saint76
Community
evet.1 tam ato artı 2 cap artı oring ve vida yedekleriKutu içeriğinden 3 farklı renk tank ve 1 deck mi çıkıyor?
evet.1 tam ato artı 2 cap artı oring ve vida yedekleriKutu içeriğinden 3 farklı renk tank ve 1 deck mi çıkıyor?
Beyaz bellcap üzerinde geliyor, siyah ve turuncu bellcap yedek olarak kutuda mevcut evetKutu içeriğinden 3 farklı renk tank ve 1 deck mi çıkıyor?
Benim atomizerim de geldi. Görünüm itibariyle çok beğendim, birazdan da tadım yapacağım.
Fakat en şeffaf olan değil de, diğer tankta yukarıdan aşağıya doğru giden can sıkıcı bir iz var. Fotoğraflarda belirtmeye çalıştım. Bunun değişimini yapabiliyor muyuz? @Uzi Mods
Ekli dosyayı görüntüle 57435Ekli dosyayı görüntüle 57436
Belkampta çizik var galiba preslerden kaynaklı malzeme çıkartırken oluşuyor olabilir , bende de var pürüzsüz değil sanırım hiçbiri. Çok sıkıntılı olanlarından biriyse sizdeki özel mesaj atın hocam. Herkese olmasa da sizinkilere müdahalesi yapılır.
Mail olarak da yazdım ama daha dönüş olmadı. Göze takılacak kadar dikkat çekici bir leke hocam. Üretim hatası olabilir tabii, anlayışla karşılıyorum. Ancak bu şekilde de kullanmak istemem. Bir de özel mesajdan deneyeyim şansımı bakalım. Yoğunluk fazla sanırım Ramazan Hocamda.
arkadaşım olanı var olmayanı var böyle güzel modlar gösteriyorsunuz nerden alalım bizimde olsun bu arada hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kardeşim çok hoş duruyor
Aşındırıcı bir malzeme kullanmazdım ben olsam.Üstadlar bellcaplerin temizliğini nasıl yaptınız sirkeli su zarar verir mi acaba
@Kanthal üstadın dediği gibi.. Sirkeli suyu sadece metal aksam için kullanın oringsiz şekilde. Pc tank zaten yağlı vs olmadigi için ben bir diş fırçası ile ılık suda güzelce yıkadım kullandımÜstadlar bellcaplerin temizliğini nasıl yaptınız sirkeli su zarar verir mi acaba
Üstadlar bellcaplerin temizliğini nasıl yaptınız sirkeli su zarar verir mi acaba
Aşındırıcı bir malzeme kullanmazdım ben olsam.
@Kanthal üstadın dediği gibi.. Sirkeli suyu sadece metal aksam için kullanın oringsiz şekilde. Pc tank zaten yağlı vs olmadigi için ben bir diş fırçası ile ılık suda güzelce yıkadım kullandım
Teşekkürler cevaplar için hemen temizleyip kuruluma geçeyimMintaxla ???? prille yada feyri, finiş ???? neyse ondan,
Bildiğiniz mutfaktaki sıvı sabun yağları gğzel çözer ve iyice suyla durulama..