• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Minor Mtl Rta Kullanıcı Kulübü

Minör denemeleri devam ediyor .ilk 2 sarımda dry hit yedim 3. Sarımda pamuğu tiftikleyip incelttim ve pamuğu likit havuzunun dibine kadar indirmedim pamuk yuvasına biraz indirdim . Bu şekliyle gayet iyi besleme yaptı. Minor ilginç bir atomizer aromasi gayet güzel vurum biraz düşük ama en guzel tarafı kuru buhar vermesi benim çok hoşuma gitti . Uzun lafın kısası minor iyi pamuklama istiyor aroma olarak önde vurum olarak biraz geride kurulum kolay dolum kolay bana gus anımsatıyor

Atomizer olmuş kullanımı gerçekten zevkli 27ga 2mm çapa az ve kısa pamuk seviyor fazla pamuk ta besleme problemi aldım bı kaç defa soğuk ortamdaydim onunda etkisi var biraz, kullanıcılar genellikle bacayı tankta durması gereken yerde tutmuyorlar iyice iteliyorlar tanka buna bağlı akıtma yaşıyorlar, keşke cimliyi iteledigimizde durması gereken noktaya gelseydi daha harika olurdu haricinde güzel masallah

Ekli dosyalar

• IMG_20220218_134205.jpg
    IMG_20220218_134205.jpg
    19.5 KB · Görüntüleme: 18
Çok mu sıktım acaba çevirirken onu düşünüyorum ne yapmam lazım bir yolu var mi
Bellcapi fazla sıktığınızdan sıkışmıştır, moddan atomizeri çıkartın, hava yüzüğünü çıkartın, en büyük hava deliğine sığabilecek metal bir nesne ile (metal nesne bulamazsanız kanthal teli deliğe sokup teli delikten çıkarmadan atomizerin altında bir tur atarak) yavaşça çevirin açılacaktır.

Geri