• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Minor Mtl Rta Kullanıcı Kulübü

Arkadaşlar arkadaşlar şimdi benim yaldızlı sorum var bu bacayı ilk başta ayarlıyoruz sonra bir daha gerek yok dimi. Likit için açıp takarken her seferinde yapmıyoruz dimi. Yıkamadan yıkamaya dimi

Arkadaşlar arkadaşlar şimdi benim yaldızlı sorum var bu bacanın ilk başta ayarlıyoruz sonra bir daha gerek yok dimi. Likit için açıp takarken her seferinde yapmıyoruz dimi. Yıkamadan yıkamaya dimi
Likit koyduktan sonra tankı vidalayın ters vaziyetteyken bacayı her ihtimale karşı iterek yerine oturduğuna ve
akıtma olmayacağından emin olun bence.günde bir defa yapacaksınız en fazla.????

Son düzenleme:
Likit koyduktan sonra tankı vidalayın ters vaziyetteyken bacayı her ihtimale karşı iterek yerine oturduğunu kontrol edin böylece bacanın yerine oturduğundan ve akıtma olmayacağından emin olun bence.günde bir defa yapacaksınız en fazla.????
Teşekkür ederim hocam, güzel cevabınız için. Driptip kolay çıkıyor mu :) hoş pazar günü elimde olucak ama merak :)

Arkadaşlar arkadaşlar şimdi benim yaldızlı sorum var bu bacayı ilk başta ayarlıyoruz sonra bir daha gerek yok dimi. Likit için açıp takarken her seferinde yapmıyoruz dimi. Yıkamadan yıkamaya dimi
Aynen kardeşim ilk başta yapıyoruz başka yapmıyoruz, likit dolumunda tankı sok likiti doldur geri tak yerine oturmuş oluyor zaten ilk başta cimli pozisyonunu ayarladığın için, cimliyi tanktan sokmedigin sürece istediğin kadar sök tak yapabilirsin yerine oturacaktır

Üçüncü kurulum.
Pamuk daha özenli kesildi ve delikleri kapatacak şekilde yerleştirildi.
Baca decke kadar aşşağı ittirildi ve yerleştirildi. Sıfır fokurdama. Her puf da yandan yukarı çıkan baloncuk. Muhteşem içim keyfi ve mutluyuz.

Editt : Resim

Ekli dosyalar

• IMG_20220218_213709_N.jpg
    IMG_20220218_213709_N.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba arkadaşlar, benimde minorum oldu ilk izlenimlerim iyisi ile kötüsü ile anlatmaya çalışacam.
İlk kutudan başlayım çok büyük gösterişli ama içinden kutuya göre azıcık şey çıkıyor:) Belki ileride kutunun içine ek parçalar gelebilir ondan büyüktür :) şöyle Ultem baca Ultem tank yekpare bir sistem çok güzel olur.
Sonra kutuyu açtım belcaplar çok güzel. Turuncu olan kırmızı olsa benim gibi Trakyalılara yok satardı 3kurus fazla olsun kırmızı olsun :). Birde ne güzel belcap yapmışın sen bizi neden driptipi nereden Alcam diye düşündürüyon :) 3 kuruş fazla olsaydı driptipli olsaydı. Tez zamanda driptiplerini bekliyoruz :) kargo parası sizden ama diyim :) @Uzi Mods
Sonra elime aldım belcaplar driptip gerçekten güzel. Decke baktım aha dedim ikinci Penodat dedim mühendislik kısmını bilmem ama şu pamuklama kısmını neden yarım ay ???? şeklinde yapılmaz. Gözü gören var görmeyen :) pamuğu al tiftikle sonra ufacikin deliğe tikmakla uğraş. Gerçi yaratıcı çözümler bulmama sebebiyet verdi pamuğu likitleyip deliğe daha rahat sokabilirsiniz. Deckin yivleri pürüzsüz değil metal belcap olmadığı için uzun dayanabilir.
Sarım yapmaya başladım, vidanın yanındaki çentikleri gördüm dedim aha uğraş dur, :) ben cetiklerin arasından teli geçirmek için uğraşicagim zaman içinde vidaya teli sariyorum çentikli deckleri sevmiyorum bu sebepten :). Ama gerçekten mükemmel bir çentik yapmışlar ilk defa keyif aldım. Gerçekten tellemek bu kadar kolay olmamıştı.
Atomizere likiti doldur arkadan bacayı ıtır diye hesaplarken bacayı belcapa çok itirmeden takınca belcapi dekce takarken bacayi itiriyor tam oturuyor. Yani driptipi çıkar ters döndür bastıra gerek yok :)
Performans kısmına gelicek olursak.
Kullanımı keyifli bir atomizer. Aroması normal. Boğaz vurumu veya doygunluk bir tık aşağıda. Daha keyif atosu tarzında olmuş şahsi görüşüm. Yumuşak buharı var, içine güzel bir meyveli likiti koyup hafta sonu keyif yapicaksin :)
Şuanki Türkiye şartları altında bu fiyata alınabilecek güzel bir atomizer. Son olarak Penodat V2 ile benzer atomizerler. Minorun beslemesi daha iyi ve Penodat V2'ye göre işçiliği daha iyi. Benim şahsi görüşüm yakışıklı bir atomizer. Hangisini alırsın derseniz ben biraz daha fazla veririm Minör alırım. Benim için şekil şukul önemli değil. İş yapsın dersen Penodat V2 alınır.
IMG_20220221_191737.jpg

Geri