Uzun zamandır MTL içimden başka bir içim şekli tercih etmiyorum. MTL'de de aroma fazla gelmeye başlayınca tankın %10-15'ini likit, kalanını nbase ile doldurarak tüketiyorum. Minör için yapacağım yorum, full likit tüketenler için aldatıcı olabilir.
Ürünü 2-3 gündür kullanıyorum. Bugün de en son sek nbase doldurdum aşağıdaki "kınalı kuzu"ya.
@Epek hocamın yorumlarına katılıyorum. Bu ato'nun en çok kadifemsi buhar üretimine hayran kaldım. Görece soğuk denebilecek ılık-soğuk ve dolgun bir buhar, yumuşak bir içim, estetik olarak da şık bir görünüm. Tarçınlı, limonlu likitler tüketmediğim için tankın cam olmamasına o kadar takılmadım. Üç farklı renkte gelen tank ayrıca bir güzellik. Az parçalı haliyle acemi kullanıcıları özellikle memnun eder. Fiyat olarak bakıldığında zaten Ramazan Usta'nın bize yaptığı iyiliğin hakkını teslim etmemiz gerekir.
28 GA Temco Kanthal A1, 2 mm, 6 tur ayrık sarım şekliyle klasik bir yapıda kullanıyorum. 2,5 mm denemedim henüz ancak 2,5 mm'yi de rahatlıkla kaldırır düşüncesindeyim.
Şimdiye kadar tankı azar azar doldurup pastane ağırlıklı likitler tükettim. Yukarıdaki tüketim şeklime göre bana Spica Pro'dan ya da ION V2'den daha aşağı bir tat vermedi. En az onlar kadar iyi diyebilirim. Tütünlü likitleri daha denemedim.
@Uzi Mods ailesine bu güzel ürünü bize indirim kuponuyla temin etme imkanı verdiği için ayrıca teşekkürü bir borç bilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 57558