ExileZio
Community
Yüzde 90 öyle evet maalesefbüyük ihtimal atomizeri moda takarken de sıkmışsınız. o da iyice sıkılaştırmış deck bellcap bağlantısını
Yüzde 90 öyle evet maalesefbüyük ihtimal atomizeri moda takarken de sıkmışsınız. o da iyice sıkılaştırmış deck bellcap bağlantısını
Çok hoşuma gitti atomizer ama elinin ayarı olmayan birine (bana) sorun çıkartıyor birazEkli dosyayı görüntüle 58056
Ahahahh güzel teşbih hocam haklısınız vallaarkadaşınla halı sahada maç yapar gibi davranma,
sevgilinle restoranda yemek yer gibi davran atomizerlere ????
Evet kardeşim kurulum yaparken bacayı tanka doğru sonuna kadar ittirip deck e taktigimizda tam yerine denk gelse çok güzel olurmuş, çoğu kişi driptipi ters çevirip bacayı olması gereken yere getirmiyorhocam sanırım bahsettiğiniz konu sanırım decke doğru ittirme değil de cape doğru ittirme değil mi?
Likit koyduktan sonra tankı vidalayın ters vaziyetteyken bacayı her ihtimale karşı iterek yerine oturduğuna veArkadaşlar arkadaşlar şimdi benim yaldızlı sorum var bu bacanın ilk başta ayarlıyoruz sonra bir daha gerek yok dimi. Likit için açıp takarken her seferinde yapmıyoruz dimi. Yıkamadan yıkamaya dimi
Teşekkür ederim hocam, güzel cevabınız için. Driptip kolay çıkıyor mu hoş pazar günü elimde olucak ama merakLikit koyduktan sonra tankı vidalayın ters vaziyetteyken bacayı her ihtimale karşı iterek yerine oturduğunu kontrol edin böylece bacanın yerine oturduğundan ve akıtma olmayacağından emin olun bence.günde bir defa yapacaksınız en fazla.????
Aynen kardeşim ilk başta yapıyoruz başka yapmıyoruz, likit dolumunda tankı sok likiti doldur geri tak yerine oturmuş oluyor zaten ilk başta cimli pozisyonunu ayarladığın için, cimliyi tanktan sokmedigin sürece istediğin kadar sök tak yapabilirsin yerine oturacaktırArkadaşlar arkadaşlar şimdi benim yaldızlı sorum var bu bacayı ilk başta ayarlıyoruz sonra bir daha gerek yok dimi. Likit için açıp takarken her seferinde yapmıyoruz dimi. Yıkamadan yıkamaya dimi
Yok çıkmıyor. Kendi kendine çıkmıyor, güzel tutuyor.Teşekkür ederim hocam, güzel cevabınız için. Driptip kolay çıkıyor mu hoş pazar günü elimde olucak ama merak
Sağolun hocam bende spica 1in driptipleri vardı çok severdim ama taktiktan sonra bir atmizeren çıkartmak için iki kere düşünürdümYok çıkmıyor. Kendi kendine çıkmıyor, güzel tutuyor.
Pamuk tiftiklemeye üseniyorsaniz deliği büyütün.????????????
Ekli dosyayı görüntüle 58118Ekli dosyayı görüntüle 58119
Amca, bu delik beslemenin ters basınç dengesini bozmasın?Pamuğu tiftiklemeye üseniyorsaniz deliği büyütün.????????????
Ekli dosyayı görüntüle 58118Ekli dosyayı görüntüle 58119