• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Minor Mtl Rta Kullanıcı Kulübü

Evet arkadaşlar

Deck açma operasyonu başarıyla sonuçlandı. Daha önce açılmıyor diye verdiğim bilgi için özür dilerim zira inatla açmayı dememiş ve başaramamıştım.

Bazı arkadaşlar zaman içinde yoğuşma yada akma sonucu deck içinde birikecek likitin temizlenmesi gerektiğini haklı olarak dile getirmişti.

Gerekli olan malzemeler
Kargaburun pense ve 1mm alyan yada benzeri aparat. Ben pano iğnesi kullandım ama eğildi tabi ????
Ekli dosyayı görüntüle 57593

En geniş hava deliğine Pini sokup gerekli pozisyonu aldıktan sonra kargaburunu pamuk yuvalarına sokup sola çeviriyoruz ve deckimizin iç kısmına ulaşıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 57594

Sorun yaşamadığınız takdirde açmanıza gerek olmadığını söylemek isterim zira bir sürü preslenmiş GTA deck var.

titiz kullanıcılar kafasına göre takılabilir ☺
Valla uğraşma ma rağmen açamadım pes ettim acabilene helal olsun diyip çekiliyorum ☺
Evet arkadaşlar

Deck açma operasyonu başarıyla sonuçlandı. Daha önce açılmıyor diye verdiğim bilgi için özür dilerim zira inatla açmayı dememiş ve başaramamıştım.

Bazı arkadaşlar zaman içinde yoğuşma yada akma sonucu deck içinde birikecek likitin temizlenmesi gerektiğini haklı olarak dile getirmişti.

Gerekli olan malzemeler
Kargaburun pense ve 1mm alyan yada benzeri aparat. Ben pano iğnesi kullandım ama eğildi tabi ????
Ekli dosyayı görüntüle 57593

En geniş hava deliğine Pini sokup gerekli pozisyonu aldıktan sonra kargaburunu pamuk yuvalarına sokup sola çeviriyoruz ve deckimizin iç kısmına ulaşıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 57594

Sorun yaşamadığınız takdirde açmanıza gerek olmadığını söylemek isterim zira bir sürü preslenmiş GTA deck var.

titiz kullanıcılar kafasına göre takılabilir ☺
Valla ugrasmama rağmen açamadım, acabilene helal olsun diyip çekiliyorum ☺️

Ekli dosyalar

• IMG_20220224_181320.jpg
    IMG_20220224_181320.jpg
    24.7 KB · Görüntüleme: 34
1994 sipariş nolu minör ile aranıza katılmış bulunmaktayım ☺️ Bir sorum olacaktı. Minör siparişinin yanında bir de major ultem yıldız drip tip siparişi verdim. Elimde pek drip tip olmadığı için bunu minörde kullanmak istiyorum. Uzi mods'un ilk kez bir ürününü kullanacağım için çelişkide kaldım. Bu drip tip sorunsuz minöre uyar değil mi dostlar? Teşekkürler yardımlarınız için şimdiden.

Geri