• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Minor Mtl Rta Kullanıcı Kulübü

1994 sipariş nolu minör ile aranıza katılmış bulunmaktayım ☺ Bir sorum olacaktı. Minör siparişinin yanında bir de major ultem yıldız drip tip siparişi verdim. Elimde pek drip tip olmadığı için bunu minörde kullanmak istiyorum. Uzi mods'un ilk kez bir ürününü kullanacağım için çelişkide kaldım. Bu drip tip sorunsuz minöre uyar değil mi dostlar? Teşekkürler yardımlarınız için şimdiden.
Kendi driptipine göre biraz sıkı gecsede oluyor

IMG_20220305_114525.jpg
Ufak bir bilgi paylaşım dedim :)
Pamuğu alırsınız fazla gelir bir miktar pamuğu ayırsiniz varla yok arası meraktan o pamukla sardım 3.gun ve akitmadi. C.B. V2 ile bir şeriti 3e bölüp bir şeritten 25-30sarim çıkar :). Pamuk azmi gelicek diye korkmaya gerek yok arkadaşlar ;)

Satın almak için hype in bitmesini beklemiş birisi olarak benzeri düşünce tarzına sahip insanlara fikir olması açısından iki kelam etmek istedim.

- En büyük cekincelerimden birisi, fotoğraflarda görüldüğü kadar çirkin değil :) Üzerine taktiginiz moda göre sonuç farklı olacaktır elbet, Dani SBS üzerinde kullanıyorum ve ne alaka bilmediğim halde güzel duruyor, kaldı ki Dani üzerine Menelaus u takmıyorum yakistiramadigim için. Minör yazısı da beklediğim kadar rahatsız etmedi. Şeffaf ve siyah bellcap boynuzlarina rağmen şık geliyor gözume, turuncu bellcap neden var sorguluyorum, o konu ayrı :)

- İşçilik ve malzeme kalitesi tartışılır. Beklentiye göre değişir. Yerli üretim bu. Üretmenin fiyatı belli, tezgahlar belli, makineler belli. Şöyle bir durum varki yerli üreticilerimiz bu atomizerlerini yurtdışına da satıyor, ve güzel fiyatlara satıyorlar, bu yüzden kanımca mazeret edilmemesi gerek. Tabi bunu kullanıcı gözünden yorumlamak kolay, üreticinin yaşadığı stres ve olaylar başka boyutlardadır, kaldı ki Ramazan hoca Fakirs gibi işe dizlerine kadar dalmış birisi değil. Atomizerde hava kaçağı yok, akıtma yok, yivler gayet iyi, vidalar iyi.

- Koku veya yağ ile gelmiyor. Ama çizikler ile geliyor. Bilhassa bellcaplerin hepsinde çizikler var, çok fazla değil ama belli oluyorlar. Bir kaç dikey çizik, ve bellcaplerin orta kısmında ikiye ayirirmiscasina çizikler var. Likit koyulunca görmesi çok zor. Kullanıma etkisi yok. Bu konuda hassas olanlar var ise haberleri olsun diye söylüyorum. Bellcapler çok sağlam, kırmak için ciddi uğraş ve düşmanlık lazım, her cami kırmayı başaran insanlar dahi kiramaz.

- Temizliği çok basit. Kurulum çok basit. Atomizer çok sade. 5+ senedir Ecig kullanan birisi olarak dahi bunların hepsi benim için oldukça pozitif şeyler.

- Sıkılık olarak yoğunlukla Menelaus kullanan birisi olarak beni fazlasıyla tatmin etti, en küçük delik fazla sıkı geliyor, orta boy olan delik ile kullanıyorum.

- İnanılmaz sessiz. Yıllarca Kayfun lar ile ıslık tutturmuş güruhdan gelince ilk bir iki saat garipsedim, düğmesi olsa kapatıp açardım bir sorun var diye, o kadar sessiz.

- Deck biraz küçük. 2016 dan beri elinin altında sürekli Gus olan birisi olarak benim için alışık olduğum bir durum. Ama şunu da söylemeliyim ki coil yerleştirmek ve konumu ayarlamak Gus a göre en az üç tık daha rahat ve kolay. Kullanım basitliği sayesinde bununda zorluk yaratacağını sanmıyorum.

- İçimi Prime in verdiği kadife hissiyatı veriyor. Sessizlik ve doygunluk eklenince ben hiç beklemediğim kadar sevdim. Prime i havadarligindan dolayı göndermiştim, Minör gözümde geliştirilmiş yerli Prime gibi oldu. Aroma performansı da beklediğimin gerçekten üzerinde. Vurum olarak boğazına mermi yemeyi seven kullanıcılara uygun olmayacaktir, benim için yeterli.

Sonuçlandırmak gerekirse Hype treni bitmis olmasına rağmen her cephede beni şaşırttı. 90 liraya aldığımız klon flashlarin 800 den ikinci el olarak durmaksızın alıcı buldugu şu piyasada alınmasını rahatlıkla tavsiye ederim. Üreticisi kibar ve samimi bir arkadaş, ricam üzerine ayırdığı için @Uzi Mods teşekkür ederim. Gayet güzel bir atomizer olmuş. Yaşasın çirkin kral!

Arkadaşlar merhaba minör bu gün geldi minnacık bişeymiş bu ya sarımı nasıl yapacam korktum şimdi birde bu hava pini olayı nasıl kutudan hava pini falan çıkmadı bu konuda beni bi aydınlatın.198C1CA9-E2E3-4555-B3C4-09D66745A12E.jpeg108038E6-73BD-45EB-82D4-B09EA76F51C3.jpeg

Arkadaşlar tekrar merhaba, Akşamdan beri biraz minörle uğraştım kurulumunu yaptım cihaz hoş güzel duruyor, Aromada iyi boğaz vurumu orta iyi derecede, fakat deck kısmının küçük olması benim hoşuma gitmedi, Beni bayağı uğraştrdı. İdeal olarak 28 ga tel istiyor ben 26 ga tel kullanmayı seviyorum, Ato bana göre değil arkadaşlar ben pek uğraşmayı sevmeyen biriyim elden çıkartmayı düşünüyorum saygılar dilerim.

Arkadaşlar tekrar merhaba, Akşamdan beri biraz minörle uğraştım kurulumunu yaptım cihaz hoş güzel duruyor, Aromada iyi boğaz vurumu orta iyi derecede, fakat deck kısmının küçük olması benim hoşuma gitmedi, Beni bayağı uğraştrdı. İdeal olarak 28 ga tel istiyor ben 26 ga tel kullanmayı seviyorum, Ato bana göre değil arkadaşlar ben pek uğraşmayı sevmeyen biriyim elden çıkartmayı düşünüyorum saygılar dilerim.
Zevk meselesi tabi ama 26 Ga tel genelde MTL Atomizerler için çok uygun değil. Bana 28 fazla ince 26 fazla kalın geliyor bundan dolayı 27 Ga kullanıyorum. Tabi zevk meselesi ????

Geri