• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Minor Mtl Rta Kullanıcı Kulübü

Atomizer dün elime ulaştı. Bir pastane sever olarak epey memnun edecek gibi duruyor. Yüzük kısmında stoper olmaması atomizerin tek eksiği gibi görünüyor şu anda. Onu da biraz kalın bir oring takarak hallederim diye düşünüyorum. Şu fiyata bu ürün gerçekten çok iyi diyebilirim. Klon atomizerlerin fiyatlarının ortada olduğu bir dönemde elini taşın altına sokup, emek veren herkese teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20220203_083857.jpg
    IMG_20220203_083857.jpg
    21.4 KB · Görüntüleme: 65
Atomizer dün elime ulaştı. Bir pastane sever olarak epey memnun edecek gibi duruyor. Yüzük kısmında stoper olmaması atomizerin tek eksiği gibi görünüyor şu anda. Onu da biraz kalın bir oring takarak hallederim diye düşünüyorum. Şu fiyata bu ürün gerçekten çok iyi diyebilirim. Klon atomizerlerin fiyatlarının ortada olduğu bir dönemde elini taşın altına sokup, emek veren herkese teşekkürler.
ilk dolumda acemilikle fazla sıkmışım zor açıldı(yüzüğü çıkarıp açtım,diğerinde delik e cımbız sokup açtım)cap dişlinin sonuna değdiği noktada bırakıyorum şimdi,kolayca açılıyor,akma vs yok.

Ekli dosyayı görüntüle 57534Ekli dosyayı görüntüle 57531

Babama sigarayı bırakması için hediye olarak dizdiğim setup Minor ile birlikte sonunda bitmiş bulunmakta. Hediye olmasından ötürü telleyip içimine de bakamadık. En azından Major var da şeytana uyup tellesem mi acaba demiyorum :)

Atomizeri şöyle bir inceledim. Füme ve şeffaf bellcapta çizikler dışında pek bir sorun yoktu. Sadece füme olanda buhar sis gibi izler mevcut. Ben de acaba yıkasam geçer mi diye güzelce bir yıkadım lakin geçmedi. Üzüntüm bellcapı kirliymiş gibi gösteriyor o kadar yoksa işlevselliğine bir etkisi olmaz tabii ki :)

Son olarak da önceden Ramazan ustamdan elimdeki Major için plexicam ve oring rica etmiştim. Cevap alamayınca üzülmüştüm. Ben de Minor'ü sipariş ettikten sonra forumda Uzimods'un maillerinin spam klasörüne düştüğünü öğrenince sipariş verdikten sonra bir bakim dedim. Meğersem Ramazan hocam bana cevap vermiş, maili spam klasörüne düşmüş. Ben de ona geri dönüş yapınca plexicam ve oringi Minör'ün yanında göndermiş saolsun. Burdan Ramazan Ustaya tekrardan teşekkür ediyorum. @Uzi Mods

Ekli dosyayı görüntüle 57532Ekli dosyayı görüntüle 57533
Edit: imla
Bende de siyah ve turuncu belkap ta böyle izler mevcuttu ıslak mendil ve kolonyag ile biraz ovdum tertemiz oldu bilginiz olsun faydası olur belki, bant yapışkani gibi birşey gözlemledim

Minör ile biraz önce kavuştuk.

İlk izlenimlerim;
Bellcaplarında çizikler mevcut
Buna birşey olmaz diyip sağa sola fırlatmışlar gibi :)
Ezmeye çalışmışlar ama ufak tefek çiziklerle atlatmış gibi :)
Bant lekesine benzer lekeler mevcut
Islak mendil yardımı ile ovarak temizlik yaptım.
Lekelerin tamamı olmasada bir çoğu gitti. Zaman içerisinde kalanlarda gidicektir.
2596B0AB-7310-4CE1-8AFF-32E7B9692B59.jpeg
Hava yüzüğünde stoper kesinlikle olmalıymış.
Bellcapların malzeme kalitesi gerçekten iyi öyle 6ay/1yıl gibi sürede deformasyona uğrayacak gibi durmuyor.
3E0DC875-A999-4FFE-82A8-FF2B474D402B.jpeg
Sarım, pamuklama gayet kolay ve pratik.
144828A7-879B-42EC-8E59-DA9E506C6A89.jpegFBFE2DDC-8C28-4B18-B059-C190073C697B.jpeg
Henüz kullanmaya başlamadım.
Kullandıktan sonrada olumlu/ olumsuz deneyim paylaşırım.
5D596DCA-9D6A-45A7-821C-D0FC1EA53A9E.jpeg6E0F048A-30A4-4DA1-B281-590DB05A8067.jpeg

