Vape Mania
Community
Chimney cok komik gorünmüyormu ya minnacık cok sevimli ????. Yanlız atomizer cok hafif, tesla wye85 zaten 50 gr ikisini birlestirince kuş gibi yazlık setup oldu
Aynı dertten müzdaribiz yaprak kıpırdamıyorCanin saolsun kardesim, buralarda oldugunu bilelim yeter bize. Vurucu olmasin, vuruculari cok sevmiyoz bissss1.2 mm yeterli fazlasiyla, v3 minide ayni mtl kiti kullaniyorum ( subliminal mesaj bak
)
Edit : millet catir catir resim atiyor, bize ne mesaj , ne de gelen var, kiskandim valla....
dağıtım geç geldi, tüh kaçırdık ????????Ekli dosyayı görüntüle 57373
İlk foto benden gelsin
Severmisiniz bilmem ama ilkeye Amazon gelmiş, uzun süredir yoktuBen gideyimde pastane türevi aroma nbase siparişi vereyim@comandante abi varsa tavsiye alırım bi 500ml pastane demliyelim 200 ml için aroma hazır
Bearlong, bearmaster
Bu da benden gelsin.
Bir gözlemimi aktarayım.ilk kurulumda veya likit doldurumundan sonra bellcapı vidaladiktan sonra baca dec'e tam oturmaya biliyor bu da akıtmaya neden olabilir. Yapılacak olan driptipi çıkarıp tersi ile bacayı aşağıya doğru iterek dece tam oturmasını sağlamak gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 57390
Hakikaten uzun zamandır gördüğüm en güzel driptiplerBuara çok moralim bozuk, iki adet driptip gümrüğe takıldı ve aynı gün yani bugün geri postalandıçokta özenmiştim driptiplere sanırım alınganlığım üstümde ????
Videolara bakmamıştım ,ben de sözel açıklamış oldum????ilk sayfada video koymuştum abi
İlk deneyimlerimi yazayım almak isteyip benzer tereddütü olanlar için (henüz 2. tankı bile doldurmadım.)
Açıkçası almadan önce endişem vardı. Fotolara bakınca boğaz vurumu ve sıcak buhar olur diye düşünüyordum. Ama Minör bu 2 konuda beni tam anlamı ile ters köşe yaptı. Boğaz vurumu gayet yeterli. Sıcaklık ise standart diğer atolardaki gibi bence.
2mm ni80 28ga ile 6 tur sardım, gayet keyifli içimi. Aroma güzel, sıkılık ideal, sessiz sayılır. Aklımdaki tek soru birazdan likit bitince bellcapi nasil acicam.
Bu atomizer için sanırım şu aşamada tek keşkem hava yüzüğünde stoper olsaydı böylelikle hiç değilse tankı açmak bir nebze kolay olurdu. Artık bununda bir çözümünü bulacağız.
Özet ; Ters köşe yaptı, ben beğendim.
Ekli dosyayı görüntüle 57409
beğenmenize çok sevindim