mtl Rta Kullanıcı Kulübü

IMG20220215140651.jpg

kesin duser cunku nife teller kanthal ve titanyuma gore cok yumusak ve biraz tatli icim sagliyor.

28 ka1 ile güzel, tabiki nife 30 daha pürüzsüz buhar telden ötürü var normal olarak.

Geribildirim güzel olacak belli ki ???? en azından merak edenler için güzel bir tecrübe olacağı kesin ????

Hala demelerdeyiz sayılır iki Modda denedim, direnç aynı verdi, kıpraşma yok, sadece 510 yivleri sanki dani de ilk girişte biraz kapması zor geldi, makine işinden, sonra tam oturdu.

Nife 30 sarımlarında vurumda ödün vericek mi çok merak ediyorum.
Çünkü nife 30 u kayfun fivepawns sardığımda vurumdan ödün veriyor

Hocam selam, ilk puf larda sanki daha iyi geliyor dedim vurumu ama sonradan besleme tanktan almaya başlayınca azalan likit miktarı ile zayıfladı. Ato biraz daha iyi besleme yapmalı yada bir tık az pamuk gerekiyor. Bide 2.3 lük 7 tur sardım pamuk miktarı fazla gelmiş olabilir. 2mm lik daha ince pamuk daha başarılı olabilir.

2mm de zevk alamadim ben tcr de besleme yetersiz kaldı, belkide pamuklamayi yapamadım bilmiyorum, en iyi verimi 27ga 2mm 6 tur hafif aralık ta aldım kantal ile

2.33 major sarım aparatı ile Zivipf nife fena değil. Atomizer tam açılması gerek. Başlarda ısı kontrolü yapmak yorumu azaltabilir. Bir hafta sonra tekrardan denemeniz gerek.

Tcr kullanıyorsunuz arasında fark olursa deneyimleri aktarırsınız hocam.

Ekli dosyayı görüntüle 57981

28 ka1 ile güzel, tabiki nife 30 daha pürüzsüz buhar telden ötürü var normal olarak.

Hala demelerdeyiz sayılır iki Modda denedim, direnç aynı verdi, kıpraşma yok, sadece 510 yivleri sanki dani de ilk girişte biraz kapması zor geldi, makine işinden, sonra tam oturdu.

Hocam selam, ilk puf larda sanki daha iyi geliyor dedim vurumu ama sonradan besleme tanktan almaya başlayınca azalan likit miktarı ile zayıfladı. Ato biraz daha iyi besleme yapmalı yada bir tık az pamuk gerekiyor. Bide 2.3 lük 7 tur sardım pamuk miktarı fazla gelmiş olabilir. 2mm lik daha ince pamuk daha başarılı olabilir.

2.33 major sarım aparatı ile Zivipf nife fena değil. Atomizer tam açılması gerek. Başlarda ısı kontrolü yapmak yorumu azaltabilir. Bir hafta sonra tekrardan denemeniz gerek.

Tcr kullanıyorsunuz arasında fark olursa deneyimleri aktarırsınız hocam.

Ss 316 da biraz belki vurum alinabilir, nedense ben onunla icimin sertlesmesinden mi bilemedim ama nife30 a gore bir tika yakin fazla vurum aliyorum.

Allah Allah 27 ga Kanthal 3 mm 6 tur ile bile besleme sorunu yaşamayan bir tek benmiyim.üstelikte en az üç zincir çekim de. ????
Ben de 28 ga 3mm 6 tur ile kullanıyorum. İlk günden beri hiç besleme sorunu yaşamadım. Fötür fötür gidiyor mübarek...????

3mm hiç kullanmadım ama pamuk tipi farklıdır ve seyreltme pek yapmıyorum sadece tarıyorum çok az miktarda.
Demokraside çareler tükenmez sizde haklısınız.

Allah Allah 27 ga Kanthal 3 mm 6 tur ile bile besleme sorunu yaşamayan bir tek benmiyim.üstelikte en az üç zincir çekim de. ????
Arkadaşlar aşırı besleme sorunu yaşayan ve çözen var mı?
pg oranlarınız fazla diye tahmin ediyorum. 80/20 de 2.5 da standart ı yakalayamadığım için(tiftiklemeyi bir güzel yapıyorum,bir fazla kaçıyo vs) 2mm e geçtim mecburen.hele @Namca 3mm ? saygılar der kaçarım :)

pg oranlarınız fazla diye tahmin ediyorum. 80/20 de 2.5 da standart ı yakalayamadığım için(tiftiklemeyi bir güzel yapıyorum,bir fazla kaçıyo vs) 2mm e geçtim mecburen.hele @Namca 3mm ? saygılar der kaçarım :)
Pardon biraz abartmışım.2.5 yerine üç yazmışım.,Nbase 70-30 aroma ile 60-65 e düşüyor oran .pamuklama da pamuğun üçte birini kesiyorum.

Geri