Uzun zamandır MTL içimden başka bir içim şekli tercih etmiyorum. MTL'de de aroma fazla gelmeye başlayınca tankın %10-15'ini likit, kalanını nbase ile doldurarak tüketiyorum. Minör için yapacağım yorum, full likit tüketenler için aldatıcı olabilir.

Ürünü 2-3 gündür kullanıyorum. Bugün de en son sek nbase doldurdum aşağıdaki "kınalı kuzu"ya. :)

@Epek hocamın yorumlarına katılıyorum. Bu ato'nun en çok kadifemsi buhar üretimine hayran kaldım. Görece soğuk denebilecek ılık-soğuk ve dolgun bir buhar, yumuşak bir içim, estetik olarak da şık bir görünüm. Tarçınlı, limonlu likitler tüketmediğim için tankın cam olmamasına o kadar takılmadım. Üç farklı renkte gelen tank ayrıca bir güzellik. Az parçalı haliyle acemi kullanıcıları özellikle memnun eder. Fiyat olarak bakıldığında zaten Ramazan Usta'nın bize yaptığı iyiliğin hakkını teslim etmemiz gerekir.

28 GA Temco Kanthal A1, 2 mm, 6 tur ayrık sarım şekliyle klasik bir yapıda kullanıyorum. 2,5 mm denemedim henüz ancak 2,5 mm'yi de rahatlıkla kaldırır düşüncesindeyim.

Şimdiye kadar tankı azar azar doldurup pastane ağırlıklı likitler tükettim. Yukarıdaki tüketim şeklime göre bana Spica Pro'dan ya da ION V2'den daha aşağı bir tat vermedi. En az onlar kadar iyi diyebilirim. Tütünlü likitleri daha denemedim.

@Uzi Mods ailesine bu güzel ürünü bize indirim kuponuyla temin etme imkanı verdiği için ayrıca teşekkürü bir borç bilirim.

WhatsApp Image 2022-02-03 at 13.53.10.jpeg

Uzun zamandır MTL içimden başka bir içim şekli tercih etmiyorum. MTL'de de aroma fazla gelmeye başlayınca tankın %10-15'ini likit, kalanını nbase ile doldurarak tüketiyorum. Minör için yapacağım yorum, full likit tüketenler için aldatıcı olabilir.

Ürünü 2-3 gündür kullanıyorum. Bugün de en son sek nbase doldurdum aşağıdaki "kınalı kuzu"ya. :)

@Epek hocamın yorumlarına katılıyorum. Bu ato'nun en çok kadifemsi buhar üretimine hayran kaldım. Görece soğuk denebilecek ılık-soğuk ve dolgun bir buhar, yumuşak bir içim, estetik olarak da şık bir görünüm. Tarçınlı, limonlu likitler tüketmediğim için tankın cam olmamasına o kadar takılmadım. Üç farklı renkte gelen tank ayrıca bir güzellik. Az parçalı haliyle acemi kullanıcıları özellikle memnun eder. Fiyat olarak bakıldığında zaten Ramazan Usta'nın bize yaptığı iyiliğin hakkını teslim etmemiz gerekir.

28 GA Temco Kanthal A1, 2 mm, 6 tur ayrık sarım şekliyle klasik bir yapıda kullanıyorum. 2,5 mm denemedim henüz ancak 2,5 mm'yi de rahatlıkla kaldırır düşüncesindeyim.

Şimdiye kadar tankı azar azar doldurup pastane ağırlıklı likitler tükettim. Yukarıdaki tüketim şeklime göre bana Spica Pro'dan ya da ION V2'den daha aşağı bir tat vermedi. En az onlar kadar iyi diyebilirim. Tütünlü likitleri daha denemedim.

@Uzi Mods ailesine bu güzel ürünü bize indirim kuponuyla temin etme imkanı verdiği için ayrıca teşekkürü bir borç bilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 57558

Elinize saglik aynen duygulara tercuman olmussunuz.

