Yurtdışı satışlarımda olduğundan dolayı sıkıntı oluyordu destek ekip yoktu yardımcı bi arkadaş geldi. Stok açılmıştır
Ramazan hocam aman ha yok deme daha 2. Yi alacagim ben En az 1 sene stok sorunun olmasin, cok guzel ato yapmissin, acildikca aciliyor mubarek arap ati gibi
Hocam majör yeniden üretip piyasayı dengelemek gibi bi niyetiniz olmaz mı?Telegram ve diğer gruplarda fiyatları gördükten sonra (major v2) kimseyi mağdur etmemek adına Minor uzun süre stokta tutmaya çalışcam
hayırlı olsun ????????????Yurtdışı satışlarımda olduğundan dolayı sıkıntı oluyordu destek ekip yoktu yardımcı bi arkadaş geldi. Stok açılmıştır
Minör denemeleri devam ediyor .ilk 2 sarımda dry hit yedim 3. Sarımda pamuğu tiftikleyip incelttim ve pamuğu likit havuzunun dibine kadar indirmedim pamuk yuvasına biraz indirdim . Bu şekliyle gayet iyi besleme yaptı. Minor ilginç bir atomizer aromasi gayet güzel vurum biraz düşük ama en guzel tarafı kuru buhar vermesi benim çok hoşuma gitti . Uzun lafın kısası minor iyi pamuklama istiyor aroma olarak önde vurum olarak biraz geride kurulum kolay dolum kolay bana gus anımsatıyor
Fırsatçılar hiç bitmez güzel ülkemizde, 2 gün önce telegramda Major v2 ahsap kutuyu 1200 liradan satıyorlardı. Ekran resmide aldım hatta tarihi ana şahitlik etsin diyeTelegram ve diğer gruplarda fiyatları gördükten sonra (major v2) kimseyi mağdur etmemek adına Minor uzun süre stokta tutmaya çalışcam
hocam sanırım bahsettiğiniz konu sanırım decke doğru ittirme değil de cape doğru ittirme değil mi?bacayı tankta durması gereken yerde tutmuyorlar iyice iteliyorlar
Likit bitti fakat dolduramiyorum açmadığım için videodaki anlatımı izledim ama olmuyor maalesef
hocam hava yüzüğü çıkıyor onu çıkarıp bir açın. tekrar kapatırken sıkmanıza gerek yok. yivlerin tur sayısı fazla olduğu için sonuna gelince akıtmazÜstadlar minor rta bugün elime ulaştı fakat belcapi acamiyorum
Bellcapi fazla sıktığınızdan sıkışmıştır, moddan atomizeri çıkartın, hava yüzüğünü çıkartın, en büyük hava deliğine sığabilecek metal bir nesne ile (metal nesne bulamazsanız kanthal teli deliğe sokup teli delikten çıkarmadan atomizerin altında bir tur atarak) yavaşça çevirin açılacaktır.Çok mu sıktım acaba çevirirken onu düşünüyorum ne yapmam lazım bir yolu var mi