Bu sektorde zaten hepsi bir arada olma durumu hic bir zaman olmadigi icin, hepsinin farkli guzel taraflari oluyor. Aroma onceliginden ziyade , icim - doyum - buhar dengesi arayanlar icin bicilmis bir atomizer :)

Benim minör de geldi.bellcap lerde ufak üretim çizikleri var ama benim için önemli değil , ki talaşlı üretimde olur böyle şeyler çok takılmamak lazim.driptip yamuk duran tam oturmayan varsa driptip in oringlerinin yerini değiştirin yada oringleri söküp yeniden takın sıkıntı kalmıyor. @Uzi Mods naçizane tavsiyem driptipleri takmadan gönderirseniz daha iyi olabilir.çünkü kuru halde takılınca oringler dengesiz ezikli duruyor , hasar alabiliyor ve arkadaşlarda bunu bellcap yamuk sanıyor.???????? Daha kurmadım.kurup birkaç tur atayım yine yazarım.

Bir kaç tur attım.bende kendimce yorumlamak isterim.28 ga ka1 tel 2.5 çap 5 tur yaklaşık 0.98 ohm 13.5 watt ta , 5 yıldır demleyip kullandığım likitle test ettim.(12mg 65/35) Yani hemen hemen tüm notalarını bildiğim bir likitti.
Öncelikle minör daha prototip aşamasında iken test eden ustalarinda o zaman dediği gibi bu vurumdan daha çok aromatik bi atomizer (bence ). Evet stopper olsaymis iyiymiş ama o zamanda bu fiyata almak imkansizlasirdi. @Uzi Mods hocam herkesin ulaşabilmesi ve fiyatın uygun olabilmesi için çok fazla ince işlere girmemiş ki bence en iyisini yapmış.( Stopper koymak ekstra işçilik , para ve zamana mâl olacaktır.)

En küçük hava deliğinde aromayi fazlası ile hissettiriyor. Buhar ılık-hafif sıcak geldi bana. Ve boğaz vurumu ilginç bir şekilde iyiydi. Yani en küçük hava deliğinde hem aroma hemde vurum performansı güzel.

Orta hava deliğinde buhar ılık aroma yine iyi. Ama nedendir bilmiyorum bu ayarda bana kullanınca beni hıçkırık tuttu her denememde.:D:D

En geniş ve üçüncü hava deliğinde buhar hafif soğuk - ılık aroma bir tık az.ama gayet güzel ki ben bu hava ayarını kullanıyorum.

Atomizer genel olarak bütün hava ayarlarında likiti en alt noktalarına kadar hissettirdi. Genel olarak içimi @Epek hocaminda belirttiği gibi kadifemsi yumuşak ve doygun. Ama aynı zamanda bu yumusakligin yaninda boğaz vurumundan da ödün vermedi. Kullanan kişiyi üzmez .

Kolay kurulum,aromatik ve fiyat performans ürünü diyebilirim.bu fiyatlara ikinci elde klon bir ato bile çok zor bulunur.

Ben ürünü sevdim. Yapımından satışına test ekibine kadar herkesin eline emeğine sağlık.
Ayrica @Uzi Mods hocama ayrıca teşekkür ederim bize böyle bir atomizer sunduğu için . Verdiğim para sonuna kadar helaldir, hayrını gör hocam. Yeni atomizerlerin devamını görmek isterim. Yada eskilerin güncellenmiş halini. :):)

IMG_20220202_164030.jpg

IMG_20220202_164107.jpg

IMG_20220202_163956.jpg

Elinize saglik aynen duygulara tercuman olmussunuz.

Bu sektorde zaten hepsi bir arada olma durumu hic bir zaman olmadigi icin, hepsinin farkli guzel taraflari oluyor. Aroma onceliginden ziyade , icim - doyum - buhar dengesi arayanlar icin bicilmis bir atomizer :)

Teşekkürler hocam, ben de sizin yorumlarınızı keyifle okudum.

Aroma ile aram epeydir limoni. İlginç bir şekilde artık tüm aromalar fazla gelmeye başladı. Ben de likiti sek nbase ile karıştırmakta buldum çözümü. Bu haliyle bile beni memnun etti Minör.

Herhangi bir pamuk yanması, likit akıtması vs. bir sorunla da karşılaşmadım henüz. Tabii bunların tamamı sarımla da alakalı.

Geri